Lista completă a centrelor de vaccinare anti-COVID din județul Galați. Adresă, program, tip de ser administrat
Foto: Remus Basalic

Lista completă a centrelor de vaccinare anti-COVID din județul Galați. Adresă, program, tip de ser administrat
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Violența cu care se manifestă valul al patrulea al pandemiei de COVID-19, precum și amenințarea cu o serie întreagă de restricții pentru cei nevaccinați au dat un impuls timid Campaniei naționale de vaccinare, inclusiv în județul Galați. În cazul în care vreți să mergeți să vă vaccinați, în funcție de cartier sau de localitatea unde locuiți, în județul Galați funcționează 15 centre de vaccinare anti-COVID. Iată unde sunt situate acestea, care este programul lor de funcționare și ce tip de vaccin se administrează în fiecare.

În municipiul Galați, potrivit unui document publicat de Direcția de Sănătate Publică (DSP), funcționează șase centre de vaccinare. La Sala Sporturilor, de luni până vineri, între orele 8,00 și 20,00, vă puteți vaccina cu serul produs de Pfizer. Aici, există două fluxuri de vaccinare, în cazul în care centrul devine aglomerat.

Tot în incinta Sălii Sporturilor, au fost mutate și cele două centre care funcționau la Baza Sportivă "Siderurgistul". Programul acestora este de luni până duminică, în intervalul 8,00 - 20,00, iar vaccinarea are loc fie cu Astra-Zeneca, fie cu Johnson&Johnson.

În incinta Patinoarului de pe strada George Coșbuc nr. 253, funcționează două centre de vaccinare. Și acestea sunt deschise în fiecare zi a săptămânii, între 8,00 și 20,00, iar vaccinurile administrate sunt Pfizer sau Moderna, la alegere.

Al șaselea centru de vaccinare din municipiul Galați este amenajat la Spitalul Militar de pe strada Traian. Programul de funcționare este de luni până vineri, între 8,00 și 16,00, iar vaccinurile administrate sunt Pfizer, Johnson&Johnson sau Astra-Zeneca.

Patru centre la Tecuci și două la Târgu Bujor

La Tecuci, a doua localitate ca populație din județ, sunt deschise patru centre de vacccinare. La Oficiul Prefectural Tecuci sunt deschise două centre, cu program de luni până duminică, între orele 14,00 și 20,00. Vaccinurile administrate sunt fie Pfizer, fie Johnson&Johnson sau Astra-Zeneca.

Alte două centre au fost amenajate în Sala de spectacole "I. Petrovici". Aici, programul este în fiecare zi din săptămână, între 8,00 și 14,00, iar vaccinarea se face fie cu Moderna, fie cu Pfizer.

Și la Târgu Bujor există două centre de vaccinare, ambele în incinta Casei de cultură din localitate. Vaccinurile disponibile sunt Moderna sau Pfizer, iar programul de funcționare este de luni până vineri și duminica, între 8,00 și 14,00.

La Tulucești, în Căminul cultural, vă puteți vaccina cu Pfizer, programul de funcționare fiind de luni până duminică, între 8,00 și 20,00.

Și la Cosmești există un centru de vaccinare cu Pfizer, însă funcționează doar lunea, marțea și duminica, între 8,00 și 20,00.

Nu în ultimul rând, centrul de vaccinare cu Pfizer de la Căminul cultural din localitatea Cudalbi funcționează doar duminica, tot între 8,00 și 20,00.

Din păcate, centrul care a funcționat la Ivești a fost închis, începând cu data de 18 octombrie.

Citit 7316 ori Ultima modificare Vineri, 22 Octombrie 2021 00:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.