Oțelul, din nou rău văzută de specialiști

Oțelul, din nou rău văzută de specialiști
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

După ce a demonstrat contrariul în sezonul anterior, când era cotată cu prima șansă la retrogradare directă de către bookmakeri, nici acum lucrurile nu s-au îmbunătățit substanţial

Echipa Oțelul Galaţi a fost văzută ca o victima sigură în Superligă, ediția 2023-2024, în care a încheiat pe locul 8, departe de grijile retrogradării. Mai mult, formația gălățeană a fost la un pas de a ajunge în cupele europene.

Cu toate ca isprava roș-alb-albaștrilor a fost de lăudat, iată ca în continuare specialiștii nu o cotează pe Oțelul ca fiind una dintre echipele respectabile din campionat. Bookmakerii au început deja să alinieze cotele pentru sezonul următor, în care Oțelul este văzută doar peste nou-promovatele Unirea Slobozia și FC Buzău, pe picior de egalitate cu Petrolul și FC Botoșani. Practic, în ochii specialiștilor, Oțelul s-ar clasa pe loc de baraj de retrogradare la finele următorului sezon.

Trupa lui Dorinel Munteanu a dovedit două sezoane la rând că e capabilă să răstoarne orice prejudecăți, pentru că nici în anul promovării în prima ligă nu era văzută ca o pretendentă pentru un astfel de obiectiv

“Sigur, nu mă interesează ce spun sau ce cred specialiștii. Pe mine mă interesează ca echipa mea să fie 100% pregătită din toate punctele de vedere. Noi am demonstrat întotdeauna pe teren de ce suntem în stare și cred ca acest lucru vorbește de la sine pentru noi. N-are nicio importanță cum suntem văzuți în viitor”, spunea Munteanu, înaintea sezonului recent încheiat, când Oțelul era cotată ca principală favorită la retrogradare.

Conform cotelor afișate de bookmakeri pentru noul sezon, Oțelul ar fi depășită de Poli Iași, ”U„ Cluj, Hermannstadt sau Dinamo - formații peste care a încheiat recentul sezon. La fel stau lucrurile și în "Cupa României", unde gălățenii au o cotă de 60,00 pentru a câștiga trofeul, fiind cotați mai slab decât echipele enumerate mai sus, deși trupa lui Dorinel Munteanu a dovedit în sezonul anterior cât de serios tratează Cupa. Oțelul a ajuns până în finala competiției, iar cu o ediție înainte, din postura de echipă din Liga a II-a a jucat în faza grupelor.

Trei echipe din Superligă, interdicție la transferuri

Altfel, nu mai puțin de trei echipe din campionatul românesc au interdicție la transferuri, începând cu această perioadă de mercato. Este vorba despre CFR Cluj, Petrolul și UTA. Toate cele trei și-ar putea schimba soarta, dacă vor achita dările pentru care sunt penalizate cu interdicția de a legitima noi jucători. Cea mai mică problemă dintre cele trei grupări se pare că o are CFR Cluj, care are de achitat 100.000 de euro pentru a reuși să scape de interdicție.

Citit 11070 ori Ultima modificare Vineri, 31 Mai 2024 20:40

7 comentarii

  • postat de comunismul
    Marți, 04 Iunie 2024 00:37
    5.13.128.***
    pai da! ratarea cupei romaniei! cu toate ca nu facea parte din obiectivele clubului! obiectivul clubului era doar salvarea de la retrogradare! si atat! nimic altceva! nici macar castigarea campionatului nu facea parte macar din obiectivele clubului macar!
    0
    0
  • postat de Pitpalac
    Vineri, 31 Mai 2024 16:16
    86.124.127.***
    E unul aici alde Mihai ...Viteazul, ducele de râpă, cu indicatii pretioase dunarene. Dar el nu stie ca doar cu inima si sufletul, nu tine de cald echipei, ca e nevoie de un boom financiar puternic, care culmea, nu vine de nicaieri. Si astfel, e normal ca marii specialisti sa ne considere victime.
    1
    1
  • postat de Adrian
    Vineri, 31 Mai 2024 09:50
    86.124.202.***
    Da.....pai de specialisti ducem noi lipsa? De la virusologie si politica si pana la femeie si fizica cuantica. :)))))))
    1
    4
  • postat de Mihai
    Vineri, 31 Mai 2024 07:52
    86.124.200.***
    Ăla care este înverșunat pe Oțelul și pe Dorinel,că are 16000 E ,în afară că e o hahaleră , nu are nimic în țeasta lui Mai sunt și uscături pe aici, păcat că nu se duc la Dunăre, fără retur! Oricum Dorinel și Oțelul a adus mare bucurie orașului ! FELICITĂRI LA TOȚI ȘI ÎN VIITORUL SEZON!
    2
    9
  • postat de Gogu
    Joi, 30 Mai 2024 18:17
    86.124.201.***
    O să le rupem botul la toți cei care se cred- ,,specialiști,, -avem încredere în Dorinel, cel care ne-a adus fericire în suflet atîtor Gălățeni! FELICITĂM BĂIEȚII ȘI PE DORINEL! VĂ IUBIM!
    12
    67
  • postat de otelul e o echipa de 2 lei. sa stiti....unii cistiga bani multi...,
    Joi, 30 Mai 2024 18:04
    89.39.81.***
    daca nu se aduce nimic, otelul e la retrogradare. dorinel cu 16000 euro o duce cit se poate. dupa aia. tulea ma. ma gasiti unde stiti. managerul isi face si contract cum vrea... eu. sint sef si fac cum vreau....ca sint dorinel....
    64
    16
  • postat de Relache
    Joi, 30 Mai 2024 15:13
    194.105.20.***
    Mai bine asa decat invers.
    2
    42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.