PRIMARUL Galațiului nu dă înapoi şi provoacă ”îngroparea” TERMOFICĂRII. ”Oamenii trebuie să-şi primească ajutorul financiar”
Foto: ”Viața liberă”, Anca Melinte

PRIMARUL Galațiului nu dă înapoi şi provoacă ”îngroparea” TERMOFICĂRII. ”Oamenii trebuie să-şi primească ajutorul financiar”
Evaluaţi acest articol
(40 voturi)

Gălăţenii care încă sperau că autorităţile vor relua furnizarea de apă caldă în sistem centralizat trebuie să îşi ia gândul. Primarul Ionuţ Pucheanu este hotărât ca municipalitatea să le acorde oamenilor ajutor financiar pentru a-şi achiziţiona propria sursă de producere a căldurii şi apei calde.

„Am fost informaţi, în mai multe rânduri, de conducerea societăţii de distribuţie, Calorgal, că nu poate livra apă caldă către cetăţenii municipiului Galaţi. Municipalitatea are datoria de a sprijini cetăţenii pentru ca acest serviciu să fie asigurat în continuare. Nu vrem să mai pierdem zilele aşteptând, oamenii trebuie să îşi primească ajutorul financiar pentru a-şi demara lucrările de instalare a sistemului alternativ de producere a apei calde şi căldurii. Sunt de părere că fiecare zi de întârziere nu face decât să ţină pe loc demararea lucrărilor. Nu pot permite ca mulţi dintre cetăţenii acestui oraş să sufere din cauza unor orgolii”, a declarat edilul şef.

Afirmaţiile primarului vin în contextul în care, vineri, la ora 11,00, aleşii locali au fost convocaţi în şedinţă extraordinară pentru a emite noi hotărâri care să permită municipalităţii să facă plăţile către cei care solicită ajutorul financiar de 3.000 de lei. Conform reprezentanţilor Primăriei, până marţi, 6 iunie, 3.149 de persoane depuseseră cereri pentru a beneficia de aceşti bani.

Ce paşi a gândit Pucheanu

Având în vedere proiectele care se vor afla pe ordinea de zi a şedinţei de vineri, primarul le va cere votul aleşilor pentru a revoca HCL nr. 157/12.04.2017, prin care s-a decis suspendarea furnizării de căldură şi apă caldă în sistem centralizat, pe termen nelimitat (hotărâre atacată în instanţă de către prefect). În acest fel, municipalitatea va lăsa fără obiect acţiunea prefectului. După această hotărâre, aleşii puterii vor adopta o alta în care vor constata că, având în vedere adresele Calorgal, societatea de termoficare nu va putea asigura populaţiei apă caldă, prin urmare vor decide, printr-o a treia hotărâre, să acorde ajutor financiar de 3.000 de lei cetăţenilor pentru a-şi asigura singuri acest serviciu.

La pachet cu cea de-a treia hotărâre, aleşilor li se va propune să revoce şi vechea hotărâre de Consiliul Local (nr. 158/12.04.2017) care prevedea acordarea ajutorului financiar, indirect legată de cea care prevedea suspendarea sistemului de termoficare.

Cu toate acestea, cel mai probabil, în sezonul rece 2017-2018, autorităţile vor relua totuşi furnizarea de agent termic în sistem centralizat, întrucât, după cum recunosc chiar reprezentanţii Primăriei, nu este timp pentru ca toţi cetăţenii să-şi monteze surse individuale care să le asigure căldura şi apa caldă de care au nevoie. Mai mult, se pare că autoritatea locală nu are nici timp, nici sursele financiare necesare pentru achiziţionarea unor astfel de sisteme pentru unităţile de învăţământ şi chiriaşi.

Citit 20864 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Iunie 2017 23:20

38 comentarii

 • postat de Alexx
  Vineri, 09 Iunie 2017 00:04
  Felicitari, primare! De accord cu Adrian!
  3
  5
  Raportează
 • postat de Eu
  Joi, 08 Iunie 2017 20:01
  Foarte bine, m-am saturat sa platesc sume uriase sistemului centralizat si sa am caloriferele doar putin dezmortite, vreau sa platesc doar gazul pe care-l consuma centrala si sa-mi fac caldura cat vreau.
  5
  5
  Raportează
 • postat de ela
  Joi, 08 Iunie 2017 18:46
  Total de acord cu Adrian. Are logica in tot ceea ce a spus, In sfarsit cineva pune punctul pe i.
  2
  4
  Raportează
 • postat de george
  Joi, 08 Iunie 2017 18:30
  DRAGOMIR STEFAN, nu mai aburi lumea (varianta 1) sau nu ai priceput nimic (varianta 2)!
  Am centrala si tot ce am nevoie, ca sa intelegi ca sunt dintre cei care nu tin partea nimanui, dar cum sa fii de acord cu asemenea masura luata in acest fel ? Nu intelegi ce spun oamenii aici ? Nimeni nu e de acord sa plateasca altii pentru cei datornici dar cum sa lasi mii de oameni fara apa calda (deocamdata) asa brusc, deodata ?
  Ce sa mai vorbim de caldura (sufleteasca) de la iarna ... cei care faceti astfel de afirmatii va puteti privi in oglinda?
  De ce nu se poate aborda problema corect si sistematic, pe zone, cartiere, ca sa facem o treaba buna si pentru cei ce vin dupa noi ?
  In ceea ce priveste bugetele din anii trecuti ... unde au ajuns banii, nu cumva prin pusculitele Partidului?
  Ce-ar fi sa incepeti sa fiti OAMENI ?
  3
  7
  Raportează
 • Joi, 08 Iunie 2017 16:28
  De 27 de ani se subventioneaza caldura si apa calda din bani publici. Daca aceste subventii mergeau in bugetul de dezvoltare aveam faleza conso;idata, aveam infrastructura stradala rezolvata si multe altele. D-l Pucheanu este singurul PRIMAR care incearca sa stopeze hemoragia pierderilor de bani foarte multi dati din bugetul orasului. A oferit o alternativa pentru cele cca.10.000 de apartamente ramase in sistemul centralizat din cele peste o suta de mii care au fost odata in acest sistem centralizat. Mai sunt cca 10.000 care sunt nelocuite cu proprietarii care lucreaza in afara tarii si nu si-au exprimat o optiune. Administrati a inceput / continuat lucrari importante pentru oras, lucrari care au nevoie de bani si care pe alocuri stagneaza din lipsa acestora. Va rog dragi galateni sa intelegeti si astfel bunele intentii ale administratiei nu numai sa-i criticati.
  18
  19
  Raportează
 • postat de Ea
  Joi, 08 Iunie 2017 16:05
  3000 lei este numai centrala, fara montaj!!! Poate da centrala singura fara proiect, fara montaj, fara avizare ISCIR, fara racordare la gaze si fara calorifere caldura in casa? Ca, de, robinet pentru apa calda punem direct sub centrala ... poate raman din negocierea cu vanzatorul a pretului centralei ... ne acorda discount/face o promotie - un robinet inclus la achizitia centralei fara ca sa-i mai deranjam cu montajul si proiectul...
  8
  13
  Raportează
 • postat de Costi
  Joi, 08 Iunie 2017 15:20
  Ce se mai agita angajatii de la Apaterm ca sa nu ramana fara posturile de directori!!!
  Orice om intreg la minte, cand vede tevile alea de fier de un metru diametru, cu izolatia rupta, isi da seama ca pe masura ce tot mai multi trec la centrale, pierderile devin imposibil de suportat pentru cei tot mai putini care raman. Chiar nu intelege nimeni ca prin producerea căldurii direct in casa (prin centrala) se elimina orice pierdere?

  De exemplu, la mine in bloc si-au pus toti centrale, rand pe rand. La un moment dat mai ramasesera vreo 2-3 care nu aveau si plateau 10-15 milioane pe luna pentru caldura si se mai si acuzau unul pe altul ca fura. Extrapoland situatia, exact asta se va intampla la nivelul orasului, cu cei care merg cu Apatermul pana in panzele albe. Te plangi ca 3000 de lei e putin pentru centrala? Stai sa vezi cand pierzi subventia si platesti la Apaterm 1000 de lei pe luna pentru nimic (adica pierderi si salariile directorilor).
  9
  21
  Raportează
 • postat de Daca nu va convine , valea la tara, Jos termoficarea .
  Joi, 08 Iunie 2017 14:45
  V-ati invatat sa va plateasca altii pentru voi , intretinerea unii nici nu stiti ca-i aia , dar Guta si Salam cat cuprinde ..
  10
  20
  Raportează
 • postat de Clarvazator
  Joi, 08 Iunie 2017 13:49
  Spune ca vrea sa vrea sa dea oamenilor ajutor financiar. Ce ipocrizie! Nu le da, le ia! Si pentru ca le ia, ar trebui sa-i despagubeasca pe toti, nu sa dea doar unora o parte din ce s-ar cuveni si sa pretinda ca face o pomana.
  Oamenii, proprietari sau chiriasi, au primit aceste apartamente impreuna cu sistemul de incalzire aferent. Acest sistem de incalzire le apartine. Cine isi insuseste tot ce tinea de acest sistem? Cine va profita?
  Este o perfidie greu de egalat! Un artificiu specific burgheziei postcomuniste. Iau cu sapte maini, dau cu o mana si pretind recunostinta.
  11
  17
  Raportează
 • postat de Da, centrala, centrala, unde-i bre, ca nu se vede!?
  Joi, 08 Iunie 2017 13:28
  Pe langa centrale, brandul ala va fi impopotonat cu zurgalai, ca sa sune cand bate vantul, sa vada si sa auda toata prostimea ce oras misto au!

  Apoi il monteaza in cele patru zari, la intrai]ri in oras,cu statuia primarilor care au fost, ca patru sunt sunt cu istericul de acum.
  4
  11
  Raportează
 • postat de Ady B.
  Joi, 08 Iunie 2017 13:21
  Doar pe facebook e activ Dom.Primar? Atunci prelungiti proiectul actual pentru toamna anului urmator si toti galatenii i-si vor rezolva problema ca toti mai au o rata acum la o combina frigorifica ,laptop etc. Cel mai bine e sa se mearga iarna asta cu caldura in sistem centralizat si de la anul asta e trec toti la individual. Afost prea deodata si nu are ;lumea banii disponibili chiar si cu imprumuturi.
  8
  8
  Raportează
 • postat de O propunere
  Joi, 08 Iunie 2017 13:00
  Propun tanarului primar , care ne demonstreaza ca-i pe afara cu administratia,sa termine si cu apa canal si sa se voteze in consiliul local ,un proiect,prin care sa se permita fiecarui cetatean al orasului(am fost recent prin Transilvania,si cand am sosit la Galati,parca am sosit la tara}, sa-si foreze fantana pentru apa potabila si fosa pentru apa menajera.Am fi cred cei mai originali si am putea sa punem acest lucru si in acel LOGO,care ne trebuie,musai.,stie ca o centrala , este o bomba in fiecare casa(o sa devenim orasul exploziilor),stie cum este afectata structura imobilelor,ca sa nu mai pun la socoteala nivelul de poluare.
  12
  12
  Raportează
 • postat de Adrian
  Joi, 08 Iunie 2017 12:59
  Pentru cei care cauta raspunsuri de ce primarul a ingropat sistemul centralizat, de ce nu se poate furniza, de ce si de ce. Pentru ca, stimati galateni, nu va platiti facturile la utilitati. Pentru ca v-ati invatat cu pomeni. Pentru ca la asociatii sunt niste gunoaie care fura cetatenii cu prosteala ieftina. Pentru ca suntem un oras de lenesi, si asteptam sa traim numai pe spinarea altora. Pentru ca multora le place sa mearga cu taxiul sa-si ia mancarea de la Cantina Sociala a primariei. Pentru ca ne place sa luam credite pentru masini, telefoane, vacante, dar pentru a iti face curat in casa si a iti pune o centrala nici nu se pune problema. Primaria nu poate intretine un oras de lenesi la nesfarsit. Toti galatenii fara centrale sunt ca lenesul din povestirile lui Creanga. Primesti niste posmagi, 3000 lei, dar intrebi daca sunt inmuiati. Puneti dracului mana si mai faceti ceva si din banii vostri. Nu mai asteptati sa va dea primaria toti banii de centrala si tevi. Ce dracului aveti? Aveti oase in burta? Munciti pe nasturi? Mai faceti ceva si din banii vostri. Pierderile uriase, neplata facturilor la utilitati, indolenta si nesimtirea cetatenilor, a facut sa se ajunga la asa ceva. Pana cand credeti ca merge ulciorul singur la apa. Treziti-va, munciti si ridicati orasul asta. Nu am votat Pucheanu, dar va asigur ca daca eram eu primar, inchideam mizeria aia de Calorgal de mult timp. Si in alte orase s-a inchis, si nu a murit nimeni.
  13
  22
  Raportează
 • postat de y
  Joi, 08 Iunie 2017 11:46
  Sunt de acord cu IC. Nu mai dati caldura rau platnicilor.Daca sunt saraci subventionatii, dar altfel sa vada ce inseamna sa nu platesti. Ori platesc, ori stau in frig, ca din cauza lor noi ceilalti trebuie sa facem investitii de care ne puteam lipsi pentru ca mai aveam si alte prioritati. La montarea panourilor electrice sau a centralelor pe gaz daca nu platesti in 30 zile iti taie alimentarea si uite asa ne invatam sa platim ce consumam, ca de altfel au telefoane performante, platesc abonamentul la telefon sau si-l incarca si platesc si electrica ca sa-si incarce telefonul si sa stea la TV..sau PC. Succes domnului primar in rezolvarea cat mai rapida a acestei probleme!
  5
  15
  Raportează
 • postat de Să ieşim în stradă!
  Joi, 08 Iunie 2017 11:34
  Acest Primar a luat-o razna rău. Trebuie să ieşim în stradă numaidecât!
  Cică "nu pot permite ca mulţi dintre cetăţenii acestui oraş să sufere din cauza unor orgolii”, dar nu te gândeşti Primare că şi mai mulţi suferă din cauza ta? Nu simţi reacţia gălăţenilor?
  După ce că nu te pricepi să faci o STRATEGIE clară cu termoficarea pe termen lung cu toţi consilierii tăi, mai şi manipulezi lumea cu scrisorile primite de la Calorgal! Dar cine controlează Calorgal?
  Acest Primar vrea să "brăilească" pe gălăţeni aşa cum s-a întâmplat acum câţiva ani în oraşul vecin, dar uită că gălăţenii s-au mai deşteptat între timp!
  Nu poţi opri un sistem Centralizat dacă nu pui ceva în loc! Ai auzit de Centrale de CARTIER sau de BLOC, dle Primar? Ai câteva proiecte tip de acest gen înainte de a înlocui Sistemul Centralizat?
  17
  16
  Raportează
 • postat de Adi B.
  Joi, 08 Iunie 2017 10:52
  Care e rau platnic trebuia intrat peste el in casa cu o hotarare judecatoreasca rapida cu o comisie formata din seful asociatiei ,sef de scara ,politie e.t.c. si blindat toate tevile in apartament. Rauplatnicul e totusi un hot ,a folsit "ceva" si nu a platit. Deci el trebuie inlaturat ,marginalizat ,nu ceilalti care trag de zor apa,gaz, boilere si centrale separat.
  0
  20
  Raportează
 • postat de Viorel Galateanu
  Joi, 08 Iunie 2017 10:50
  nu inteleg unii concetateni care tipa din gura de sarpe DE CE NU MERGE DOMNULE CALORGAL !!?!?!?

  Dar Apaterm UNDE E??? deja falimentat ingropat, si CALORGAL un cadavru in INSOLVENTA (faza pre-faliment) si CET in spate tot in INSOLVENTA

  si CALORGAL si indirect CET au fost tinute in viata din BUGETUL DE DEZVOLTARE a orasului Galati !!!!
  batem pasul pe loc, pentru a plati evitarea intrarii in faliment clar a celor doua societati care au pierderi imense !!

  sa ne aducem aminte totusi ca in ultimele doua ierni A PAPAT BANII nu numai de la orasul Galati dar chiar si de la bugetul de stat al ROMANIEI !!!

  ati uitat ca se ducea dl Marius Stan la Bucuresti si a primit bani din fondul de rezerva a Guvernului ??!?!


  Sistemul centralizat de incalzire este F A L I M E N T A R !
  Clar.


  Cica 3000 lei e putin.... este GRATIS, este un AJUTOR... cine iti da azi 3000 lei ??!?!
  Decat deloc este foarte bine.  Eu zic sa RUPA legatura intre ajutorul de 3000 lei pentru centrale de apartament si incalizirea centralizata.
  Adica sa dea oricum ajutoarele pentru cei care vor sa plece din sistem, si daca PREFECTU vrea sistemu centralizat in continuare sa PLATEASCA CONSILIU JUDETEAN si guvernu daca are banii !!!

  dar sa lase orasul Galati care I-A FOST PAPAT BUGETU DE DEZVOLTARE de 20 de ani in coace de aceast falimentar sistem Apaterm / Calorgal / CET
  9
  16
  Raportează
 • postat de Demisia incompetentilor
  Joi, 08 Iunie 2017 09:26
  Cu banii dati pe voi
  Punem niste tevi mai noi,
  Si un nou calorifer
  Jos primarul !!!!
  21
  36
  Raportează
 • postat de Bula
  Joi, 08 Iunie 2017 09:01
  Cacealma.
  Scopul a fost atins, 3149 de fraieri au pus centrale dar vor plati si caldura chiriasilor primariei. Inclusiv subventionarea sistemului centralizat. Si nu va ganditi la cei 3000 pentru ca nu vei primi nici un cent.
  Vezi apometru
  Vezi repartitorul
  Acum centrala.
  10
  34
  Raportează
 • postat de petrescu
  Joi, 08 Iunie 2017 09:00
  Pare un drum inchis! Cu siguranta , domnul prefect va ataca in instanta si noile hotarari. Doar populatia este foarte chinuita iar cu 3000 de lei nu faci prea multe.
  14
  30
  Raportează
 • postat de gra-ficus
  Joi, 08 Iunie 2017 08:51
  Primarul sa se explice clar de ce acest Calorgal nu poate sa furnizeze apa calda . Sunt oameni incompetenti , instalatia este veche ? Din discutiile cu un administrator de bloc am inteles ca apa calda ajungea in subsolul blocului cu 55 grade , deci nu era folosita de locatari , fiind plimbata prin recirculatie 24 de ore pe zi . Pai daca asta este problema , mariti un pic pretul si acoperiti pierderile dar lasati apa calda sa fie . O amenda din partea Sanepid mai trebuie la aceasta primarie , adica tot banii nostri . Sau sunt interese in joc cu firmele de montat si vandut centrale ? Jumatate din primarii Romaniei sunt in puscarie . Stii asta primare ? Si chiar consilieri .
  10
  38
  Raportează
 • postat de Un simplu cetatean
  Joi, 08 Iunie 2017 08:44
  In mod logic, este imposibil ca 35.000 de apartamente racordate la sistemul centralizat de încălzire, sa treaca pe sisteme proprii de încălzire 
  Ganditi-va mai bine inainte de a face o mare prostie cu ingroparea termoficarii.
  Nu cred ca exista cineva foarte multumit de ceea ce se intampla in Galati.
  12
  41
  Raportează
 • postat de Neducemderapa
  Joi, 08 Iunie 2017 08:31
  Cat....da cat de interesant!!!! Da urmatoarea hotarare nu poate fi atacata??? Care lege opreste ca si urmatoarea hotarare sa fie atacata??? Noaptea mintii !
  2
  38
  Raportează
 • postat de Ady
  Joi, 08 Iunie 2017 08:29
  Dar nu mai votasera o data ca sa se dea ajutor de 3000 ? Nu se poate lasa pentru la anul ca mai e mai putin de 6 luni si trebuie cadura .Montare aproximativ 35 000 centrale. cereri depuse vreo 3000 ,banii nu au venit nici la primul ,nu se termina pana in Noiembrie-Decembrie.
  4
  25
  Raportează
 • postat de DUICY
  Joi, 08 Iunie 2017 08:16
  DE 27 DE ANI ,ALESII DISTRUG TERMOFICAREA ORASULUI, DE 27 DE ANI HABAR NU A AVUT UNUL MACAR CUM SA PROCEDEZE CU TERMOFICAREA ORASULUI, DE 27 DE ANI SE PERINDA LA CALORGAL SI LA CELELALTE SOCIETATI JIGODII PUSE TOT DE EI SI IAU SALARII BUNE DOAR PENTRU A DISTRUGE TOT CE INSEAMNA CALDURA IN ORAS. DE 27 DE ANI PSD NU A GASIT O SOLUTIE LA NIMIC.
  5
  48
  Raportează
 • postat de Mihaela
  Joi, 08 Iunie 2017 07:35
  Mie nu mi se pare normal sa se dea bani la unii din banii tuturor. Pai eu cand am pus centrala in apartament mi-a venit cineva in ajutor? M-a sprijinit careva cand am tras apa separat ? Pai.... Nu !!!! Am facut împrumut, m-am limitat de la altele si am facut sacrificii. Adică de ce pe banii publici sa beneficieze numai unii ????
  14
  49
  Raportează
 • postat de Sandu
  Joi, 08 Iunie 2017 07:21
  Vai de capul celor care nu au cap.Cand s/a lansat acest proiect oare nu s/a gandit cam cate apartamente sunt racordate la sistem centralizat ,cate firme sunt in Galati si posibi lBraila care ar putea executa o lucrare de asa proportii si mai ales daca este si o sursa de finantare sigura .Multi oameni pot fi prostiti dar tot multi oameni se vor revolta impotriva acestei masuri va spune unul care are centrala proprie de foarte multi ani si care mai si gandeste.
  4
  28
  Raportează
 • postat de miki
  Joi, 08 Iunie 2017 07:07
  Ce procent din locuitorii orașului s-a înscris în acest program? Ce se va întâmpla cu ceilalti?
  4
  25
  Raportează
 • postat de dddddd
  Joi, 08 Iunie 2017 06:57
  cine vrea caldura prin reteaua de termoficare ar fi bine sa ne plateasca si noua, celor cu centrale, tevile...ca eu nu mai dau 40 lei pe tevile din casa, care oricum nu dau caldura. Aha ca fac apel la toti cu centrale...NU MAI PLATITI TEVILE DIN CASA,
  19
  30
  Raportează
 • postat de Dumitru
  Joi, 08 Iunie 2017 06:56
  E primul primar care are curajul să ia o asemenea măsură radicală.Opereaza cangrena de zeci și sute de milioane.BRAVO!
  38
  38
  Raportează
 • postat de C-tin
  Joi, 08 Iunie 2017 06:54
  Lăudabilă inițiativa edilului daca la mijloc nu este și un interes personal de afaceri cu centrale proprii de încălzire.
  Totuși cei care au făcut eforturi pentru a monta o centrala termica proprie sunt oarecum nedreptățiți de o astfel de decizie, dat fiind că eforturile depuse de achiziție a unei centrale proprii cu toate costurile ce impune o astfel de investiție nu a fost făcută de dragul de a părăsi sistemul centralizat.
  Aș veni cu o întrebare Domnului Puchianu, sistemul de anvelopare a clădirilor nu face parte din zona de încălzire a locuințelor?
  Arhitectul șef al orașului si primăria are datoria doar să emită autorizații de construcție firmelor solicitante sau sa și verifice finalizarea lucrărilor respective cât și respectarea promisiunilor făcute către locatarii existenți vis-a-vis de angajamente le făcute către aceștia?
  6
  18
  Raportează
 • postat de Mihai
  Joi, 08 Iunie 2017 06:38
  Pai daca revoca HCL 158, dosarele depuse devin nule, dat fiind ca documentatia era prevazuta acolo. Unde mai pui ca toate adeverintele au valabilitate 30 de zile...alte documente, alte adeverinte, alte cozi...
  Dar eu cred ca pana la urma se vor invarti in jurul cozii, o noua HCL care sa prevada aceasta subventie NU va mai trece din varii motive, iar la toamna se va relua furnizarea cu agent termic..
  Am economisit la bugetul local 10-15 milione lei (4-5 luni x 3mil/luna factura) am economisit!!!
  Am recuperat din penalitatile pentru intarzieri...am recuperat!!
  3
  25
  Raportează
 • postat de macarie banu
  Joi, 08 Iunie 2017 06:28
  Ce ma mira este faptul ca Jon Snow Pucheanu gandeste. Se pare insa ca numai noaptea.Rusine noua,cetatenilor ca acceptam bataia de joc din partea a o mana de hoti si golani.
  8
  40
  Raportează
 • postat de IC
  Joi, 08 Iunie 2017 06:09
  Odata tavalugul pornit nu-l mai poate opri nimeni , gata cu sistemul centralizat , cu rai platnicii si cu pomenile ,se va intra in normalitate .In cazul in care se va pune problema reluarii incalzirii centralizate ,in sezonul 2017-2018 , trebuiesc inventariati strict beneficiarii buni platnici iar restantierii debransati total ,oricum nu vor mai avea sezonul urmator sanse de a primi caldura ( probabil ca intr-un an si ceva vor fi invinse greutatile de care pominea edilul ) iar rai platnicii ,daca nu platesc acum ca sa primeasca ajutorul de 3000 lei ,nu vor mai palati in vecii vecilor.
  23
  23
  Raportează
 • postat de Ionut Z
  Joi, 08 Iunie 2017 03:10
  Nu autoarea articolului poarta responsabilitatea lipsei de coerenta a articolului ci insasi marea realizare a actualei administratii pe subiectul termoficarii. Nici ziaristii nu inteleg ce se intampla cum nu intelegem nici noi, cetatenii.
  Cu siguranta nici primarul nu mai intelege ce-a facut chiar el insusi. Asta e paradoxul in care am ajuns sa traim.
  Cum spuneau ai lui, cel mai bun primar. De ce? Nimeni nu stie. Dar ne plac misterele. Galatiul misterios, un nou slogan si brand de oras. Macar suntem originali.
  3
  38
  Raportează
 • postat de Marco
  Joi, 08 Iunie 2017 01:42
  Să vină banii!
  32
  30
  Raportează
 • postat de DD
  Joi, 08 Iunie 2017 00:34
  N-am inteles nimic din articolul asta!
  17
  44
  Raportează
 • postat de Silviu
  Joi, 08 Iunie 2017 00:25
  M-am saturat de tot si de toate vorbele, povestile, amagirile, certurile etc. etc. etc ; rusine, rusine, rusine.
  14
  68
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.