Băiatul de 19 ani rănit în accidentul de la Independența a decedat

Băiatul de 19 ani rănit în accidentul de la Independența a decedat
Evaluaţi acest articol
(30 voturi)

Tânărul de 19 ani care se afla în mașina condusă de șoferul care a provocat, acum aproape o lună, accidentul din curba de la Independența, s-a stins din viață, duminică, puțin după prânz, în secția de Reanimare a Spitalului Clinic Județean de Urgență Galați.

Din păcate, este a patra victimă a tragediei din 13 noiembrie în care și-au pierdut viața alte trei persoane. Reamintim că în dimineața de luni, 13 noiembrie, un autoturism condus de un cetățean din comuna Șendreni a provocat un accident rutier în urma căruia trei persoane au murit pe loc, alte opt fiind rănite. Printre răniți s-a aflat și Emanuel, fiul conducătorului auto, un tânăr de 19 ani, care a fost resuscitat în momentul producerii accidentului și a fost ulterior transportat la spital cu elicopterul SMURD, în stare deosebit de gravă, cu șanse minime de supraviețuire.

Din verificările preliminare efectuate la fața locului de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, cu direcția de mers către Tecuci, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul 8+1, care era condus regulamentar de un șofer de 30 de ani.

Emanuel și-a întâlnit iubita în ceruri

Emanuel, tânărul pentru care medicii au făcut tot ceea ce era omenește posibil pentru a-l salva, a decedat duminică, 3 decembrie. Pe patul de spital, Emanuel a fost supus și unei intervenții chirurgicale, medicii sperând astfel că-l vor putea readuce în brațele mamei, care acum se desparte de singurul său copil.

În dimineața în care tatăl lui Emi a călcat, se pare, prea tare pedala de accelerație, tânărul se îndrepta spre Tecuci cu iubita lui, o adolescentă de 16 ani, și cu tatăl acesteia. Din păcate, toți cei trei pasageri din autoturism au murit în urma impactului deosebit de violent din momentul accidentului, doar şoferul supravieţuind. 

Conform informațiilor de pe pagina de Facebook a mamei sale, tânărul Emanuel va fi condus pe ultimul drum joi, 7 decembrie. Acesta este vegheat la capela unde este depus de foarte mulți prieteni și colegi, tineri care au sperat până în ultima clipă că Emanuel se va întoarce în mijlocul lor, dar și de părinți și rude.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului deschis imediat după producerea accidentului, șoferul vinovat fiind acuzat de ucidere din culpă și vătămare din culpă. Un alt bărbat, din comuna Independența, pasager în microbuz, a decedat în urma impactului, alţi şase pasageri din microbuz fiind răniţi.

Citit 11021 ori Ultima modificare Marți, 05 Decembrie 2023 18:30

2 comentarii

  • postat de Lex
    Miercuri, 06 Decembrie 2023 10:07
    86.124.202.***
    Tanar da, dar baietel la 19 ani?
    2
    1
  • postat de eu
    Miercuri, 06 Decembrie 2023 08:44
    86.124.203.***
    Lipsa de educație,sălbăticie.Nuntă la 16/19 ani,renunțat la școală care și așa se face cum se face,viteza luminii pe o potecă asfaltată cum îs drumurile la noi,cu circulație pe dublu sens,cu o mașină cu care nu e indicat să depășești 120-130 km/h...Dumnezeu să-i odihnească iar noi să învățăm ceva!
    1
    6

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.