Propunerea NOULUI PRIMAR al Galațiului: În locul bateriilor de GARAJE, PARCĂRI cu boxe (FOTO)
Foto: Foto ”Viața liberă”, Florin Răvdan

Propunerea NOULUI PRIMAR al Galațiului: În locul bateriilor de GARAJE, PARCĂRI cu boxe (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)


Demolarea garajelor a fost una dintre acţiunile care i-a adus fostului primar, Marius Stan, susţinerea celor care îşi doreau restructurare urbană, dar şi ura celor care deţineau, de zeci de ani, asemenea construcţii. Mai mult, în campania electorală, a fost vehiculată inclusiv promisiunea unor despăgubiri pentru cei care rămaşi fără construcţiile cu pricina.

Ruinele garajelor, imaginea dezolantă a fostelor baterii pe jumătate dezafectate, timpul extrem de lung care s-a scurs între momentul demolării şi cel al restructurării urbane propriu-zise, i-au erodat şi mai mult imaginea fostului edil.

Tocmai de aceea am fost foarte curioşi să aflăm ce planuri are noul primar al Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, cu bateriile de garaje. Mai ales că sunt zone precum cea din proximitatea Colegiului Naţional "Costache Negri", în care doar câteva garaje au fost demolate, iar cele mai multe au rămas neatinse.

Ce scrie în pliant


În proiectul politic al candidatului PSD la Primăria Galaţi, Ionuţ Pucheanu, am găsit o singură frază referitoare la garaje: "Acolo unde există deja baterii de garaje, vom supune dezbaterii publice măsurile de resistematizare, iar decizia va ţine cont de dorinţa cetăţenilor".

Din fotoliul de primar, Ionuţ Pucheanu susţine aceeaşi idee: "Din punctul meu de vedere, optica de până acum, atât a cetăţenilor vizavi de administraţia locală, cât şi a administraţiei locale vizavi de relaţia cu cetăţeanul, a fost greşită. Pe de o parte, administraţia nu a consultat niciodată cetăţeanul, de fiecare dată a venit cu nişte proiecte impuse, pe principiul "ştim noi mai bine ce e bine pentru voi". Pe de altă parte, cetăţeanul, de cele mai multe ori, nu se prea informează înainte de a emite judecăţi de valoare. Vreau ca această consultare să fie una activă, reală, pentru că nimeni nu ştie mai bine decât cetăţeanul care locuieşte în zona respectivă ce l-ar avantaja mai mult: un loc de joacă pentru copii până la 12 ani, un parc de distracţie pentru role şi skate, un loc de promenadă cu băncuţe sau menţinerea garajelor. Asemenea discuţii vreau să iniţiez atunci când vom ajunge şi la aceste subiecte, astfel încât cetăţeanul să aibă certitudinea că participă activ la deciziile oraşului. Nu poţi să vii în permanenţă şi să spui "dom’le, am stat noi aşa şi am judecat cel mai bine că aici se pretează o parcare supraterană cu zece etaje". Exagerez, evident, dar s-ar putea, după un an, când treci pe acolo, să auzi doar înjurături în spatele tău: "De asta aveam noi nevoie?"", ne-a declarat primarul.

Resistematizarea parcărilor


Tot în programul politic al lui Pucheanu, am găsit o propunere privind "resistematizarea parcărilor de reşedinţă şi amenajarea unor parcări supraterane. Aceste parcări vor fi dotate inclusiv cu zone de boxe, acolo unde cei ce vor încheia contract cu municipalitatea pentru locul de parcare vor primi şi un spaţiu de depozitare. Pe acoperişul acestor parcări vor fi amenajate zone verzi şi spaţii de recreere".

"În parcarea în care am copilărit, ba ne încurcau maşinile când jucam fotbal, ba dădeam câte un şut în vreo portieră, de ieşea şi cel care avea maşina, şi vecinii", îşi aminteşte primarul. Şi de aici ideea unor spaţii de recreere.

În ceea ce priveşte boxele, a pornit de la realitatea că în garaje, de cele mai multe ori, sunt depozitate murăturile şi cauciucurile de iarnă. "Cred că marea majoritate a apartamentelor din Galaţi se rezumă la suprafeţe între 50 şi 60 de metri pătraţi. Un om care a agonisit se desparte mai greu de obiectele în care a investit atât emoţional cât şi financiar. Într-adevăr, sunt extrem de multe garaje în care nu stau maşini, aşa cum ar trebui, dar nu poţi să arunci cu piatra în cel care îşi ţine cauciucurile de iarnă acolo, pentru că în casă încerci să îţi creezi un minim confort şi nu cred că toată lumea are idei neconvenţionale să-şi facă din pneuri o măsuţă în living sau să le ducă la un centru de colectare şi să-şi ia altele. Tocmai pentru a veni în întâmpinarea celor care nu au foarte mult spaţiu, printr-un contract de închiriere a locului de parcare, se poate ajunge extrem de uşor să ai parte şi de o boxă, care nu trebuie să fie exagerat de mare: doi pe doi, doi pe trei. Dar ştiu că am locul 10 de parcare, cu boxa 10, şi ştiu că la nivelul unui an plătesc 200-300 de lei, aferent taxei sau impozitului pe care îl plăteai pentru garaj", ne-a explicat Pucheanu.

Rămâne de văzut când şi mai ales cum vor fi puse în practică aceste idei.

Citit 20599 ori Ultima modificare Vineri, 01 Iulie 2016 10:32

38 comentarii

 • postat de Teo Chirvase
  Joi, 07 Iulie 2016 14:19
  79.116.96.***
  Cum sa fie spatii/boxe pentru garat masinile, la marginea orasului?
  Multi habar nu au pe ce lume sunt, dar comenteaza!

  Teo
  1
  0
  Raportează
 • postat de dan
  Sâmbătă, 02 Iulie 2016 16:45
  5.13.230.***
  Citind comentariile,nimeni nu are incredere in acest primar,atunci Intrebarea este cum a ajuns acesta primar,au fost alegerile corecte? E clar ca nu...
  0
  4
  Raportează
 • postat de Laurentiu
  Vineri, 01 Iulie 2016 16:58
  82.76.9.***
  George ,,sa se darame tot, dar sa nu sa nu se faca nimic".Oricum aici nu mai gasesti sa te angajezi decat la videochat sau la bar. Tot un oras fantoma o sa ajunga cu parcuri pline de boscheti si cu parcari cimitire de masini.pentru ca vad ca nimeni nu spune nimic de masinile abandonate prin parcari in oras ?mai facem o parcare langa. Cat despre faleza cine sta acolo va avea nevoie probabil de buletin de Tulcea pe viitor..Eu mi-am gasit la Cluj si in 3 saptamani plec . Mult succes la plantat panselute si constructia a mii de parcari in satul asta prafuit cand noi nu avem nici macar un drum expres pana la Galati. Pana se va face drumul expres or sa zboare masinile si atunci o sa avem nevoie de helipad pe blocuri asa ca trebuie daramate si mansardele, asta daca nu vin rusii si ca sa ne ascundem prin parcari si prin panselutele din parcuri.
  0
  2
  Raportează
 • postat de SOLUŢIE
  Vineri, 01 Iulie 2016 15:10
  81.12.149.***
  Plecând de la ipoteza că sunt f multe maşini în Galaţi (unii au chiar 2-3), spaţiul verde este limitat, iar direcţia în viitor este de a înlocui acest mijloc de transport, propun următoarele:
  1. Toate GARAJELE din oraş trebuie să DISPARĂ (aspect care nu mai trebuie comentat şi nici măcar consultat publicul)!
  2. În parcările de la BLOC să aibă acces doar 1 maşină de apartament, în ordinea vechimii ca proprietar acolo, evident (aici trebuie stabilită clar o procedură în care să fie implicate şi Asociaţiile de Proprietari)
  3. În fiecare cartier să existe o PARCARE supravegheată (cu 1 sau 2 nivele, nu mai mult) în care cetăţenii care vor să-şi ţină maşina în siguranţă sau cei care au mai mult de 1 maşină să poată plăti pentru aceste locuri, evident, o taxă acceptabilă. Tot în aceste Parcări supravegheate se pot amenaja şi BOXE minimale doar pentru cei care vor să-şi ţină cauciucurile, o bicicletă sau un moped. Parcările acestea să fie adaptabile, astfel încât dacă populaţia va merge mai mult cu bicicleta în viitor şi va renunţa la maşină, să se poată transforma un loc de parcare în 3-4 Boxe pentru bicicletă! În felul acesta vom câştiga şi spaţiu.
  4. Crearea unei politici generale (plecată evident de la Primărie) de încurajare a ANGAJATORILOR să amenajeze pentru angajaţi parcări cât mai multe pentru BICICLETE sau mopedele în scopul utilizării acestora şi a acordării unor facilităţi pentru aceştia.
  Astfel de programe sunt în toate ţările civilizate, iar eu personal m-am săturat să car bicicleta până la etajul 4 de fiecare dată când doresc să mă plimb măcar cu ea..
  12
  32
  Raportează
 • postat de dana
  Vineri, 01 Iulie 2016 15:02
  185.53.252.***
  sigur exista legea de a da primarul jos dupa un an, cu referendum !!Daca nu vedem rezultate , putem cere demisia !!!!
  Ce ziceti ?????
  8
  33
  Raportează
 • postat de george
  Vineri, 01 Iulie 2016 14:40
  198.199.79.***
  De unde supararea aste pe un spatiu de depozitare? Daca tu ai restul nu mai conteaza..fiecare pentru el..Daca vine cineva si itit darama o casa cu 2 camere si iti spune sa te muti cu tot ce ai in apartament cu 2 camere, cum crezi ca te descurci?
  Hai sa vedem cauza:
  Unii stiu ca si-au construit garaje legal pe locuri destinate special acestui tip de constructie, din planul de amenajare pana in 2005-2006.
  In Galati nu se mai construieste nimic din 2008 pt. ca industria se duce cu totul la vale(combinatul vrea sa mai scape de 1500 de oameni si mai raman 5000 dar se plange ca inca merge pe pierdere), in schimb se demoleaza, ca sa nu mai mentionez constructiile incepute in oras si neterminate din diverse cauze. Aspectul economic nu a interesat pe nici un primar. 90% din apartamente sunt construite inainte de revolutie in majoritate pe dimensiune"cutie de chibrit", de unde SPATIU DE DEPOZITARE? Ca sa nu mai mentionam si tinerii care locuiesc in continuare cu parintii, pt ca nu au bani sa achizitioneze un apartament, iar credit cu un serviciu prost platit si nesigur, daca este..mai greu.Toti stau intr-un spatiu limitat, fiecare cu lucrurile lui. Acesta este motivul pentru care multe garaje s-au transformat in spatii de depozitare. iar la boxe trebuie gandit modul de constructie avand in vedere cum se fura in orasul asta.Piata imobiliara este controlata, motiv pentru care preturile sunt ridicate in continuare iar administratia locala nu face nimic la acest capitol cu toate ca exista parghii.
  Conform ultimului recensamant am ajuns de la 320.000 in 1990 la sub 250.000, numarul de apartamente este mai mare tinand cont ca dupa revolutie s-a mai construit pana in 2008 , dar preturile se mentin la nivel ridicat. Tinerii pleaca pentru ca in Galati nu ai perspective, nu tu job dar preturile la apartamente sunt in continuare mari..ca dee economia duduie in oras si este "cererea mare" doar ca nu se vand multe....Am prieteni care mi-au spus ca vor sa plece din Galati pentru ca orasul este mortsi ca ei mai sunt multi. Unul din ei a incercat initial sa-si cumpere un apartament si a interactionat cu diversi agenti si samsari imobiliari.A fost profund dezamagit de preturi, zeci de mii de euro pe apartamente distruse ori la care s-a dat o spoiala, in blocuri vechi.A spus ca nu se merita si a decis sa plece din Galati iar cu banii stransi sa cumpere in alta parte, ca sa nu mai spun ca unu dintre"baietii destepti" i-a spus ca ei mai mult vand ( dar tin la pret) pana pica "pacalitul" si cu banii obtinuti cumpara apartamente in alte zone ale tarii, Bucuresti Timisoara , Constanta. Nu mai cumpara aici decat daca le gasesc foarte ieftine,ca sa le poata vinde foarte repede si cu un profit substantial. Vorba aia prost e ala care da nu ala care cere.Si apropo majoritatea blocurilor noi care se construiesc in Ardeal vin la pachet cu loc de parcare si boxa.
  Suna frumos parcuri,locuri de joaca dar de unde bani pentru viitoarea lor intretinere din imprumuturi?pana cand?
  DECI cauzele principale? din punct de vedere ECONOMIC suntem praf ( incertitudine in a cumpara o locuinta ) si aveam o piata imobiliara controlata de samsari ( probleme cu spatiul si ne inghesuim in "cutia de chibrit" ca nu este casa pe pamant sa mai construiesti o anexa.) .Probleme care genereaza alte probleme, cautam solutii, dar fara sa eliminam cauzele. Deviez de de la subiect..Dar cu Faleza care pleaca ce facem? suntem in zona seismica a Vrancei si nimeni nu se gandeste la asta. Incet dar sigur devenim ce a fost Valea jiului cum spunea cineva cand apartamentele s-au vandut la pret de butelie , poate atunci administratia se va trezii si vor contempla in gol la ce a fost Galatiul.
  22
  12
  Raportează
 • postat de Iubesc Galatiul
  Vineri, 01 Iulie 2016 14:27
  89.165.168.***
  Va meritati soarta dragi "tovarasi", eu zic ca pe langa boxele aduse in discutie sa se construiasca si cate o bucatarie de vara unde sa isi poata petrece fiecare timpul liber. De capul alora de l-au votat sa fie.
  5
  41
  Raportează
 • postat de Popesc
  Vineri, 01 Iulie 2016 13:39
  95.76.36.***
  Nu cred ca vreunul din comentatori a fost in strainatate si fac afirmații care nu au nici o legătură cu realitatea. In Germania exista baterii de garaje la aproape toate bloculetele, daca nu au sub bloc boxe de parcare daca iti faci o casă esti obligat sa ai cel putin un loc de parcare.
  14
  9
  Raportează
 • postat de TIRPITZ
  Vineri, 01 Iulie 2016 13:31
  5.12.214.***
  Doamne, chiar nu e nimeni in stare sa infrumuseteze orasul asta? Fa parcari supraetajate, dar nu mai fa cosmelii, boxe si alte kkuri de-astea. Parcuri, bancute, pomi, iarba, flori, arteziene ca s-a schimbat clima, cel putin juma' de an e vreme caniculara si vrei sa construiesti betoane, mai primare? Cine vrea sa-si pastreze vechiturile, nu are decit sa inchirieze spatii la depozite special amenajate unde poti inchiria boxe in care sa-ti aduci cauciucurile, muraturile, mobila, bicicleta, etc. asa cum e EuroMiniStorage in Bucuresti. Sunt boxe cu suprafete diferite unde au acces numai chiariasii. Noi vrem betoane deasupra si gropi dedesubt, inseamna ca suntem defecti la cap...
  3
  31
  Raportează
 • postat de Google
  Vineri, 01 Iulie 2016 12:56
  109.102.62.***
  Dragi galateni, nu aveti dreptul sa va plangeti. Asta ati votat. Daca nu ati votat asta, inseamna ca ati stat in casa si nu ati mers la vot, deci acelasi lucru meritati.
  5
  28
  Raportează
 • postat de dinu
  Vineri, 01 Iulie 2016 12:38
  5.13.248.***
  Domnule Pucheanu cand erati copil dadea-ti cu mingea in masini asa cum sustineti. Problema majora este ca majoritatea scolilor si liceelor si-au ingradit spatiul ca la puscarie.
  Unde sa se joace copii in siguranta , pe strada? I-ati obligat sa stea pe calculator prin aceasta decizie. Si noi am fost copii si terenurile scolilor erau a tuturor.
  Lasati copii sa faca sport. Lasatii sa intre in curtea scolilor ca au crescut buruieni pe terenuri!
  Multumesc.
  2
  29
  Raportează
 • postat de ion
  Vineri, 01 Iulie 2016 12:10
  5.13.240.***
  Dărâmături avantajele,fericiții orașul,frumusetea unui oras consta in parcuri si locuri de joaca ,mai domn primar.
  4
  28
  Raportează
 • postat de mihai
  Vineri, 01 Iulie 2016 11:45
  5.13.184.***
  Un primar gospodar si hotarat ar face ce trebuie ptr binele orasului,adica in prb garajelor ar termina odata cu aceste ghetouri,care uratesc orasul,Nu are insa nici un program serios,numai propuneri fara valoare,vom avea parte de inca 4 ani de regres ptr Galati,4 ani de belsug ptr clica de la putere( vechiul client ,abonat la banul public cu soc.capusa aferente,apaterm etc...
  5
  62
  Raportează
 • postat de satul de mizerii
  Vineri, 01 Iulie 2016 11:38
  81.12.239.***
  dar de bucatarii de vara cu tot confortul numai bine de trait pe perioada anotimpului calduros nu ati vazut? garaje cu apa potabila si bubuar? iar unele transformate in crama? si cite si mai cite garaje transformate in depozite magazii iar masinile tot in parcare le tin ca doar de aia e parcare nu?
  6
  42
  Raportează
 • postat de Vlad
  Vineri, 01 Iulie 2016 11:16
  5.13.185.***
  Am ajuns de unde am plecat in urma cu 4 ani. Vom vedea aceleasii mizerii, care acum se vor transforma in hidosenii. Orasul va slutit numa pentrui ca niste needucati sa profite cu lacomie barbara,sprijinindu-se pe sustinerea partidului rosu. Nu garaje cu budane si-au dorit galatenii,nici cascarabete evazioniste,nici chioscuri pe spatiul verde. Acest primar va fi o catastrofa,un cataclism pentru Galati.
  7
  60
  Raportează
 • postat de dragos
  Vineri, 01 Iulie 2016 10:35
  5.2.209.***
  o mare porcarie!! sa inceapa sa repare trotoarele si strazile!
  2
  47
  Raportează
 • postat de Titisor Minunescu
  Vineri, 01 Iulie 2016 10:21
  31.171.140.***
  Mai 'romane' daca citeai bine si fraza dinainte poate te mai luminai,adica:
  loc de parcare pe care sa-ti lasi masina ,plus,adica( bashca)....boxa,ca virgula cadou pe-un leu doi in plus,tocmai pentru 'efecte personale'
  Si daca' respectivu propitar 'isi lasa masina altundeva a iu rea sa-i fie adusa acasa legata cu fundita rosie(hi,hi,hi) si sa decarteze pentru 'deranj'
  14
  7
  Raportează
 • postat de CetateanX
  Vineri, 01 Iulie 2016 09:51
  5.13.194.***
  Aceste garaje, mostenire de la Durbaca si Nicolae, pur si simplu au mutilat orasul. Va rog sa ma contraziceti daca nu am dreptate. Hai lasati-o balta cu consultarea populatiei! Ca sa va convingeti ce inseamna o schimbare in bine dupa daramarea mizeriilor de garaje, mergeti si vedeti parcarea inca in constructie de pe strada Saturn vizavi de PECO. Parcarile cu boxe reprezinta o alta idee idioata. O sa vedeti orasul impanzit de sobolani si gandaci, la cat de gospodar e galateanul! Asa ceva nu exista in tarile civilizate!
  7
  73
  Raportează
 • postat de Mickey Mouse
  Vineri, 01 Iulie 2016 09:50
  5.13.160.***
  In tarile civilizate exista parcuri de boxe special amenajate la marginea oraselor. Iar daca Pucheanu vrea sa-i intrebe pe cetateni ce si-ar dori,logic ca cei care au garaje vor garaje in defavoarea celor care n-au unde sa-si parcheze masinile sau a copiilor condamnati sa stea in casa pe internet.La ce grad de civilizatie exista in Galati (...) e clar in ce directie mergem. Pai sa-i intrebe pe chioscari daca vor sa-si reamplaseze dughenele pe strazi,pe detinatorii de dube daca vor maxi-taxi si pe dealerii de etnobotanice si droguri daca vor din nou magazine de vise!
  3
  52
  Raportează
 • postat de Cristina
  Vineri, 01 Iulie 2016 09:48
  89.137.139.***
  Sa iti fie rusine, Pucheanu!!! Vai de capul nostru ce viitor vom avea. Tot ce e realizat Stan, tu vrei sa distrugi in mai putin de un mandat. Rusine !!! Este LOGIC faptul ca cei care inca au garaje vor vota ca este exact ceea ce isi doresc pentru acel cartier.
  9
  52
  Raportează
 • postat de Adrian
  Vineri, 01 Iulie 2016 09:22
  5.2.205.***
  Aveam impresia ca a venit un primar tanar. Se pare ca are o gandire de mos. Cum sa faci boxa? Doamne in ce oras traim. Asta mai lipsea. Sa vad mosi stand pe scaunele pe locuri de parcare jucand table. Mare gradina ta Doamne. Mare dar si multi ii sar gardul.
  6
  53
  Raportează
 • postat de micro_19
  Vineri, 01 Iulie 2016 09:19
  91.216.52.***
  Vrajeala! Primarul asta nou daca e tare asa cum se crede, ar trebui sa demoleze toata garajele din Galati. Dar nu o va face....stim noi de ce....
  7
  52
  Raportează
 • postat de eue
  Vineri, 01 Iulie 2016 09:08
  109.166.131.***
  Si cotetul de gaini nr 10 cu grajdul pentru animale nr 10 ... uitati de ele domnule primar .... chiar asa ce naiba asta nu e oras... e o adunatura de ......
  5
  40
  Raportează
 • postat de un galatean
  Vineri, 01 Iulie 2016 08:42
  5.13.216.***
  Ideea cu boxele nu este buna cred , va fi aceasi Marie cu alta palarie ... amenajati locurile in care s-au demolat garajele cit mai rapid , iar in continuare analizati cu mai multa responsabilitate inainte de a trece la demolare . Sa nu uitam ca pentru fiecare garaj aflat pe domeniul public , municipalitatea incaseaza aprox.200 de roni in fiecare an , bani care nu sunt de neglijat.
  37
  9
  Raportează
 • postat de ion
  Vineri, 01 Iulie 2016 08:18
  5.13.151.***
  Punem pariu ca in afara garajelor din spatele colegiului national din tiglina care deja au inceput sa fie demolate pe timpul mandatului lui Stan si probabil ca se vor termina de demolat nu ve-ti mai vedea nimic darmat in Galati ? Asta cu boxele a fost in campanie electorala ,dar gata sa terminat campania a castigat .O sa vedeti ca doctrina acestui primar si a partidului este exact aceeasi ca pe vremea lui Nicolae..." Nu deranjez pe nimeni si nici voi nu ma deranjati ".Asa a castigat Nicolae 3 mandate iar orasul a ramas 12 ani neclintit din toate punctele de vedere .Sunt curios daca presa va mai pune aceeasi presiune zi de zi pe primar, in legatura cu mizeria ,cainii,garajele,locurile de joaca ,spatiile verzi cum o facea in ultimul timp cu fostul edil Marius Stan.
  5
  41
  Raportează
 • postat de Gigi_duru
  Vineri, 01 Iulie 2016 08:01
  109.102.62.***
  Mentalitate bolsevica... nu stai sa intrebi lumea daca vrea sau nu garaje, este evident acest lucru ca majoritatea s-a saturat de ele. Esti intr-o functie de raspundere, asuma-ti rolul nu pasa motanul iar la cetateni ca am vazut ce s-a ales cu orasul asta in 26 ani, l-am facut praf cu totii. Puchene esti barbat politic sau ... nu?
  4
  44
  Raportează
 • postat de crt
  Vineri, 01 Iulie 2016 07:54
  5.2.209.***
  Boxa de parcare este o idee stupida. Trebuie un sistem de parcare inteligent, supraetajat gen: Smart Parking din Bucuresti.(dati o cautare pe google ca sa vedeti despre ce este vorba)

  Astfel sa poti parca 10 masini supraetajat si sa ai o amprenta la sol de doar 2 masini.

  Desi nu stau bine din punct de vedere financiar, sunt dispus sa platesc un abonament lunar pentru un asemenea sistem de parcare.
  7
  20
  Raportează
 • postat de Mia
  Vineri, 01 Iulie 2016 07:54
  5.13.200.***
  Oare cei din alte tari ce fac cu lucrurile vechi si de ne folosinta? Credeti ca toti posesorii de masini au nevoie de boxa ptr muraturi?Pacat ca sunteti tanar si veviti cu astfel de idei de urbanism.Parcari subterane da ,dar nu sa pierdem spatiu de parcare .Cel care are boxa si loc de parcare niciodata nu o sa lase masina acolo,pentruca ai nostri cetateni vor parcare in fata scarii daca s-ar putea.Cred ca nu e cazul de alti bvani aruncati pe apa sambetei ptr consutari prin pliante si alte mijloace la care nu se uita majoritatea.
  3
  24
  Raportează
 • postat de Dorel
  Vineri, 01 Iulie 2016 07:39
  82.137.12.***
  Dane esti retard rau tare tata! Boxa este pentru muraturi si vine insotita de loc de parcare adica o boxa+loc parcare=300 ron pe an.Super gandire dar este un vis , sau o pacaleala de 1 aprilie
  20
  2
  Raportează
 • postat de v.sandu
  Vineri, 01 Iulie 2016 07:24
  213.233.103.***
  Da, in zonele municipiului in care sunt suprafete mari de teren ocupate de garaje compacte, suprafete care in etapa de dezvoltare sociala actuala ar putea fi folosita in scop social, pentru constructii edilitare utilizate in folosul societatii, sau pentru construirea unor garaje supraterane cu o capacitate marita, este cazul sa fie in atentia edililor municipiului. Insa, sa distrugem numai pentru "a omori capra vecinului" si a da satisfactie celor care n-au ce pierde, sa distrugem 20-30 garaje si apoi sa trambitam ca am facut locuri de parcare pentru 25 autoturisme si un mic colt de joaca pentru copii pe care am instalat un balansuar si un toboan, nu este corect si trebuie mult sa gandim inainte de a darama. Priviti ce a ramas in jurul Scolii M. Eminescu (sc.28, din zona Piata Ancora), unde chipurile inaintasii nostri ar fi fost asa de redusi si "n-au creat legaturile interstradale necesare", unde s-a distrus pentru a "omora si capra vecinului", exemplu cel mai concludent ! Sunt pentru modernizarea localitatii, sprijin largirea strazii TRAIAN, sustin viitorul pod sau tunel peste/sub Dunare, dar nu sunt pentru distrugerea a ce este bun, durabil, fara a inlocui cu elemente utile societatii !
  23
  7
  Raportează
 • postat de -hanes de stress
  Vineri, 01 Iulie 2016 07:05
  5.13.218.***
  asa zicea si adrian nastase sa ai 6 case din meditatii la fizica imposibil
  1
  9
  Raportează
 • postat de mihai
  Vineri, 01 Iulie 2016 06:51
  194.105.20.***
  meritam ce votam ..
  2
  19
  Raportează
 • postat de Ce aiureala
  Vineri, 01 Iulie 2016 06:42
  78.96.255.***
  Nu ar fi mai normal ca respectivele boxe , magazii sa fie amplasate undeva in afara orasului asa cum vedem la televizor in America ?
  2
  29
  Raportează
 • postat de IC
  Vineri, 01 Iulie 2016 05:33
  5.13.130.***
  Gata ,galatenii vor avea ceea ce au votat , adica continuarea nu minciuna psd-ista cu schimbarea , vom ramane mult si bine cu mizeria de garaje ,chioscuri amplasate pe fostele spatii verzi ,strazi cu gropi ,transport infernal etc . Un oras care nu se poate debarasa de eterna denumire de "orasul rosu ' pacat.....
  6
  28
  Raportează
 • postat de pro Pucheanu
  Vineri, 01 Iulie 2016 05:27
  79.116.100.***
  bai dane ai ramas acelas ingramadit de-a lui (...) stan. sa stii ca are dreptate Pucheanu. Eu am garaj si a-s fi de acord ca in lcul lui sa faca boxe cum a spus, toate la fel cu o arhitectura frumoasa ca sa tin masina in boxa . in acestcontext sunt de acord cu noul primar
  46
  5
  Raportează
 • postat de cetateanul Kane
  Vineri, 01 Iulie 2016 01:55
  5.13.150.***
  Clar, baiatul vrea discutii interminabile cu „cetateanul”. Auzi colea ce ecuatie, spatiu aprox. 50-60, deci mic, dar cetateanul are muraturi, vechituri, aha, le ducem in boxa din strada, intrebam cetateanul, sa respectam agoniseala de o viata a cetateanului. Vor fi boxe mici, medii si mari, in parcare, pentru cetatean. Ceva nu merge bine, sorry..
  4
  21
  Raportează
 • postat de gogonel
  Vineri, 01 Iulie 2016 01:38
  5.13.201.***
  Lipsa de tupeu
  Inceput de mandat ezitant. As putea paria ca va fi un madat dezamagitor pentru cei care spera o schimbare. Vechea garda sta linistita: baiatul asta e deja depasit de situatie si va apela la aceleasi retete. Banii vor intra in aceleasi buzunare ca pana acum.
  3
  27
  Raportează
 • postat de dan
  Vineri, 01 Iulie 2016 00:22
  212.50.203.***
  Mentalitate gresita ..locul de parcare nr 10 si/cu boxa nr 10 ( cel care v-a avea ,chiar si platit locul de parcare , isi v-a tine masina parcata aiurea pentru ca v-a dori sa faca boxa loc de depozitare pentru ... efecte personale, muraturi ,vechituri sau contrabanda ... de la moldoveni...ca deh sa isi scoata banii)
  16
  87
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.