UPDATE | Șoferul care a lovit doi oameni pe trecerea de pietoni a fost pus sub control judiciar

UPDATE | Șoferul care a lovit doi oameni pe trecerea de pietoni a fost pus sub control judiciar
Evaluaţi acest articol
(30 voturi)

UPDATE, vineri, 2 iunie, ora 14,30 | Bărbatul care a lovit cu maşina două persoane pe trecerea de pietoni, joi, la prânz, fugind, apoi, de la locul accidentului, a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, după ce acesta s-a predat singur oamenilor legii.

Vineri dimineaţă, suspectul a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi. În urma audierilor, bărbatul în vârstă de 62 de ani a fost pus sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Între timp, la Spitalul Judeţean Galaţi, pentru cei doi soţi accidentaţi, greul de abia acum începe. Deşi femeia şi bărbatul sunt în stare stabilă, ei urmează să treacă prin mai multe intervenţii chirurgicale, având în vedere traumatismele suferite la picioare. ”Pacienţii urmează să fie operaţi în cel mai scurt timp posibil”, a precizat dr. Ionuţ Băneşanu, medic în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Galaţi.


UPDATE, vineri, 2 iunie, ora 9,00. Șoferul care a ACCIDENTAT două persoane pe trecerea de pietoni s-a PREDAT poliției | Un bărbat în vârstă de 62 de ani este autorul accidentului rutier petrecut joi, la prânz, pe strada Oțelarilor. Bărbatul a fugit de la locul faptei, după ce a lovit cu mașina două persoane aflate pe trecerea de pietoni.

La câteva ore de la producerea accidentului, șoferul s-a predat poliției. Oamenii legii au constatat faptul că bărbatul conducea mașina deși nu avea permis de conducere. În mașină se afla și fiul său, un tânăr de 30 de ani, care de asemenea a fugit printre blocurile din apropiere.

Polițiștii fac acum cercetări pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere fără permis.


Un şofer a LOVIT doi bătrâni pe trecerea de pietoni, după care a FUGIT de la locul ACCIDENTULUI | Un grav accident de circulaţie s-a petrecut joi, 1 iunie, pe strada Oţelarilor. Două persoane, soţ şi soţie, au fost lovite de o maşină, pe trecerea de pietoni, în timp ce încercau să traverseze strada. După producerea accidentului, şoferul a părăsit maşina, marca BMW, cu volan pe partea dreaptă, şi a fugit printre blocuri.

Martorii spun că în autoturism se mai afla o bărbat care, la rândul său, a plecat în grabă de la locul accidentului, după ce a verificat dacă victimele trăiesc.

Cele două persoane lovite sunt un bărbat de 75 de ani şi o femeie de 73 de ani. ”Din primele cercetări, se pare, că un autoturism marca BMW, ce circula pe Bulevardul Oţelarilor, dinspre strada Galaţi spre strada Stadionului, ajungând la trecerea de pietoni din zona blocului D18, a surprins şi accidentat doi pietoni care se angajaseră în traversarea regulamentară a străzii. După accident, conducătorul autoturismului BMW a abandonat autovehiculul, părăsind locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei. În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, a precizat insp.pp. Iulian Matei, din partea Poliţiei Rutiere Galaţi.

În urma izbiturii, bărbatul şi femeia au suferit mai multe fracturi la coaste şi la picioare, precum şi răni în zona capului. În ajutorul lor au venit mai multe echipaje medicale care, după ce le-au acordat primul ajutor, le-au transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi. ”Ambii pacienţi sunt conştienţi şi cooperanţi. Mai multe amănunte despre starea lor de sănătate o să putem oferi în urma investigaţiilor medicale făcute în spital”, a precizat medicul Sorina Munteanu, din cadrul secţiei UPU-SMURD Galaţi.

Vă vom ţine la curent cu amănunte.

(Postare 1 iunie)

Citit 46501 ori Ultima modificare Luni, 12 Iunie 2023 07:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.