UPDATE | Ce sancţiuni vor fi aplicate în cazul străzii Traian, spartă după inaugurare. ”Financiar vor răspunde absolut toţi”

UPDATE | Ce sancţiuni vor fi aplicate în cazul străzii Traian, spartă după inaugurare. ”Financiar vor răspunde absolut toţi”
Pe aici a trecut Dorel!
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

UPDATE | Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a declarat că toţi cei vinovaţi sau responsabili de faptul că strada Traian - pe segmentul lărgit la patru benzi, deschis circulaţiei vineri - a fost spartă - CLICK AICI pentru mai multe detalii -, vor răspunde financiar: „Toată lumea trebuia să se îngrijească, până la momentul aşternerii stratului de uzură, ca lucrurile să fie mai mult decât în regulă! Nu sunt! Financiar vor răspunde absolut toţi, pe toată linia: şi dirigintele de şantier, şi constructorul care n-a venit la timp! Efectiv mi se pare uneori că refuzăm să gândim! M-am săturat, de fiecare dată, şi la proiectele pe care le-am preluat, şi proiectele pe care le-am început, să nu existe măcar un element de care cineva să fi uitat, cineva să nu fi ţinut cont, de parcă nu e un tot unitar! Poate când vor începe să răspundă financiar fiecare dintre ei, vor înţelege”, a declarat edilul şef.

Reamintim că astăzi a avut la Primărie o şedinţă în care a fost discutată situaţia aberantă petrecută ieri pe strada Traian, unde asfaltul, abia inaugurat vineri seara, a fost tăiat cu flexul pentru a fi montate componentele sistemului inteligent de management al traficului. Potrivit Biroului de Presă al Primăriei Galaţi, diriginta de şantier va trebui să se prezinte în faţa comisiei de disciplină.

Pentru că nu mai este dispus să accepte asemenea derapaje, Ionuţ Pucheanu, a declarat că aşteaptă până vineri, un raport din partea directorului de investiţii din cadrul Primăriei cu lista tutor celor responsabili sau vinovaţi de situaţia de pe Traian. În caz că nu va primi acest raport, spune edilul şef, va fi sesizat Corpul de Control al Primarului: „I-am lăsat pe şefi să-mi indice cine se face vinovat de acest derapaj din punct de vedere logic, şi al bunului mers al unui proiect”, a spus Pucheanu.

Foto ”Viața liberă”, Anca Melinte

Pe aici a trecut Dorel!


Primele SANCȚIUNI în cazul străzii Traian, spartă după inaugurare | Situaţia aberantă petrecută marţi, pe segmentul proaspăt lărgit la patru benzi al arterei Traian, unde asfaltul, abia inaugurat vineri seara, a fost tăiat cu flexul pentru a fi montate componentele sistemului inteligent de management al traficului - CLICK AICI pentru mai multe detalii - a fost analizată astăzi în cadrul unei şedinţe la Primăria municipiului Galaţi. Potrivit Biroului de Presă al Primăriei Galaţi, în urma şedinţei s-a stabilit că diriginta de şantier va trebui să se prezinte în faţa comisiei de disciplină.

Pentru că nu mai este dispus să accepte asemenea derapaje, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a declarat că aşteaptă până vineri un raport din partea directorului de investiţii din cadrul Primăriei, raport care să cuprindă lista celor responsabili sau vinovaţi de situaţia de pe Traian. În caz că nu va primi acest raport, spune edilul şef, va fi sesizat Corpul de Control al Primarului.

Citit 15215 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iunie 2023 22:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.