Cadavrul unui bărbat ucis, descoperit în spatele Grădinii Publice

Cadavrul unui bărbat ucis, descoperit în spatele Grădinii Publice
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

O descoperire șocantă a fost făcută, în noaptea de joi spre vineri, în apropierea Grădinii Publice din Galaţi, în zona unde cândva se afla cartodromul

Cadavrul unui bărbat, învelit într-o mușama și cu fața plină de sânge, i-a pus pe jar pe polițiștii gălăţeni, care au demarat imediat cercetările, pentru a stabili identitatea şi vârsta victimei, precum și împrejurările în care s-a produs evenimentul. Inițial, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă necropsia a stabilit faptul că moartea bărbatului a fost violentă, din cauza asfixiei mecanice prin sugrumare, ceea ce i-a determinat pe poliţişti să concluzioneze că se află în fața unui caz de crimă. Drept urmare, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, care face acum cercetări pentru omor, polițiștii de biroul de Investigații Criminale fiind cei ce trebuie să stabilească împrejurările exacte în care a murit bărbatul.

Ancheta a scos la iveală faptul că bărbatul, care a fost şi identificat, a fost omorât miercuri, 27 martie

"Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la infracţiunea de omor, reţinându-se faptul că în data de 28 martie 2024, în jurul orei 19.00, în vegetaţia din proximitatea poligonului auto dezafectat situat în spatele parcului Grădina Publică din Galaţi, a fost găsit cadavrul unui bărbat, acoperit cu o prelată, cadavrul prezentând urme de violenţă fizică. Identitatea bărbatului a fost stabilită, acesta având vârsta de 60 de ani şi fiind din municipiul Galaţi. În cauză se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor în care a survenit decesul şi pentru tragerea la răspundere penală a eventualelor persoane vinovate", a transmis Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Oamenii legii urmează să stabilească și locul unde a fost comisă fapta, aceștia neexcluzând posibilitatea ca omul să fi fost ucis în altă parte și transportat ulterior acolo unde a fost găsit acoperit cu frunze, autorul bazându-se pe faptul că zona respectivă este una întunecoasă și necirculată.

Citit 8359 ori Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2024 14:36

2 comentarii

  • postat de vasile
    Sâmbătă, 30 Martie 2024 09:32
    89.136.3.***
    nu lam omorat eu doar mam certat cu el atata
    ca nu mia dat datoria
    23
    7
  • postat de marr
    Vineri, 29 Martie 2024 19:16
    86.124.202.***
    Parca vad ca la Ancheta se va descoperi , ca-i inca un caz de certuri/violenta in familie .
    Dupa gradul de violenta pare a fi mana baiatului/fiului . Asta sau o 'prietenie' de pahar .
    30
    13

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro