Trebuie să refaceţi cererile depuse deja pentru ajutorul financiar! Mergeți la centrele Primăriei

Trebuie să refaceţi cererile depuse deja pentru ajutorul financiar! Mergeți la centrele Primăriei
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Cei 3.286 de gălăţeni care, până la finele săptămânii trecute, au depus cereri pentru ajutorul financiar de 3.000 de lei acordat de municipalitate pentru achiziţionarea unui sistem individual de încălzire şi apă caldă, sunt aşteptaţi să-şi actualizeze cererile, au anunţat reprezentanţii Primăriei. „Având în vedere noile hotărâri aprobate în ultima şedinţă a Consiliului Local Galaţi, privind sistemul centralizat de termoficare, este necesară reactualizarea cererii la dosarele depuse pentru acordarea ajutorului financiar. Persoanele care au depus dosare pentru acordarea ajutorului de 3.000 de lei (3.286 de dosare înregistrate) sunt rugate să se prezinte pentru reactualizarea cererilor”, a transmis Biroul de Presă al instituţiei. Important de precizat este că fiecare dintre cei peste 3.000 de solicitanţi trebuie să se adreseze punctului de informare la care şi-a înregistrat dosarul.

Citit 13745 ori Ultima modificare Luni, 12 Iunie 2017 22:43

6 comentarii

 • postat de condrea
  Miercuri, 14 Iunie 2017 08:00
  Va rog sa luati in considerare faptul ca adeverintele eliberate de asociatiile de proprietari au depasit cu mult termenul de valabilitate si va trebui sa solicitati obligatoriu reinoirea adeverintelor. dupa obtinerea documentelor multi nu si-au mai achitat cotele de contributie.
  Domnule Primar cu respect pentru instituitia dumneavoastra, explicatile va rog celor care sunt simpatizantii dumnevoastra, si au depus dosare pentru ajutor financiar, ca si ei trebuie sa respecte legile acestui stat asa cum suntem obligati si noi. In mod special proprietarii de la Asociatia de locatari nr. 121.
  0
  0
  Raportează
 • Marți, 13 Iunie 2017 11:30
  Ar trebui sa vă ofer Consultanta pe bani multi Domnilor Edili.Voi nu știați că am puterea asta de a prevede lucrurile ce se vor întâmpla.Asta înseamnă să fii PROFESIONIST.V-am spus în postările mele trecute on-line și Live pe la ședințe ca incepe jocul cu Bla-Bla și Miau-Miau.Ca va contraziceti singuri și nu poți fi bun in tot și în toate.Asta pentru că visul vostru,nu este al Vostru.Este visul altcuiva.Este un vis al interesului de grup.Asa că puneți mana pe carte și învățați.Asa ve-ti deveni cu adevărat PROFESIONISTI.I Love Galati,I Love Romania but I Love jocul de-a TERMIA cu Bla-Bla și Miau-Miau.Sigur urmează și Cutu-Cutu.Ah ce mă bucură și mă distrează Incompetenta.Va faceți de rușine...UNII...prin ceea ce faceți.Galatenii au votat pe voi având încredere.Darrrr....s-a văzut cât de buni sunteți.Dar totul are și un sfârșit.Vom vedea,a zis Orbul cum și cât va mai dura jocul asta și batjocora pentru locuitorii acestui Oraș.Big Brother veghează și este foarte atent la INCOMPETENTI.I Love Galati,I Love Romania but I Love TERMIA.Sac că mă dau rotund că sunt PROFESIONIST.
  3
  8
  Raportează
 • postat de julien
  Marți, 13 Iunie 2017 09:42
  pur si simplu mi-e scarba de actuala administratie a acestui oras.
  0
  20
  Raportează
 • postat de maspallalighean
  Marți, 13 Iunie 2017 08:11
  Mai este ceva de comentat..????
  0
  18
  Raportează
 • postat de Radu
  Marți, 13 Iunie 2017 07:33
  Ce tareee, acum 3000 de oameni trebuie sa stea buluc la ghiseu sa isi actualizeze dosarele haha bravos PMG!
  0
  16
  Raportează
 • postat de Valeu mama ..
  Marți, 13 Iunie 2017 07:18
  Ce tampenie ,,
  0
  17
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.