Cine şi pentru câţi BANI va moderniza INTRAREA ÎN GALAȚI dinspre Brăila

Cine şi pentru câţi BANI va moderniza INTRAREA ÎN GALAȚI dinspre Brăila
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Licitaţia organizată de Primăria municipiului Galaţi pentru "Amenajare scuar bulevardul Galaţi - strada Oţelarilor - etapa I" a fost câştigată de SC Tancrad, cu o ofertă 3.208.679 de lei, în condiţiile în care preţul estimat fusese de 4.398.918 lei, fonduri bugetare.

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, anunţă, într-o postare pe Facebook, că în curând vor începe lucrările, care vor dura opt luni, şi că în acest moment se repară trotuarele, pornind de la intersecţia cu bulevardul Dunărea. În cadrul investiţiei, pe lângă reconfigurarea intersecţiei de la intrarea în oraş dinspre Brăila şi a sensului giratoriu de la intersecţia bulevardului Dunărea cu bulevardul Galaţi, vor fi amenajate spaţiile pietonale şi reconfigurate zonele destinate parcării autoturismelor adiacente bulevardului. În locul ancorei ruginite din mijlocul intersecţiei bulevardului Galaţi cu bulevardul Dunărea va fi amplasat "sigiliul lui Petru Rareş" - un obiect de artă urbană.

"Intrările în municipiul Galaţi reprezintă cartea noastră de vizită şi de aceea vom realiza proiecte ample pentru reabilitarea lor", subliniază primarul.

Citit 9320 ori Ultima modificare Luni, 12 Iunie 2023 14:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.