Extratereștrii, deasupra Galațiului pentru „ajutoare”

Extratereștrii, deasupra Galațiului pentru „ajutoare”
Dacă nici această imagine nu vorbește de la sine, care este aceea care o poate face?
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Softul de inteligență artificială ChatGPT, abia aruncat pe piață, ne-a sprijinit enorm. Altfel, n-am fi decriptat mesajele misterioase ale obiectului neidentificat care a panicat un fermier din Tulucești.

De unde a plecat?

Noi am aruncat-o, tot noi trebuia să o scoatem la loc. Obiectul misterios, însoțit de o lumină orbitoare, care a fost urmată de o explozie, le-a oferit cititorilor noștri prilejul de a glumi la sfârșitul săptămânii trecute. De la o fermă din Tulucești au fost alertate autoritățile, însă, până astăzi, nu se ajunsese la nicio explicație. Ce ar căuta brăilenii sau vasluienii pe cerul județului nostru? Cinstit, într-o perioadă în care prețul motorinei crește la loc, nu-și mai asumă nimeni fabricarea de cocteiluri Molotov, aceasta fiind din start varianta cea mai puțin plauzibilă. Pagina de Pamflet a "Vieții libere" a fost contactată pe e-mail de energii din afara Terrei și vine cu dezvăluiri aproape fără precedent.

Degeaba ne credem campioni la umor

De ce aproape? Întrucât au mai existat marțieni prin zona noastră, comuna Cerțești, din nord-vestul județului, devenind vedetă după desantul unui OZN în vara anului 1996. "Nu vă panicați, n-am venit ca să vă distrugem podul de la Brăila, așa cum înțelegem că unii s-au grăbit să concluzioneze", a fost primul mesaj primit. L-am decriptat cu ajutorul softului de inteligență artificială ChatGPT. Nu ne putem stăpâni uimirea de a găsi, iată, o ironie în acest semnal prin care ființele extraterestre își confirmau prezența în sud-estul României. Iar noi, balcanicii, ne credeam buricul acestei planete la capitolele umor și pase cu călcâiul.

Au făcut apel la un cunoscut proverb

"Cunoaștem situația prin care treceți, și voi sunteți vai de capul vostru, cu pandemii, războaie și alte nebunii, însă trebuie să ne urmărim interesul", au continuat cu mesajele creaturile care ne-au trimis și o fotografie clară ca să nu mai existe dubii că ne-au traversat în voie. Care a fost scopul vizitei, căci durata deja nu mai contează?! "Au ajuns și la noi, în spațiu, clipuri cu acele cozi de la ajutoarele din Galați, care ar veni de la o anumită Uniune (n.a. - e vorba de Uniunea Europeană), și ne-am zis că ne-ar prinde și nouă bine. Nu e viața roz pe nicăieri în Univers, așadar e bine când iei și nu trebuie să dai, avem impresia că acest proverb e valabil și pe Terra", și-au încheiat misterioșii vizitatori argumentația.

Calea Galactee

"Cratere" pentru suflete străine

* Categoric, baza farfuriilor zburătoare, un fel de turn de control, s-ar afla în centrul orașului, la cele două OZN-uri prin care subtraversăm strada Brăilei. Avem un atu incontestabil față de celelalte municipii din zonă, însă uneori nu vrem să recunoaștem.

* Ar trebui să ne asumăm etimologia cuvântului "crater", termen întâlnit mai rar în ultimii ani. Dar n-a dispărut din vocabular, întrucât mai sunt străzi care la un moment dat cedează. Or, "crater" se folosește și pe Lună, de aceea ne putem aștepta oricând la musafiri.

* În ciuda faptului că neagă interesul pentru podul peste Dunăre de lângă Brăila, e foarte posibil ca și construcția mai mult lăudată decât finalizată să le fi atras atenția "farfurioților". Sunt prea multe luminițe pentru un proiect cvasi-abandonat. Vai, cunoaștem, declarațiile oficiale spun altceva, dar nici ăștia mici verzulii nu par să le creadă.

* Și dispariția cozilor de la Taxe și Impozite, o tradiție imperturbabilă în Galați, are acel "je ne sais quoi" care poate atrage un suflet străin. De ce nu s-ar putea achita aici, la noi, biruri și pentru alte galaxii?

Farfurică Răducanu

ISTORIOGRAFIE DE NEAM

sunt un jegos, păli-m-ar brânca/ - umblu cu râtul prin rahat !!!

dar ce zic eu? - ardă-m-ar focul!/ - până şi porcu-i mai curat,

mult mai curat decât mi-i neamul/ meu de parşivi şi puturoşi,

de secături behăitoare,/ de strâmbi cu benghi, fastidioşi !!!

sunt zămislit printre etaje,/ crescut de-o tâmpă şi de-un tâmp,

miros a prost până la moarte,/ port cuţitoaie în carâmb,

sunt democrat fără de lege:/ sfânt al terorii, zeu barbar,

vierme de stârv, păduchi de frunte,/ pui de limbric majoritar !!!

Submarin Cosorescu

Vocea cetățeanului, vocea politicianului

La Smârdan nu mai există câini de pază

Poate știți, poate nu, dar e activitate intensă la Smârdan, acolo unde funcționează un Centru Secundar de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre Române. Peste 600 de militari francezi și 200 de vehicule militare din cadrul Grupului de Luptă dislocat în România se antrenează pentru un eventual conflict armat pe flancul estic al NATO, ceea ce nu ne dorim sub nicio formă. Se speculează că, de când cu militarii străini în zonă, sătenii din Smârdan nu-și mai încuie porțile. "Ne-am vândut și câinii, doar n-o să credem că tâlharii mai au tupeu să ne atace, când e ditamai NATO la doi pași de noi", se mândresc localnicii.

Smârdan Spătaru

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

 

 

 

Citit 8063 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Februarie 2023 12:03

2 comentarii

  • postat de Specialitatea specialiștilor ordonată ?
    Duminică, 29 Ianuarie 2023 04:22
    93.122.249.***
    OZN au devenit facturile noastre la electricitate cel puțin, consumăm la prize, fără să știm cum și cât consumăm, apreciem, economism în neștire, am devenit lunatici și marțieni pe Pământ, dezorientați de un război informatic și informațional, cică hibrid în care azi, nu mai suntem îndemnați prin publicitate la TV, să consumăm doi litri de apă, să consumăm trei mese pe zi, lapte de la sân, că-i mai sănătos și economic și românește alimente, de parcă mai ști ce este românește pe acest tărâm. Și prin grija lui Putin față de Ucraina, cel mai mare poluant de pe acest Pământ, carbonizând tot de pe pământul Ucrainei, inclusiv vieți omenești, civili ucraineni și ruși tineri militari mobilizați ordonați și îngropați pe teritoriul străin, teritoriul Ucrainei, vieți pierdute în neant, fără rost, dar planificat în numele ,,noi ordini mondiale'' gândite de Putin și cancelaria lui de specialiști. Haotica lume în care trăim, dezordinea ordonată.....o lume haotică, pare să fie a noastră viață....oare, până când ?
    0
    0
  • postat de Iancu Jianul
    Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023 14:07
    5.13.195.***
    Daca nu erau extraterestri... vedeam noi imprimanta lase si die-ul de nm, tranzistorul si circuitul integrat odata cu spitalele regionale! Ce sa=i ceri unei entitati de clasa -1??? Ca si cum i-ai cere unui parlamentar sa fie cinstit! :)))))))))))))) Deja este pleonasm!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.