Oțelul se întărește în toate compartimentele. Noi jucători legitimați

Oțelul se întărește în toate compartimentele. Noi jucători legitimați
Evaluaţi acest articol
(40 voturi)

Gruparea gălățeană a reușit să mărească numărul de legitimări, conturându-se lotul pentru sezonul 2024-2025

Oțelul s-a pus serios pe transferat și a ajuns deja la cinci noi jucători în cadrul lotului. Ultimul sosit în cantonamentul de la Vatra Dornei este un mijlocaș sârb care se pare că a avut parte de un sezon foarte bun în ediția anterioară. Este vorba despre Vasilije Djurici, sosit din postura de jucător liber de contract. El a evoluat ultima oară la FK Radnicki 1923 Kragujevac, echipă pentru care a marcat de șapte ori și a oferit cinci pase decisive în cele 50 de partide disputate. În vârstă de 25 ani, Djurici este un mijlocaș ofensiv ce poate evolua în banda stângă de atac.

Este al doilea jucător străin legitimat în această vară de Oțelul, după atacantul bosniac Stipe Jurici (sosit de la LKS Lodz, Polonia). De asemenea, au mai sosit trei jucători români: portarul Iustin Popescu (Chindia Târgoviște), mijlocașii Cristan Chira (Unirea Dej) și Neluț Roșu (Dinamo). Lista de noi jucători va fi completată în perioada următoare, fiind vizaţi încă cinci jucători, dintre care unul va fi portar, doi fundași centrali, un fundaș lateral și un fotbalist ofensiv.

Au revenit Zivulici și Lameira

În lotul de la Vatra Dornei a ajuns și mijlocașul croat Diego Zivulici, care părea că ar urma să se despartă de gălățeni în această pauză competițională. Compartimentul median a fost completat și cu revenirea portughezului Lameira, aflat încă sub contract cu Baltika Kaliningrad (Rusia) - echipă care a retrogradat în Liga a II-a, dar a câștigat Cupa Rusiei. Acesta ar urma să fie împrumutat din nou la Galați, după ce a impresionat în primele sale șase luni sub culorile roș-alb-albastre.

Pop, curtat de echipe din Grecia

Prezent în studioul GSP Live, agentul FIFA Cristian Cernodolea a spus că există interes din Grecia pentru atacantul Alexandru Pop de la Oțelul. "A fost și există discuție în Grecia, acum, pentru Alex Pop. Problema este că, deși are 24 ani și are cifre foarte bune, a făcut un tur de campionat foarte bun, dar returul n-a mai fost la fel de reușit. Și mai este și faptul că a venit din Liga a II-a, iar cluburile se întreabă dacă va marca 10-12 goluri sezon de sezon sau este un jucător care un sezon sau două nu va mai avea randamentul acesta", a spus Cernodolea.

Alexandru Pop a marcat 11 goluri și a oferit două pase de gol în sezonul 2023-2024 pentru Oțelul, încheiat cu o accidentare care l-a ținut departe de teren la finala Cupei cu Corvinul.

Citit 8060 ori Ultima modificare Duminică, 16 Iunie 2024 17:47

1 comentariu

 • postat de Gogu
  Sâmbătă, 15 Iunie 2024 13:35
  86.124.202.***
  BRAVO DORINELE,AVEM LOT COMPETITIV PRINTRE PRIMELE 6 ECHIPE DIN PRIMA LIGĂ! FELICITĂRI ȚIE ȘI BĂIEȚILOR!
  5
  25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.