Evaluaţi acest articol
(16 voturi)
9 comentarii

Licitaţia organizată de Primăria municipiului Galaţi pentru "Amenajare scuar bulevardul Galaţi - strada Oţelarilor - etapa I" a fost câştigată de SC Tancrad, cu o ofertă 3.208.679 de lei, în condiţiile în care preţul estimat fusese de 4.398.918 lei, fonduri bugetare.

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, anunţă, într-o postare pe Facebook, că în curând vor începe lucrările, care vor dura opt luni, şi că în acest moment se repară trotuarele, pornind de la intersecţia cu bulevardul Dunărea. În cadrul investiţiei, pe lângă reconfigurarea intersecţiei de la intrarea în oraş dinspre Brăila şi a sensului giratoriu de la intersecţia bulevardului Dunărea cu bulevardul Galaţi, vor fi amenajate spaţiile pietonale şi reconfigurate zonele destinate parcării autoturismelor adiacente bulevardului. În locul ancorei ruginite din mijlocul intersecţiei bulevardului Galaţi cu bulevardul Dunărea va fi amplasat "sigiliul lui Petru Rareş" - un obiect de artă urbană.

"Intrările în municipiul Galaţi reprezintă cartea noastră de vizită şi de aceea vom realiza proiecte ample pentru reabilitarea lor", subliniază primarul.

Citit 8759 ori Ultima modificare Marți, 23 Mai 2017 00:02

9 comentarii

 • postat de G-Man Marți, 23 Mai 2017 17:19 Link la comentariu
  1
  6

  aia nu e o intrare în oraș ci doar o alta intersecție ca multe altele. Intrarea în oraș e la vreo 2 km mai la vale spre Brăila și arata groaznic!
  La fel și cu intrarea dinspre Tecuci care se afla în dreptul porții 2 a Arcelor-Mital și nu la intersecția str. Brăilei cu drumul de centura, care la rândul lui nu se poate denumi drum de centura decât dacă vrem sa ne batem joc de numele asta.

  Raportează
 • postat de mos dan Marți, 23 Mai 2017 17:08 Link la comentariu
  2
  2

  A mai fost o promisiune uitata de domnul PRIMAR, este vorba de o constructie la sensul giratoriu "Ultimul leu"
  Promite si uita repede.

  Raportează
 • postat de Galatean Marți, 23 Mai 2017 14:29 Link la comentariu
  3
  7

  O intrare frumoasa intrun oras daramat!

  Dupa ce calatorul se va minuna de "frumustea" intrarii in oras o sa dea peste gropile din asfalt si trotuare, de jardinierele daramate si jigarite in care s-au plantat bunghisori si panselute, de parcurile si locurile de joaca ale copiilor, neingrijite, unde cainii isi fac veacul in buruienile de jumatate de metru....

  Sa mai contiuu?!!!

  O sa dea de primar si vice primari, ranjind la sedintele de indata ale Consiliului Local, unde, in mare majoritate, se discuta, si se aproba, treceri de terenuri, imobile si bunuri ale municipalitatii, in proprietatea mafiei de partid, chipurile in interes cetatenesc!

  Este ca si cum ai pune zurgalai la niste catari, numai piele si os, inhamati la un dric plin cu cosciuge in care primarul tine locul popii, iar in mana, in loc de cruce, invarte o ghioaga amenintatoare la adresa galatenilor....

  Ca de fapt ,ce face acest primar, impreuna cu stafful PSD-ist majoritar in CL, devine un pericol la adresa acestui oras!

  Si nu-i inteleg pe galateni, de ce nu se duc sa-i scoata din fotoliile din care isi bat joc de orasul asta, de parca asteapta Apocalipsa!?

  Saracule,Galatiule, pe mana cui ai ajuns!

  Raportează
 • postat de Dan Marți, 23 Mai 2017 09:21 Link la comentariu
  0
  9

  Acolo trebuia amplasat un monument. Poate chiar statuia lui Petru Rares. Galatiul nu are nicio sculptura ecvestra... E adevarat ca nici nu avem noi bani si fata de asa ceva!

  Raportează
 • postat de mircea Marți, 23 Mai 2017 08:07 Link la comentariu
  0
  7

  Cand faceti trotuarele lasati si acel spatiu pt parcarea masinilor si nu lasati pamant sau la fel. In acest fel castigam multe locuri de parcare.

  Raportează
 • postat de GL..... Marți, 23 Mai 2017 07:21 Link la comentariu
  3
  5

  Circulatia rutiera va avea foarte mult de suferit. 
  Se va da circulatia peste cap in acea zona, se va aglomera in draci in cele 8 luni

  Raportează
 • postat de Catavencu Marți, 23 Mai 2017 07:05 Link la comentariu
  1
  10

  Intrarea in oras o modernizezi din b-dul D Cantemir daca nu degeaba o mai faci

  Raportează
 • postat de IC Marți, 23 Mai 2017 06:04 Link la comentariu
  2
  13

  Puteam sa pariez ca o sa castige TANCRAD ,baietii destepti stiu de ce......urmatoarea licitatie VEGA sau unul din puii acesteia.....

  Raportează
 • postat de Gabriel Florea Marți, 23 Mai 2017 06:04 Link la comentariu
  1
  14

  Intrarea în Galați,incepe de la Cartierul Dimitrie Cantemir.Dovada este pe buletin.Galati.Strada Berlin.Aceasta strada,denumita după Capitale Europene,trebuie să arate că BERLIN.Dar nu arata.Nu este drum pietonal,etc,etc până la sensul giratoriu.Dati cu ruj,această intrare dinspre Brăila și adevărată intrare este de la trecerea digului.Stema Galațiului,vedeți unde este,e acolo.Dati-o jos,daca nu vreți să o vadă lumea.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.