UPDATE Se reia furnizarea de căldură și apă caldă în Micro 21, Micro 20, Micro 18 și Micro 17

UPDATE Se reia furnizarea de căldură și apă caldă în Micro 21, Micro 20, Micro 18 și Micro 17
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

UPDATE, ora 21,30 - Furnizarea de agent termic va fi reluată în cursul nopții

„Începind cu ora 21,00, echipe ale Calorgal întreprind măsurile de redeschidere a punctelor termice închise astăzi de dimineață, în urma avariei de pe magistrala CET. Avaria a fost remediată în cursul serii. Estimăm că parametrii de presiune/ debit/ temperatură vor reveni la normal în prima parte a nopții. Mulțumim consumatorilor pentru înțelegere și partenerilor pentru operativitate”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Calorgal, Mihai Costache.

---------------------------------------------------------------

UPDATE, ora 9,15 - 6.600 de apartamente, fără energie termică. Cartierele afectate sunt Micro 21, Micro 20, Micro 18 și Micro 17

Calorgal anunță, într-un comunicat, că nu mai puțin de 6.600 de apartamente sunt afectate de sistarea de agent termic. Ca urmare a unei avarii survenite pe rețeaua SC Electrocentrale SA, în acest moment este afectată furnizarea de agent termic în 10 puncte termice din municipiul Galați. SC Electrocentrale SA  a informat că avaria a fost localizată pe strada Oțelarilor, la intersecția cu strada Brăilei. Cele 10 puncte termice alimentează 6.600 apartamente branșate și locuite din 99 de asociații de proprietari din cartierele Micro 17, Micro 18, Micro 20 și Micro 21. Ne cerem scuze consumatorilor afectați. Calorgal SA va relua furnizarea de agent termic la parametrii normali în zonele afectate deîndată ce vor fi încheiate lucrările de reparații la magistrala SC Electrocentrale SA”, a transmis Mihai Costache, purtătorul de cuvânt al societății de termoficare.

----------------------------------------------------------------------------------

Mii de gălățeni din cartierele Micro 20, Micro 19, Micro 18 și Micro 17 nu vor beneficia, marți, 7 februarie, de căldură și apă caldă, din cauza unei avarii majore la o magistrală a Electrocentrale (CET) de pe strada Oțelarilor.

Conform primelor informații, aproximativ 100 de asociații de proprietari sunt afectate. Potrivit reprezentanților CET, furnizarea de agent termic a fost sistată pentru opt puncte termice.

„Facem eforturi ca până diseară să rezolvăm această problemă”, ne-a declarat Ion Stanciu, șef Serviciu Mentenanță din cadrul Electrocentrale.

Se pare că Micro 20 este afectat în proporție de sută la sută.

Vom reveni.

Citit 10309 ori Ultima modificare Joi, 15 Iunie 2023 22:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.