DSP Galați plătește cheltuieli de judecată de 11.140 de lei

DSP Galați plătește cheltuieli de judecată de 11.140 de lei
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galați are de plătit suma de 11.140 de lei persoanelor care au câștigat în instanță anularea proceselor-verbale prin care au fost sancționate contravențiile prevăzute de Ordonanţa de Urgenţă privind implementarea formularului digital de intrare în România.

Departamentul juridic al DSP Galaţi a întocmit un raport din care rezultă faptul că "Direcția de Sănătate Publică a județului Galați are pe rolul instanțelor de judecată un număr de 910 dosare ce au ca obiect anularea proceselor-verbale de contravenție prin care au fost sancționate contravențiile prevăzute de OUG nr. 129/2020 privind implementarea formularului digital de intrare în România, respingerea acțiunii ca nefondată/tardivă a fost formulată în zece dosare, înlocuirea amenzii cu avertismentul a fost posibilă în 29 de dosare.

Instanța a admis plângeri contravenționale ca urmare a dezincriminării faptei într-un număr de 832 de cazuri. În ceea ce privește cheltuielile de judecată, acestea au până în prezent o valoare cumulată de 11.140 de lei", ne-a transmis consilierul juridic al DSP Galați.

În continuare, activitatea de recuperare a banilor se desfășoară conform procedurii despre care "Viața liberă" a scris. Pentru a primi banii, cei care au câştigat procesele în instanţă trebuie să trimită pe adresa de mail a instituției, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., o copie după buletin, sentința instanței rămasă definitivă și un cont bancar valabil, pe numele petentului sau se pot prezenta personal la sediul instituției pentru a depune documentația necesară recuperării banilor.

Citit 5237 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Februarie 2023 07:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.