O mașină de poliție aflată în misiune a accidentat un copil

O mașină de poliție aflată în misiune a accidentat un copil
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Sâmbătă, 23 decembrie 2023, în jurul orei 10,00, pe DN 24 D, în interiorul localității Bursucani, din județul Galați, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unui copil.

Potrivit agentului șef principal Ciprian Teodor Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați, accidentul s-a produs în următoarele împrejurări:

O autospecială de poliție din cadrul Postului de Poliție Rădești, aflată în misiune, cu semnalele luminoase pornite, se deplasa pe DN24D, dinspre Bârlad spre municipiul Galați, fiind condusă de un polițist, cu vârsta de 26 de ani. La Bursucani, mașina de poliție a accidentat un minor, cu vârsta de 10 ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere prin loc nepermis și fără să se asigure, după ce în prealabil, acesta s-ar fi deplasat pe acostament în aceeași direcție de mers cu autovehiculul.

masina_de_politie_accident_3.jpg

La fața locului a ajuns și elicopterul S.M.U.R.D. Galați, al cărui echipaj a preluat și transportat victima la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În autospeciala de poliție se aflau doi polițiști, ambii din cadrul Postului de Poliție Rădești, care se deplasau către localitatea Smulți pentru a interveni la un scandal în familie, în urma unui apel efectuat la 112.

La testarea alcoolscop a persoanei care a condus autospeciala de poliție, rezultatul a fost negativ, iar în cauză polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate modul în care a avut loc acest eveniment rutier. 

Citit 3500 ori Ultima modificare Vineri, 29 Decembrie 2023 14:10

1 comentariu

  • postat de JOHN
    Sâmbătă, 23 Decembrie 2023 17:23
    86.124.202.***
    LOC NEPERMIS ar trebui scos din context atîta timp cît la țară ai o trecere de pietoni la 3-4 km! Asigurarea este singura cauză a accidentelor în astfel de cazuri rurale!! Nu că ar fi el polițist și el este om,dar la țară ies brusc în față copii,căruțe,bicicliști,sau amețiți de alcool sau praf!
    2
    18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.