120.000 de lei pentru distracţia copiilor gălăţeni de 1 Iunie

120.000 de lei pentru distracţia copiilor gălăţeni de 1 Iunie
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Artişti pe catalige, păpuşi uriaşe, statui vivante, mascote, personaje de poveste, eroi din filme şi desene animate vor umple Grădina Publică din Galaţi de 1 Iunie, la "Caravana copiilor 2024", eveniment pentru care Primăria oraşului caută organizatori.

Nu mai puţin de 120.000 de lei fără TVA este valoarea estimată a contractului pentru servicii de organizare a evenimentului "Caravana copiilor 2024", la care Primăria Galaţi aşteaptă oferte până pe 16 aprilie. Potrivit caietului de sarcini, autorităţile îşi doresc ca, pe 1 Iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, între orele 10,00 şi 21,00, sărbătoriţii să aibă parte de momente inedite şi să fie antrenaţi în diverse activităţi educative şi distractive în aer liber.

Pentru Caravană este propusă Grădina Publică, dar poate fi luat în calcul şi alt amplasament suficient de generos pentru a găzdui manifestarea. Potrivit condiţiilor impuse de Primărie, cel puţin 20 de artişti, animatori cu experienţă, unii reprezentând mascote, personaje sau eroi din lumea basmelor sau din filme şi desene aninate vor interacţiona cu copiii, vor prezenta momente artistice, parade stradale, demonstraţii de dans, concursuri şi jocuri de grup.

Se cer artişti pe catalige, păpuşi uriaşe, baloane de săpun şi baloane modelabile, dar şi statui vivante. În parc vor fi organizate ateliere de creaţie pentru copii, jocuri de logică, perspicacitate, memorie şi inteligentă, concursuri şi va fi jucată o piesă de teatru pentru copii şi tineret. Nu vor lipsi distracţiile pentru cei mici: pictură pe faţă, baloane modelabile, cretă colorată, dar şi un turn mobil de escaladă.

Achiziţia va fi atribuită pe criteriul "preţul cel mai scăzut" aplicat doar ofertelor declarate conforme.

Citit 2980 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2024 16:51

1 comentariu

 • postat de Von Bergovicz
  Vineri, 12 Aprilie 2024 20:34
  95.76.36.***
  Din banii astia, pentru Campania electorala a PSD cat se scurg? Cat se palmeaza?
  3
  25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.