Evaluaţi acest articol
(16 voturi)
40 comentarii

* Administratorul special al Electrocentrale, Sinan Mustafa, atrage atenţia că, în lipsa cazanului de apă fierbinte, oraşul ar putea rămâne, din nou, fără apă caldă din luna aprilie * Crearea societăţii unice de producere, transport şi distribuţie a agentului termic - „cea mai bună şi rapidă soluţie de menţinere a sistemului”


- Căldura şi apa caldă în sezonul rece 2015 – 2016 sunt asigurate, cel puţin la nivel teoretic. Ce se va întâmpla din luna aprilie? Înţelegem că, în lipsa acelui cazan, care să asigure apa caldă menajeră, oraşul riscă să rămână, din nou, fără apă caldă.
- Ne-am focusat, încă din septembrie 2014, pe acea soluţie de restructurare, pe care am şi făcut-o publică: crearea societăţii unice, integrate, de producere, transport şi distribuţie a agentului termic, în cadrul căreia să fie cooptată şi municipalitatea, poate chiar ca acţionar majoritar. Am dorit ca acest scenariu să fie îmbrăţişat de partenerii noştri şi să facem lucrurile împreună, în sensul achiziţionării cazanului de apă fierbinte, care să fie montat şi să devină funcţional la 1 aprilie 2015. Dacă noi, la 1 aprilie, am fi avut acel cazan, oraşul nu ar fi rămas fără apă caldă, până în luna iulie - când noi, Electrocentrale, am identificat soluţia cu ArcelorMittal - întrucât costurile noastre ar fi fost mult mai mici. De atunci, din 2014, soluţia noastră a fost retrimisă de cel puţin cinci ori şi încă aşteptăm un răspuns din partea partenerilor noştri. Avem promisiunea că, din ianuarie, vom relua intens discuţiile pentru a obţine o decizie. Există riscul, chiar şi cu plata în avans, să nu putem livra agent termic din luna aprilie, pentru că implică acele pierderi la care am tot făcut referire. Este necesar ca acest cazan de apă fierbinte să fie pus în funcţiune până atunci. Este nevoie de cel puţin două luni pentru asta. Deci, trebuie ca în luna ianuarie să fie luată o hotărâre clară, iar din februarie să demarăm toate procedurile necesare. Pe partea de încălzire, vom merge pe condiţiile actuale, dar, în timp, strategia noastră presupune nişte modernizări în ceea ce priveşte reţeaua de transport, chiar şi în cea de producţie, care ar diminua pierderile. Soluţia gândită de noi a fost agreată atât de consultanţii Băncii Europene de Investiţii, cât şi de domnul prof. Athanasovici – consultant angajat de Primărie.

- În cât timp s-ar şi crea societatea integrată?
- Din luna ianuarie, în 30 de zile, noi ar trebui să propunem un plan de reorganizare. Iar aceasta este singura strategie. Nu vom propune niciodată un plan cu 18 la sută realizări, cum a făcut Apaterm. Depinde foarte mult de cât de important este acest sistem de termoficare pentru autorităţile locale. Din informaţiile mele oficiale, nici magistrala de gaz şi nici cea electrică nu fac faţă. Reţeaua primară este a noastră, este sub gaj la Romgaz şi se poate transfera la municipalitate, în altă soluţie decât cea a societăţii integrate, doar prin vânzare la licitaţie. Deci, municipalitatea va trebui să plătească pentru ea sau să construiască o astfel de reţea, ceea ce presupune timp. Mai mult, să discuţi de centrale de cartier, probabil ca orizont de timp va dura câţiva ani. În momentul de faţă, cred că aceasta este soluţia cea mai bună, potrivită şi rapidă de menţinere a sistemului. Şi aş vrea să mai fac o precizare faţă de aşa-zisele condiţii impuse de mine. Plata energiei termice în avans nu a fost impusă de mine, de Sinan, cum spun unii, ci de creditorii noştri, cei care au de recuperat 200 de milioane de lei, în condiţiile în care fostul distribuitor nu a plătit 400 de milioane de lei. Noi nu am dat ceva cu forţa.

- În cazul în care municipalitatea nu va da curs soluţiei avansate de CET, societatea intră în faliment?
- Da. Probabil, va intra într-o primă fază în conservare şi apoi în faliment, căci nu putem merge la nesfârşit cu această situaţie. Cea mai mare problemă în sistemul de termoficare nu a fost nici partea de producţie şi nici resursele pe care municipalitatea le-a acordat, ci felul în care au fost gestionate resursele şi toate încasările Apaterm. Au existat debite de la populaţie de peste 150 – 160 de milioane de lei, în condiţiile în care ei aveau de plătit aproape 400 de milioane de lei numai la noi. Asta arată, în opinia mea, că au cheltuit mai mult decât îşi puteau permite. Mai mult, în cadrul recuperării creanţelor, existau asociaţii care nu mai plătiseră de prin 2000. Este foarte important, în orice variantă vom merge mai departe, ca serviciul acesta să fie plătit. Eu rămân, în continuare, optimist, deşi sunt foarte multe dificultăţi şi împotriviri în lupta mea de a menţine sistemul funcţional. Este foarte important să recâştigăm încrederea principalilor furnizori ai Electrocentrale - Romgaz şi Transgaz. Aici, pe lângă condiţia importantă a plăţii în avans, avem şi eşalonarea datoriilor, aferente celor din iarna trecută, care se ridică la peste un milion de lei pe lună, CET neavând resursele necesare, dacă nu beneficiază de încasări de la Apaterm.

- Aţi amintit de cele aproape 400 de milioane de lei, despre care aţi afirmat că v-au fost eliminate în mod abuziv de la masa credală, operaţiune pe care aţi catalogat-o ca fiind ilegală. Ce reprezintă această sumă?
- Practic, toate problemele au plecat de la relaţia pe care societatea noastră a avut-o cu fostul distribuitor, Apaterm, care, în 2011, a intrat în insolvenţă. Prin planul de reorganizare de atunci şi cu votul a trei dintre cele cinci categorii de creditori, am fost eliminaţi de la masa credală cu suma de 339,7 milioane de lei, noi fiind acţionar majoritar şi reprezentând 91,34 la sută din masa credală. Din aceşti bani, 222,1 milioane de lei reprezintă contravaloarea energiei termice livrate în perioada ianuarie 2008 – mai 2010, 71 de milioane de lei - contravaloarea majorărilor şi penalităţilor de întârziere, confirmate cu sentinţe civile irevocabile şi 45,7 milioane - TVA aferent. Problema aceasta noi am semnalat-o. Administratorul judiciar de la acea vreme ar fi trebuit să verifice validitatea acestor voturi. În urma colaborării cu fosta societate de distribuţie, la 1 aprilie, am fost nevoiţi să încetăm activitatea, în primul rând, pentru a evita intrarea noastră în incapacitate de plată, având în vedere că nu mai aveam posibilitatea de a onora facturile scadente de gaz şi transport gaz, de peste 50 de milioane aferente lunilor ianuarie, februarie şi martie, şi intram, teoretic, în risc de faliment chiar noi, Electrocentrale. Am luat decizia să întrerupem activitatea. Ea a coincis cu sistarea livrărilor de gaze şi servicii transport gaz de către Romgaz şi Transgaz. Un motiv important pe care l-am luat în considerare când am motivat către creditorii noştri această propunere a fost faptul că în perioada de vară pierderile erau foarte mari pentru societatea noastră, între opt şi 10 milioane de lei pe lună, pentru că funcţionam numai cu apă caldă pentru populaţie.

- Galaţiul este totuşi singurul oraş din ţară care plăteşte în avans energia termică.
- Da, dar este şi singurul oraş care are de plătit 400 de milioane de lei. Poate o să le aibă alţii de plătit, cine ştie… Şi atunci când vor merge să dea explicaţii…

- Unde?
- Nu ştiu. Dar, poate, atunci vor spune că nu au făcut de capul lor şi că cineva le-a spus să facă aşa.

- Aţi făcut vreo sesizare oficială către un organ de cercetare penală?
- Nu comentez. Catalogarea acestor acţiuni ca ilegale este pur şi simplu subiectivă şi reiese din felul în care noi interpretăm legea. În rest, am făcut tot ce am considerat că trebuie să fac conform responsabilităţilor mele.

- De la 1 septembrie, organigrama Electrocentrale a fost modificată. Mai nou, ocupaţi funcţia de director general. Asta înseamnă că aveţi două tipuri de venituri din partea CET Galaţi, întrucât aveţi şi calitatea de administrator special?
- Din iulie 2014 şi până în august 2015 am fost director control risc, iar din septembrie 2015 ocup funcţia de director general. Nu am încasat şi nu încasez două salarii de la Electrocentrale, ci doar unul. Salariul, în toată perioada asta, inclusiv trecerea de la o funcţie la alta, nu a presupus modificări în sensul unor majorări. Media venitului meu încasat lunar este de 8.687 de lei. Ba mai mult, venitul meu este cu aproximativ 25 la sută mai mic faţă de cel al fostului director general, întrucât aşa am considerat că este mai bine să gestionez lucrurile, având în vedere dificultăţile cu care se confruntă societatea. Suma pe care v-am spus-o cuprinde salariu, tichete de masă şi diurnă. Salariul meu net este de 8.202 lei.

- Care este valoarea indemnizaţiei de administrator special şi cine o plăteşte?
- Indemnizaţia este în jur de 2.600 de lei şi este plătită de acţionar, Electrocentrale Grup, având un contract de mandat cu dânşii, pe perioada administrării speciale.

- Care este venitul mediu pe societate? Care este cel mai mic salariu încasat la nivelul societăţii?
- La Galaţi, venitul mediu pe societate în 2015 a fost de 2.761 de lei, iar pe ramură, din ultima informaţie pe care noi am găsit-o, este de 3.584 de lei. Cel mai mic salariu este de 1.449 de lei.

- Au existat reduceri salariale în ultimii ani, având în vedere situaţia cu care se confruntă societatea?
- Au existat, de care am fost şi eu afectat, pe regimul de aşteptare 1 aprilie – 31 august, fiecare salariat a fost afectat corespunzător. Au fost practic, în această perioadă, 40 de zile lucrătoare, vorbim de o reducere salarială de circa 20 la sută.

- Câţi salariaţi are, în prezent, societatea şi cât la sută reprezintă personal TESA? Există un plan de reducere a personalului?
- În prezent, sunt 373 de salariaţi, în condiţiile în care, în iulie 2014, erau 452 de salariaţi. În urmă cu doar câteva zile am semnat o decizie de pensionare, de exemplu. Personalul TESA este în procent de 21 la sută, adică 80 de persoane. Plecările la noi vor fi pe cale naturală. Avem nişte solicitări pe pensionări, pe grupa I de muncă. Sunt în nişte faze judiciare, pentru că există o contestaţie acolo. Iar dacă ei vor avea câştig de cauză, ne vom despărţi de aproximativ 100 de persoane.

Foto, de Corina Dobre

Citit 8529 ori Ultima modificare Joi, 31 Decembrie 2015 00:22

40 comentarii

 • postat de ataturk Vineri, 01 Ianuarie 2016 16:06 79.116.102.*** Link la comentariu
  1
  2

  suleiman de mirel asta are 18 ani? daca nu punetii bulina rosie

  Raportează
 • postat de ion Miercuri, 30 Decembrie 2015 23:32 82.137.12.*** Link la comentariu
  6
  3

  luke cand 4 oameni iti spune ca esti prost .chiar esti prost

  Raportează
 • postat de luke4dedy4je Miercuri, 30 Decembrie 2015 23:23 89.137.225.*** Link la comentariu
  3
  1

  Je si dedy...sunteti si veti ramane 2mocangii..vecinii va stiu...
  Pe dedy il stiu baietii :))
  "Panain" nu inseamna ca sunt analfabet,e de ajun sa citesti comurile lu dedy si o sa observi ca analfabetul e el,dedy mocangiul...si je,ofcourse......eu scriu de pe smartphone mai mocangiilor ...dedy&je,pt simplul fapt ca am uitat tasta space:))???
  Pariu ca habar nu aveti cat e De nesatisfacuta nevasta de langa voi...sunteti asa de cuprinsi de subiectul luke incat ati cooptat.o si pe roxi:))...alta mocangie.nici nu stiu daca e plural feminin:)))
  Idioti mai sunteti...dedy si je:)))))
  Dedy si je....genul de oameni carora li s.a demolat garajul si gata;mocangii cum sunt ei;se iau de cei care STRIGA dreptate si adevar:))).SUNTETI ASA DE PROSTI INCAT NICI NU REALIZATI CA DIN MOCANGII VETI DEVENI MILOGI

  Raportează
 • postat de dedy pentru drojdierul de luke Miercuri, 30 Decembrie 2015 23:07 89.136.186.*** Link la comentariu
  2
  2

  Luke Drojdierule...fi pe faza poate mai arunci ceva comentari.. se vede ca ai terminat scoala ajutatoare :))

  Raportează
 • postat de je ptr.@luke Miercuri, 30 Decembrie 2015 21:30 5.13.217.*** Link la comentariu
  4
  3

  @luke.ANALFABETULE ""panain".Am impresia ca esti si sarac si prost.Nu este vina nimanui ca nu-ti permiti un concediu doua pe an,doua-trei iesiri la cumparaturi la supermarket pe saptamana si sa platesti si facturile la zi!!Barem fii limpede la cap si cu capul pe umeri cand te apuci de un comentariu ca jignesti aproape toti galatenii.Frustratule:)

  Raportează
 • postat de Nu vrem monopol Miercuri, 30 Decembrie 2015 21:16 78.97.221.*** Link la comentariu
  2
  5

  Voi nu intelegeri ce vor sa faca astia? Vor ca creeze o societate unica in care actionar majoritar sa fie primaria deci acum ati inteles? Vor face ca la apa canal in care ei fac ce vor fiind singurii , fara concurenta, monopol. Vor ca primaria sa detina controlul total si sa se adune la ei toti banii si sa se poata face furaciuni. Dar daca eu vin cu banii mei de acasa ca investitor si le dau eu apa calda si caldura galatenilor mai ieftin ma lasa primaria? Imi dau aprobare mafiotii?! Stane nu uita DNA inca te vrea cu tot cu gasca ta de mafioti din primarie!

  Raportează
 • postat de Aberezi Miercuri, 30 Decembrie 2015 20:20 5.13.168.*** Link la comentariu
  1
  6

  mihai poenaru, du-te și te culca! daca taceai, folosof ramaneai :)))

  Raportează
 • postat de luke Miercuri, 30 Decembrie 2015 20:07 109.166.142.*** Link la comentariu
  6
  4

  Numai prostimea se inghesuie din ianuarie,primele zile.la plata impozitelor...prostimea si mocangiii,,...e timp panain martie,asa ca nu va mai agitati cu impozitul :)...tot sunteti obligati sa platiti.Si orice ati face,Stan tot va ia banii...aveti avarii peste avarii si nu luati nicio masura pt a v imbunatati traiul.Mocangii is suparati tot timpul....si nu is toti;80% din oras e populat cu mocangii...NEMULTUMITILOR...va plangeti tot timpul dar va umpleti cosurile la supermarket si mergeti cu masina pana in piata.Vacante..etc etc....MOACANGIILOR....dedy,je,ion,roxi...sunteti jalnici...

  Raportează
 • postat de calorifer Miercuri, 30 Decembrie 2015 19:45 51.179.113.*** Link la comentariu
  1
  1

  @ticu stiind ca trebuie sa platesti 20 de ani o escrocherie facuta de primar chiar te cam doarein partile intime. Cred ca o sa faci dusuri cu apa rece sa faci economie pentru rata . Nu rad de tine dar e trist ca fiecare galatean isi vede doar de patratica lui asa mica si rece pe cand infractorii fac ce vor fara sa aveti nimic impotriva. Acum duceti-va sa prindeti loc la coada la taxe si impozite ca primaria merita pe deplin sa le incaseze

  Raportează
 • postat de ticu Miercuri, 30 Decembrie 2015 19:19 5.13.247.*** Link la comentariu
  2
  1

  da stiu ca si eu platesc dar macar am apa calda si caldura

  Raportează
 • postat de hxhdh Miercuri, 30 Decembrie 2015 19:01 51.179.113.*** Link la comentariu
  1
  4

  Bai @ticu si tu cu centrala ta platesti. Imprumutul ala pe 20 de ani facut de stan e platit din bugetul local adica si din banii tai.

  Raportează
 • postat de ticu Miercuri, 30 Decembrie 2015 18:42 5.13.247.*** Link la comentariu
  2
  6

  Am centrala ma doare in@@@@ de jegurile care nu vor sa platesca sau rau platnici care nu au bani de caldura sau apa calda sar au bani de excursii exotice din cauza lor ne am pus centrala stati sa vedeti la primavara cati o sasi mai puna carogal faliment scrie pe tine

  Raportează
 • postat de excroc Miercuri, 30 Decembrie 2015 18:09 51.179.113.*** Link la comentariu
  5
  2

  Bai sinan cum e sa fii administrator special peste o escrocherie pe nume calorgal? Calorgal e o societate ciudata fondata pe o escrocherie a primarului care sa scape de datorii dar in acelasi timp sa fie folosita ca instrument de a suge bani din bugetul local fara ca nimeni sa fie tras la raspundere.

  Raportează
 • postat de bbb Miercuri, 30 Decembrie 2015 16:56 89.137.138.*** Link la comentariu
  3
  4

  mai fratilor (...) cine l-a adus la conducere...(...)

  Raportează
 • postat de dedy Miercuri, 30 Decembrie 2015 16:36 89.137.225.*** Link la comentariu
  4
  6

  De recuperatori nu scapati...oricat v.ati invarti voi...
  Va agitati degeaba....e logic...NU SE PLATESTE=EXECUTORI SCRIE PE RAUPLATNICI...NU MAI E CA PE VREMEA LUI DURBI SAU NICK;ACU NU MAI E NIMIC MOACA...

  Raportează
 • postat de ELLA Miercuri, 30 Decembrie 2015 16:12 89.136.185.*** Link la comentariu
  1
  8

  Nu va e rusine,nesimtitilor?Noi v/am achitat toate penalitatile la zi si voi trimiteti in continuare chemari in judecata ca nu va plastim recuperatorii?Aceste firme de recuperare sint angajate de voi,asa ca sa le platiti.E adevarat ca acesti recuperatori sint firma a unor juristi de la voi?SINTETI fara pic de bun simt.Lucrati in continuare pe posturi de conducere la Calorgal si cereti salarii conpensatorii de la Apaterm?Miine ,poimine intra si Calorgalul in faliment si cereti si de aici salarii conpensatorii?

  Raportează
 • postat de luke Miercuri, 30 Decembrie 2015 15:01 109.166.130.*** Link la comentariu
  7
  5

  Spre deosebire de tine,roxi,dedy,je.....lumea mai munceste azi:)

  Raportează
 • postat de luke4roxi Miercuri, 30 Decembrie 2015 14:25 109.166.143.*** Link la comentariu
  6
  3

  Roxi....esti varza..si tu si dedy,whatever...se vede ca esti ....uta
  Vb mai frumos...tzaranco

  Raportează
 • postat de Roxi Miercuri, 30 Decembrie 2015 14:19 109.102.91.*** Link la comentariu
  3
  6

  Luke observ ca prostia ta nu are limite,sper ca nu ai copi !, E pacat sa duci prostia mai departe..Din cate am observat tu esti mascota aici.Toti te bate ,Toti te injura..Toti iti baga ...

  Raportează
 • postat de Lulu Miercuri, 30 Decembrie 2015 14:08 81.12.150.*** Link la comentariu
  5
  7

  @ mihai poenaru> mai usor cu deturnarea atentiei si manipularea!

  Raportează
 • postat de celsius Miercuri, 30 Decembrie 2015 14:06 51.179.113.*** Link la comentariu
  0
  11

  Alaturi de evaziunea fiscala produsa de maxitaxi de care ANAF Galati nu se sesizeaza din prostie sau e mituita sa nu controleze "activitatea" , afacerea apaterm-calorgal cu imprumutul pe 20 de ani, sunt cele mai mari jafuri bugetul local. Dat fiind ca s-a sesizat presa si a scris numeroase articole deapre aceste jafuri grotesti de care orice galatean stie, tocmai numai organele abilitate ii vad in regula. Avem toate motivele sa credem ca ANAF si DNA Galati sunt corupte si controlate politic.

  Raportează
 • postat de je ptr.@luke Miercuri, 30 Decembrie 2015 14:01 5.13.217.*** Link la comentariu
  4
  4

  Hopa,s-a trezit @luke din bautura.Mare tolomac esti.Arunca unul un comm la misto si tu pui boticul.:)Ce am scris eu mai jos,ca nu o sa reziste la asemena subiecte.Baga @luke,baga mare sa ne amuzam nitel.Neterminatule.
  Ti-am mai zis odata,la nastere ai avut nota "esec":))

  Raportează
 • postat de mihai poenaru Miercuri, 30 Decembrie 2015 13:45 82.208.137.*** Link la comentariu
  12
  8

  halal de asemenea ziarist ! directorii cet in frunte cu SINAN sunt in vacanta , plecati din galati si noi prostii punem botu ' ca vezi doamne sinan asta e in oras , munceste si da interviuri ! prosti mai suntem ! si ziaristului asta nu -i este rusine !

  Raportează
 • postat de luke Miercuri, 30 Decembrie 2015 12:54 109.166.139.*** Link la comentariu
  9
  3

  Nu veti scapa de luke...the freedom writer:)

  Raportează
 • postat de luke4roxi Miercuri, 30 Decembrie 2015 12:52 109.166.139.*** Link la comentariu
  8
  3

  Arunc cu venin..am si motive...cand nu va convine un com de.al meu va luati de mine...singurul cuvant scris a fost MOCANGII.
  SPRE DEOSEBIRE DE CEILALTI:)
  Asa ca...si tu,Roxi..faci parte din grupul celor care se leaga de luke.....ia tu pietroiul si pune.l in bradul de Craciun...daca ai avut...be more gentle,u.re a woman:))I THINK:)

  Raportează
 • postat de Intrebare Miercuri, 30 Decembrie 2015 12:47 78.96.252.*** Link la comentariu
  2
  7

  Cate posturi de directori sunt la Electrocentrale?
  Cate sotii de director s-au angajat in ultimii ani?
  Cate sectii si sefi de sectii sunt cu adjuncti sefi sectie cu salarii pe masura pentru o intreprindere muribunda si granind toACALI?
  Cum se justifica salariul acestui tanar eminent director cu cazare la hotel Vega, masina si sofer la scara in activitatea Electrocentrale?
  Nu este cam mare raportul salariu director/salariu muncitor? Care era raportul cand se functiona la capacitate maxima, exista un director general, un director tehnic si un directoe comercial?
  Cazanul de Apa Fierbinte (CAF) din Tiglina II a fost taiat si dat la fier vechi si din serpentinele cazanului s-au facut garduri pe la case particulare. (Probabil multi au pus ochii pe terenul respectiv aflat in buricul targului!)

  Raportează
 • postat de Roxi Miercuri, 30 Decembrie 2015 12:40 109.102.91.*** Link la comentariu
  4
  6

  luke din cate observ arunci cu venin la fiecare coment,daca ai probleme nu te manifesta aici, leaga-ti un pietroi de gat si in Dunare cu tine,sint sigura ca nu iti va simti nimeni lipsa,Succes

  Raportează
 • postat de radu Miercuri, 30 Decembrie 2015 12:32 81.12.150.*** Link la comentariu
  3
  3

  cum adica 21% tesa?

  Raportează
 • postat de luke4dedy and je and the other stupid Miercuri, 30 Decembrie 2015 12:20 109.166.141.*** Link la comentariu
  8
  3

  Dedy si je.....renii lu mos gerila:)
  Marlani din galati ,suparati ca le.au demolat garajele.,,jalnici mai sunteti

  Raportează
 • postat de MARIUS POPA Miercuri, 30 Decembrie 2015 10:14 82.78.255.*** Link la comentariu
  5
  8

  Nu inteleg un lucru CET galati este centrala de termoficare sau si de producere energie electrica. Din cate stiu energia termica este un produs rezultat din producerea energiei electrice ce este distribuita in sistem. Este adevarat ca nu se acopera in totatlitate energia termica ce este necesara dar unde sunt sumele incasate din producerea energiei electrice? Oare o anumita parte din energia termica produsa nu se plateste de doua ori? De ce oare s-a lasat in paragina CAF-ul din Tig.2? Daca in toti anii se faceau imbunatatiri acolo nu se putea pune in functiune pe timpul verii pt apa calda? Ce se intampla cu agentul termic produs pentru energia eletrica pe timpul verii? Sunt intrebari la care nu gasesc totusi un raspuns.

  Raportează
 • postat de Unul la care nu tine prosteala Miercuri, 30 Decembrie 2015 10:10 5.13.217.*** Link la comentariu
  6
  23

  Trei itrebari barbatesti pebtru Sinan Mustafa:
  1. Electrocentrale, dupa cum ii spune si numele, se mai ocupa cu producerea si vanzarea de energie electrica sau isi scoate parleala si, treptat, directorii si liderii de sindicat la pensie pe banii galatenilor bun-platnic, prin Calorgal, si ai tuturor galatenilir, de la bugetul indatorat de Stan si consilierii ploii?
  2. Este adevarat Ca, daca Electrocentrale nu ar mai fi artificial tinuta in vista, cum nu a fost tinuta CET Braila, galatenii at trebui sa primeasca ajutor substantial pentru reconversia termica, recte centrala individuals, cum au primit si brailenii?
  3. Acest interviu face parte dintr-un contract pentru strategie de imagine, o variatiune a careului publicitar dar una care sa nu implice P-ul incercuit?

  Avertisment, inclusiv pt Sinan: domnule, bà, galatenii nu mai E asa prosti cum inca ii mai cred unii. Uite, d-aia sunteti voi retrograzi. Fiindca incercati sa jucati in noile conditii de piata cu fiarele vechi din trecut so, mai grave, crezand ca sunt aceiasi sclavi pe care ii fraiereati candva...

  Raportează
 • postat de calorifer Miercuri, 30 Decembrie 2015 10:03 51.179.113.*** Link la comentariu
  6
  8

  Pai (...), pleaca daca situatia nu o poti rezolva, nu tine locul altuia capabil. Cu siguranta, in colaborare cu primarul asta (...) stiati de ce pierderi vor fi, de situatia angajatilor apaterm cloacagal.

  Raportează
 • postat de lungeanu Miercuri, 30 Decembrie 2015 09:32 5.13.148.*** Link la comentariu
  6
  15

  Deci datoriile alea mari sunt din 2008-2010, de pe vremea lui Cubasa director, Ciumacenco primar pe semnatura lui Nicolae si Florin Popa presedinte CA Apaterm.
  Jos Marius Stan ca ne-a taiat caldura!

  Raportează
 • postat de ion Miercuri, 30 Decembrie 2015 09:03 82.137.10.*** Link la comentariu
  6
  7

  Cocalarul asta de Luke este terminat, propun ca cei de la Viata Libera sa faca un articol si despre el

  Raportează
 • postat de Dedy Miercuri, 30 Decembrie 2015 08:57 89.136.186.*** Link la comentariu
  6
  6

  Este pe subiect..in schimb azi ( luke ) Drojdierul comenteaza sub acoperire . dedy .ip,109.166.129.*** ..ce sa mai zic cel mai josnic betiv..a ascuns mami lui si spirtul din casa..:))

  Raportează
 • postat de je ptr.@luke Miercuri, 30 Decembrie 2015 08:45 5.13.217.*** Link la comentariu
  8
  6

  @luke,nimic pe subiect?Cred ca mamica lui ia taiat cablul de internet dar el este un lupator al lumilor si gaseste el o solutie.Lupta @luke,nu te lasa,hai ca esti baietel "DESTEPT":)) Abia astept sa vad ce comentarii baga aceasta farsa umana:))

  Raportează
 • postat de Dan D Miercuri, 30 Decembrie 2015 08:43 81.12.148.*** Link la comentariu
  6
  16

  Crearea societăţii unice de producere, transport şi distribuţie a agentului termic.
  Asta presupune eliminarea capusei intermediare Calorgal si infiintarea unei singure societati, cu maxim 500 de salariati, care sa produca, sa si distribuie agentul termic si apa calda fara costuri intermediare capusate. (Asa ceva s-a facut la Ramnicu Valcea, cu rezultat final in scaderea preturilor serviciilor prestate).
  Greu de crezut ca se va dori aceasta la Galati. Pai ce mai fac atunci partidele (a se citi clanurile mafiote), de unde sa mai suga ele? Lipitorii de afise, amantele, neamurile si atarnatii cu carnet de partid nu trebuie sa frece si ei menta undeva la stat??

  Raportează
 • postat de Dedy Miercuri, 30 Decembrie 2015 08:09 89.136.186.*** Link la comentariu
  11
  7

  Drojderule ( Luke ) sari pe el..subiectul tau preferat..al naibi de drojdier ce esti :)))))

  Raportează
 • postat de dedy Miercuri, 30 Decembrie 2015 08:03 109.166.129.*** Link la comentariu
  10
  6

  MAI BINE
  MERGEM PE PERDERI
  CET=CALORGAL,DOREL STYLE=MOCANGII SUPARATI

  Raportează
 • postat de ara CET Miercuri, 30 Decembrie 2015 06:50 94.176.183.*** Link la comentariu
  4
  27

  (...) Se traieste din imprumutul pe 20 de ani altfel era faliment pe linie -CET-Calorgal -Primarie . Sa vezi circ cand se vor termina banii , adica in vara asta .

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.