LUCIAN BUTE va boxa în februarie, în Quebec

LUCIAN BUTE va boxa în februarie, în Quebec
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE: Pugilistul gălățean Lucian Bute va boxa pe 24 februarie, în Quebec, conform anunțului făcut de Grupul Yvon Michel (GYM) în această după-amiază în cadrul unei conferințe de presă susținută la Montreal. Adversarul său va fi columbianul Eleider ”Storm” Alvarez.

În vârstă de 32 de ani, Alvarez a disputat 20 de meciuri, toate victorioase, dintre care 10 prin knockout. Alvazer va juca cel de-al 21-lea meci peste câteva zile, pe 10 decembrie, când îl va avea ca adversar pe Norbert Dabrowski.

Câștigătorul meciului dintre Bute și Alvarez meci îl va avea ca oponent pe Adonis Stevenson, confruntarea urmând să se dispute pe 22 sau 24 aprilie.

Totodată, președintele GYM, Yvon Michel, a anunțat un parteneriat pe termen lung cu boxerul gălățean.

Lucian Bute a scăpat luna trecută de suspendarea pentru dopaj. Comisia de box a Districtului Columbia, SUA, care a judecat cazul, a acceptat explicaţiile pugilistul român şi ale avocaţilor săi şi a dictat o suspendare de şase luni, care a fost aplicată retroactiv, astfel că aceasta a expirat pe 6 noiembrie, iar Bute a fost de acord cu verdictul şi a donat 50.000 de dolari în contul WBC, pentru lupta împotriva dopajului.

Gălățeanul a boxat ultima dată la 1 mai 2016 şi a remizat cu americanul Badou Jack, într-un meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie. În aceeaşi lună, Bute a fost depistat pozitiv cu "Ostarine", substanţă interzisă.

În vârstă de 36 de ani, Lucian Bute a disputat 36 de meciuri la profesionişti - 32 de victorii, dintre care 25 prin knockout, trei înfrângeri şi o remiză, în ultimul meci, cu Badou Jack, în care adversarul a păstrat centura WBC.  


Pugilistul gălățean Lucian Bute va boxa pe 24 februarie, în Quebec, conform anunțului făcut în această după-amiază în cadrul unei conferințe de presă susținută la Montreal. Adversarul său va fi columbianul Eleider Alvarez.

Vom reveni cu amănunte 

Citit 3377 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Iunie 2023 23:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.