Achiziţie publică de 315.000 de lei | Ce PETRECERE PUBLICĂ ne pregăteşte Primăria de REVELION

Achiziţie publică de 315.000 de lei | Ce PETRECERE PUBLICĂ ne pregăteşte Primăria de REVELION
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În noaptea dintre ani, pe scena petrecerii publice de Revelion ar putea concerta Holograf sau Cargo, fie una dintre vedetele la fel de dorite de Primărie: Ştefan Bănică Junior, Inna, Carla’s Dreams, Smiley ori Delia * Un foc de artificii de minimum un sfert de oră va marca intrarea în 2017


Primăria municipiului Galaţi tocmai a lansat, pe portalul său, anunţul că organizează o achiziţie publică în vederea atribuirii contractului pentru „Servicii de organizare a evenimentului Revelion 2016-2017”. Valoarea estimată a contractului este de 315.000 de lei fără TVA - 70.000 de euro - de la bugetul local, iar criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut.

Conform caietului de sarcini publicat, în noaptea dintre ani, Primăria şi-ar dori să le ofere gălăţenilor un spectacol al cărui cap de afiş va fi o vedetă de talie naţională, şi un foc de artificii de cel puţin un sfert de oră.

Unde va fi petrecerea

În caietul de sarcini, Primăria precizează că, pe lângă organizarea unui spectacol, cine câştigă contractul trebuie să asigure scena şi scenotehnica necesare (scenă mobilă, ecrane video pentru scenă, lumini, mixer, sunet, iluminare arhitecturală, personalul tehnic), să se ocupe de promovarea evenimentului, de amplasament şi de decorarea spaţiului de desfăşurare a evenimentului.

Unde? De această dată Primăria specifică foarte clar unde va fi amplasată scena - pe platforma de lângă Stadionul „Nicolae Rainea”, dar cu faţa spre strada Brăilei, nu spre Spital, în zona în care se află acum patinoarul în aer liber.

Primăria cere ca în deschiderea şi închiderea evenimentului să întreţină atmosfera un DJ, iar un MC profesionist va prezenta show-ul, va menţine atenţia publicului şi va păstra atmosfera destinsă.

„Va concerta un artist naţional de muzică uşoară pop-rock din următoarea listă: Holograf, Cargo, Ştefan Bănică Junior, Inna, Carla’s Dreams, Smiley, Delia. Va cânta în deschiderea concertului pop-rock o formaţie de muzică uşoară pop-operă care va crea pentru public o atmosferă de sărbătoare”, se arată, negru pe alb, în caietul de sarcini.

Fireşte, intrarea în Noul An va fi marcată cu un spectacol pirotehnic. Focul de artificii va începe la ora 00,00 şi va dura minimum 15 minute, fiind folosite materiale pirotehnice din clasa 1-4.

Rămâne de văzut dacă Primăria va reuşi să găsească, în timpul extrem de scurt rămas, un organizator pentru Revelionul 2016 - 2017.

Citit 18386 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2023 05:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.