Avarie majoră la rețeaua de gaze din Galați, din cauza unei intervenții neautorizate

Avarie majoră la rețeaua de gaze din Galați, din cauza unei intervenții neautorizate
Foto-arhivă
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Peste 1.000 de clienți casnici și agenți economici din Valea orașului au rămas fără gaze, marți dimineață, 25 ianuarie 2022, în urma unei intervenții neautorizate la rețea.

"Ca urmare a unei intervenții neautorizate, realizate de către un consumator asupra unei conducte de gaze naturale, ce a cauzat o avarie a sistemului de distribuție de pe strada Vadu Cărăbuș nr. 16, din localitatea Galați, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale astăzi, 25 ianuarie, începând cu ora 9:30. În urma acestei opriri, sunt afectați circa 1.200 de clienți casnici și non-casnici aflați în această zonă. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va efectua în cursul zilei de astăzi (marți - n.r.), după remedierea defecţiunii", informează un comunicat remis de Distrigaz Sud Rețele.

Compania precizează că, după reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Citit 7933 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Ianuarie 2022 00:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.