Pentru Liga a II-a, Oțelul mai aduce doi fotbalişti străini

Pentru Liga a II-a, Oțelul mai aduce doi fotbalişti străini
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Lotul formației pregătite de Dorinel Munteanu va fi completat cu doi noi fotbaliști, ambii din străinătate.

Rețeaua jucătorilor aduși din străinătate la Oțelul prinde din ce în ce mai mult contur, astfel că Aurelian Băbuțan (managerul sportiv) și Dorinel Munteanu (managerul tehnic) au ajuns la concluzia că este nevoie de alți doi noi jucători aduși de peste hotare. Este vorba despre un fundaș central din America de Sud, plus un mijlocaș central (sârb la origini). Astfel, Oțelul ar ajunge la cinci jucători străini aduși doar în această vară, după ce s-a semnat deja cu Mabussi, Kip și Berisha. În afară de atacantul sosit din Malta, primii doi erau fără angajament de ceva timp, la fel ca în cazul lui Jack Serrant-Green, atacantul care a impresionat mai mult prin glumele generate în rândul fanilor decât prin evoluțiile sale din sezonul precedent.

Din lotul deplasat în Poiana Brașov, Oțelul a renunțat deja la Băceanu (junior de la Farul Constanța). Motivul este o discuție în dezacord dintre agentul jucătorului și Dorinel Munteanu. Reprezentantul lui Băceanu era nemulțumit că jucătorul său n-a fost folosit niciun minut în amicalul cu FCSB.

După verificarea cu Gloria Buzău (scor 0-4), echipa roș-alb-albastră va disputa cel de-al doilea amical, sâmbătă, cu Unirea Slobozia (locul 6 în ediția precedentă a Ligii a II-a). Până la finalul cantonamentului montan, Oțelul va mai juca alte două partide-test, cu FC Brașov și Metaloglobus.

Braniștea, la al treilea meci în Cupă

Nou promovată în Liga a III-a Unirea Braniștea se află deja în fața celui de-al treilea meci oficial, cel din Cupă. Sâmbătă, brăniștenii susțin partida, în calitate de câștigători de grupă, cu Axiopolis Cernavodă. Întâlnirea va fi găzduită de stadionul din Chiscani, de la 17:30 - o deplasare convenabilă ca distanță pentru echipa noastră.

Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri din Brăila, cu Cristian Vîrgolici la centru.

Brăniștenii au unele probleme de efectiv, dar cred în forța grupului, care poate să le aducă victoria și, implicit, calificarea, în pofida faptului că întâlnesc un adversar (antrenat de Petre Grigoraș) care poate fi periculos. La Unirea nu vor putea juca Gâță, Năpârlică, Spânache (indisponibili) și Răducan (accidentat). Se contează, în schimb, pe o parte din jucătorii vechiului lot, plus noile achiziții: Oniciu, M. Cireș și Ursu (împrumutați de la Oțelul), Postelnicu (CSM Galați), Custov (Vaslui) și Eduard Dumitru (Voința Cudalbi).

La Sporting Liești e liniște

Liniștea vine automat pentru că toată lumea este în vacanță. Echipa care a încheiat pe locul cinci sezonul precedent din Liga a III-a (Seria a II-a) va începe pregătirile pentru noul sezon la finalul acestei luni, sub conducerea aceluiași cuplu de antrenori, Cristi Brăneț și Daniel Lovin.

Citit 6089 ori Ultima modificare Duminică, 17 Iulie 2022 11:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.