Accident extrem de grav pe DN 25. Un microbuz plin cu oameni s-a răsturnat (FOTO)
Foto: GSDG

Accident extrem de grav pe DN 25. Un microbuz plin cu oameni s-a răsturnat (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(30 voturi)

Accidentul a avut loc în această după-amiază, pe raza localității Tudor Vladimirescu. Potrivit primelor informații, este implicat un microbuz de transport de persoane. Una dintre ele a murit după ce vehiculul a ieșit în decor. La fața locului intervin mai multe echipaje de pompieri, poliție și salvare. Printre pasageri sunt mai mulți răniți, evaluați și transportați la spital, la Galați.

"Cu puțin timp în urmă, ISU Galați a primit solicitarea prin Dispeceratul 112 să se deplaseze la un accident rutier în localitatea Tudor Vladimirescu. Este vorba de un microbuz de transport persoane răsturnat pe DN25, la ieșirea din localitate.

Din cele 10 persoane aflate la bord, o victimă este decedată și încarcerată, două persoane sunt preluate de ambulanțe SAJ Galați și SMURD Galați, cu traumatisme și contuzii minore, pentru a fi transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Galați.

Alte două victime sunt în curs de evaluare efectuată de medicul de pe ambulanța SMURD tip C. Restul persoanelor autoevacuate sunt conștiente.

S-au deplasat o autospecială de stingere de la Ivești, o autoutilitară pentru descarcerare, trei ambulanțe SMURD, și "autospeciala de transport victime multiple", au informat, în urmă cu puțin timp, reprezentanții ISU Galați.

Comunicat I.P.J. Galați – Accident rutier mortal

La data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 17:00, pe DN 25, în afara localității Tudor Vladimirescu, din județul Galați a avut loc un accident rutier mortal, în urma căruia o persoană a decedat și alte 4 au fost rănite.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că "un bărbat, cu vârsta de 54 de ani, din comuna Ivești, în timp ce conducea un autobuz ce efectuează curse regulate Galați - Tecuci, pe DN 25, având direcția de deplasare către Tecuci, la ieșire din comuna Tudor Vladimirescu ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, iar autovehiculul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe o parte.

Din păcate, în urma evenimentului rutier a decedat o femeie, cu vârsta de 48 de ani, din comuna Tudor Vladimirescu și au fost rănite alte patru persoane.

La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost negativ.

În cauză, va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă", au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Citit 8540 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Decembrie 2023 22:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.