Au ajuns la SPITAL după ce au mâncat și au băut peste măsură. Sărbători pascale aglomerate pentru Serviciul de Ambulanţă Galaţi

Au ajuns la SPITAL după ce au mâncat și au băut peste măsură. Sărbători pascale aglomerate pentru Serviciul de Ambulanţă Galaţi

Foto ”Viața liberă”, Remus Basalic
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu


Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Galaţi a avut activitate intensă în perioada sărbătorilor pascale. Începând de sâmbătă seară şi până marţi dimineaţă, echipajele de ambulanţă au intervenit în 442 de cazuri, ceea ce înseamnă o creştere a solicitărilor cu 25 la sută faţă de normal.

"Am intervenit în 14 cazuri de indigestii, provocate, cel mai probabil, de mesele copioase de Paşte. Am avut şi 15 pacienţi cu colici (dureri) abdominale, precum şi 29 cu crize de hipertensiune arterială. Nu au lipsit nici accidentele vasculare cerebrale, în număr de 13, şi nici infarctele de miocard, în număr de trei", a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

În intervalul de timp amintit, 25 de gălăţeni care au băut peste măsură au avut nevoie de ajutor medical de urgenţă. Tot ca urmare a alcoolului în exces, au fost înregistrate şi 17 agresiuni. Medicii de la Ambulanţă au intervenit în 11 cazuri de leşin, în patru de comă şi în două tentative de suicid. Echipajele SAJ Galaţi au constatat patru decese, survenite din diverse cauze medicale.

Majoritatea pacienţilor care au solicitat Ambulanţa au fost aduşi la Spitalul Judeţean, unii dintre ei rămânând şi internaţi, pentru mai multe îngrijiri medicale.

Citit 2807 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Mai 2016 18:00

1 comentariu

  • postat de Vesnicul Galati Miercuri, 04 Mai 2016 16:02 89.137.227.*** Link la comentariu
    0
    3

    Deci ghiolbanii hamesiti au mancat pana au crapat. Halal crestini....tin post si cand se scapa la macare sunt ca hunii. Pacat ca nu au avut creier. Astia nici nu ar trebui primiti la spital. Se se duca prima data la un psihiatru si la un nutritionist.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.