Evaluaţi acest articol
(28 voturi)
24 comentarii

Închirierea locurilor de parcare va începe în Micro 20 şi, în funcţie de cum vor fi delimitate celelalte locuri de parcare la nivelul întregului oraş, vor fi scoase la licitaţie pe cartiere, pe rând


Închirierea prin licitaţie a locurilor de parcare a stârnit noi discuţii la recenta şedinţă ordinară a Consiliului Local. Potrivit primarului municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, la nivelul oraşului au fost identificate aproximativ 11.000 de locuri de parcare, din care aproape 3.000 au fost deja marcate, iar la finele lunii septembrie ar putea demara atribuirea, în cartierul Micro 20.

Consilierul liberal Onuţ Atanasiu a fost "vârful de atac" în discuţia privind Regulamentul de atribuire şi folosire a locurilor de parcare rezidenţiale: "Vă asumaţi dumneavoastră riscul de a intra într-o licitaţie acolo unde locurile de parcare sunt mai puţine decât numărul de locatari?", l-a întrebat acesta pe primarul Ionuţ Pucheanu. "Peste tot în Galaţi sunt mai puţine! Eu îmi asum riscul de a aduce la bugetul local nişte venituri pe care nu le realizăm. Îmi asum riscul ca, pe domeniul public, Primăria municipiului Galaţi să încaseze banii pe care ar trebui să îi scoată. Cine vrea să ştie că o anumită bucată îi este destinată pentru parcare va participa la licitaţie", a răspuns edilul.

Preşedintele de şedinţă, consilierul ALDE Eugen Găvan, a întrebat câte locuri de parcare sunt identificate la această dată pe raza municipiului Galaţi, câte au fost marcate şi când este preconizată demararea licitaţiilor pentru închiriere. "La nivelul municipiului Galaţi, în momentul de faţă, sunt identificate aproximativ 11.000 de locuri de parcare. Marcate în momentul de faţă sunt 2.800 - până în 3.000 de locuri. Procedura de marcare va continua, cât timp vremea va ţine cu noi, iar procedura de închiriere a unui loc de parcare se va face pe zone. În funcţie de cum vom reuşi să marcăm şi să creăm nişte locuri de parcare bine stabilite, ele vor fi scoase la licitaţie. Undeva spre sfârşitul lunii septembrie, cred că vom putea începe această activitate de închiriere a locurilor de parcare. Primul cartier cu care vom începe este Micro 20, unde avem, în totalitate, în momentul de faţă, delimitate potenţialele locuri de parcare pe care dorim să le scoatem la închiriere. Vom vedea exact cum decurge procesul în acest cartier", a spus primarul.

Locuri de parcare pentru musafiri?

Liberalul Alexandru Şerban a propus ca, în funcţie de numărul de locuri de parcare identificate într-o zonă, unul sau două să nu fie închiriate, ci păstrate pentru eventuali vizitatori care nu au nevoie să parcheze în zonă mai mult de două-trei ore.

Replica a venit din partea consilierei PMP Nicoleta Badiu: "Şi ce le spui proprietarilor din zonă? Că aceste locuri le-a oprit Primăria pentru eventuali vizitatori?". Eugen Găvan i-a sugerat consilierului să vină cu un studiu de caz, cu un model de practică din ţară şi, la o viitoare şedinţă, propunerea ar putea fi introdusă în regulament.

Amendamente acceptate

Liberalul Onuţ Atanasiu a propus ca anunţurile privind organizarea licitaţiilor pentru închirierea locurilor de parcare să fie publicate nu doar în presă, pe portalul şi la sediul Primăriei, ci să fie afişate şi în zonele în care va fi organizată procedura. Edilul a acceptat amendamentul.

Primarului i-a mai fost "smulsă" o promisiune: că nu vor fi scoase la licitaţie locuri de parcare decât după ce parcările respective vor fi practicabile. Şi asta pentru că există parcări cu dale sărite şi gropi, unde când plouă se fac bălţi care fac dificilă parcarea.

Cine organizează licitaţia, cine administrează

"Licitaţia va fi ţinută de Primăria municipiului Galaţi, pentru că aceste locuri de parcare nu au fost predate în administrarea SC Gospodărire Urbană. După încheierea licitaţiei, cei care se vor ocupa, în schimb, de bunul mers al lucrurilor pe zonele licitate vor fi cei de la Gospodărire Urbană, care se vor dota - cel puţin aşa am discutat - cu utilaj de ridicat maşinile ce vor parca pe locurile închiriate altora. Până se vor obişnui oamenii cu noul mers al lucrurilor în cartiere, fiţi siguri că vom fi puşi în faţa unor situaţii mai puţin plăcute. Cetăţenii municipiului Galaţi nu sunt cu nimic mai prejos sau mai puţin educaţi decât cetăţenii altor oraşe, unde acest demers a dat rezultate pozitive. Sunt sigur că acest proiect, cu bune sau cu rele, va merge înainte, va intra în obişnuinţa oamenilor şi cred că în felul acesta vom reuşi să creăm o situaţie care să fie în avantajul tuturor", a mai spus primarul Galaţiului.

Citit 17584 ori Ultima modificare Duminică, 03 Septembrie 2017 17:55

24 comentarii

 • postat de Petrea Dorin Vineri, 08 Septembrie 2017 22:34 Link la comentariu
  0
  16

  Închirierea locurilor de parcare este o măsură abuzivă,mai bine plăteau toți posesorii de autoturisme o sumă modică,anual si astfel se adunau bani pentru crearea de noi locuri de parcare.
  Dacă se va ajunge la licitație se vor crea situații discriminatorii între locatari din cauza posibilităților diferit financiare si mai rau,vor apărea conflicte între locatari pentru un loc de parcare.
  Nu pentru asta v-am ales d-le primar,găsiți alte moduri mai inteligente de a procura bani la bugetul local ,NU cu prețul invrajbirii între posesorii de autoturisme !

  Raportează
 • postat de Cristian Marți, 05 Septembrie 2017 13:54 Link la comentariu
  2
  17

  Închiriatul locurilor de parcare existente la nivelul solului o măsură cretina un condițiile in care numărul locurilor de parcare amenajate intre blocuri si nu pe carosabil este mult mai mic. Primăria vrea bani mai multi ca sa facă locuri de parcare in clădiri speciale , nimic mai simplu , mărește impozitul pe mijloace auto . Daca Primăria vrea sa închirieze locuri de parcare , sa construiască parchinguri si acele locuri sa le închirieze , nu sa ne facă pe noi sa ne batem pentru un loc de parcare. Se le de Domnul consilierilor PSD mintea de pe urma daca mai vor sa fie votați ! Va rog nu va mai bateți joc de noi , chiar nu suntem prosti.

  Raportează
 • postat de Sergiu Luni, 04 Septembrie 2017 16:18 Link la comentariu
  9
  11

  Mi se pare o prostie licitatia...sa fie un pret fix....nu toti...au bani sa liciteze...sa nu-mi spuneti ca cei cu amarate de dacii...au bani de licitatii...si atunci...cei cu bani vor avea locuri de parcare...si cei cu dacii...vor famane pe dinafara...si tot aia vor fi amendati...sa fie o suma fixa...modica...pt toata lumea...eu zic ca 100 ron ar fi ok!!!

  Raportează
 • postat de vasilica Luni, 04 Septembrie 2017 16:04 Link la comentariu
  6
  17

  @Alex...vorbesti ca sa nu adormi...O fi 4000 euro locul de parcare in Brasov, dar poate locul cumparat, nu inchiriat. Nu cred ca da cineva 4000 euro pe an pentru un loc de parcare. Nu amesteca notiunile ca dup'aia te ia ameteala. Sa stii ca o masina inseamna pretul pe care-l platesti, reviziile, RCA, ITP, rovinieta, impozit. Pe langa asta mai apare acum si un loc de parcare care trebuie platit anual. Nu cred ca cineva, care e in stare sa faca rost de suficienti bani incat sa cumpere o masina, nu are destul creier sa constientizeze care mai apar si aceste cheltuieli. Te rog sa-ti tii frustrarile pentru tine si sa spui ceva interesant daca ai de spus, nu e cazul sa ne enervam intre noi, ne enerveaza domnul primar destul. Te pup.

  Raportează
 • postat de Nicu Ifrim Luni, 04 Septembrie 2017 14:07 Link la comentariu
  2
  53

  Primarul municipiului Galati a indentificat 11.000 de locuri de parcare.
  Sa ne spuna si cate masini inmatriculate in Galati sunt detinute de persoane fizice din mun. Galati. Asta ca sa stim cati cetateni vor ramane pe dinafara!

  Raportează
 • postat de Gabriel P. Luni, 04 Septembrie 2017 14:04 Link la comentariu
  11
  30

  În Mazepava sunt garaje care sunt folosite pe post de bucătărie de vară sau ateliere de reparat sau sunt goale pentru închirierea lor pentru diverse scopuri. Pentru că nu au acte proprietarii, deși nu mai locuiesc în zona, le țin goale sau le închiriază ocazional. Cei care dețin astfel de garaje și au și mașini, le țin parcate în parcările exterioare ocupând astfel trei locuri de parcare.

  Raportează
 • postat de george Luni, 04 Septembrie 2017 12:55 Link la comentariu
  6
  48

  Domnule Primar, am fost putin nepoliticos si mi-au banat VL comentariul.
  Din aceasta cauza imi cer scuze si reformulez: cu respect va transmit, daca se poate si tot trebuie bani mai multi la bugetul local, ca eu m-am gandit ca mi-ar place sa ma plimb doar eu, singur, pe o bucata de trotuar de pe Faleza intre orele 17.00 - 08.00. Sunt gata sa licitez la maximum, iar toti cetatenii care calca pe trotuarul meu intre orele mentionate sa fie amendati.
  Cu respect si adanca admiratie.
  PS. Bine ati facut ca le-ati oprit apa calda si se spala la lighean, doar asa pot fi civilizati cetatenii acestui oras.

  Raportează
 • postat de Alex Luni, 04 Septembrie 2017 12:54 Link la comentariu
  55
  12

  Ce ma bucur cand vad ca va tăvălite in chinuri, pe aici. Pai dragii mei vacari, in Brașov ajunge pana la 4000 euro un loc de parcare. Peste tot se plătește pentru parcare. In sfârșit, vor avea de suferit toti aia care umple străzile orașului u cazane de 2000 euro. Ați vrut masina? Plătiți! Masina nu e un cost atat de mic precum ați crezut.

  Subscriu ce a zis duduia de mai jos. Bine ca am plecat din mizeria aia de oraș.

  Raportează
 • postat de Nicu Ifrim Luni, 04 Septembrie 2017 12:26 Link la comentariu
  5
  51

  politia locala va amenda pe cei care parcheaza pe locurile altora, la sesizarea celui ce a inchiriat locul.
  Deci daca eu inchiriez loc si gasesc pe altul pe locul meu sun la politia locala si vin aia si ii pun amenda in geam. Dar locul tot ocupat ramane. In timpul asta eu ce fac? Unde parchez masina? Eu cum sunt despagubit pentru prejudiciul creat? Ca amenda se duce tot la bugetul local. Deci inca un mod de a da de lucru localilor, care si asa au atatea pe cap, si de a ingrasa bugetul.
  Iar prostul care a platit locul isi ia masina in spate si o pune in sufragerie!

  Solutia e intr-adevar boicotarea licitatiilor si atacarea hotararii consiliului in instanta si sesizarea tuturor institutiilor abilitate.
  Primaria e obligata sa asigure loc de parcare in oras (sau la marginea orasului) si dupa aceea sa-mi ia banii pe impozit. Daca intr-un bloc sunt 20 de proprietari de masini si in parcare sunt doar 10 locuri, ceilalti 10 unde parcheaza?
  Sa gaseasca primaria solutia la aceasta problema.

  Ce-ar fi daca toti care nu prind loc si-ar face mutatie in alt sat/oras si ar plati impozitul pe masina acolo?

  Raportează
 • postat de @Primaria Galati Luni, 04 Septembrie 2017 12:17 Link la comentariu
  7
  92

  Sa vedeti ce haos o sa fie, cu trotuarele blocate de masinile parcate de vizitatorii cu autoturisme ce vin in vizita la apartamentele ce nu detin loc de parcare fiindca cei vizitati nu detin autoturisme. O sa fie un haos si mai mare decat acum si aceasta prostie o sa le "bufneasca" in nas celor ce au propus-o, "inventat-o". Nu poti asocia locuri de percare unora sau altora cu dedicatie atata timp cat nu ai locuri de parcare SUFICIENTE PENTRU FIECARE APARTAMENT IN PARTE, chiar daca unele apartamente nu detin autoturisme (deci nici loc de parcare nu li se vor atribui, conform logicii de rahat a administratiei locale), dar acelor apartamente tot vor trebui sa li se atribuie si lor un loc de parcare fiindca acele apartamente mai sunt vizitate si de autoturisme din cand in cand ale rudelor, prietenilor ce ei detin autoturisme, desi "gazdele galatene" nu detin autoturism.

  O SA VEDETI CE HAOS VA FI, cu trotuare si spatii verzi ocupate de autoturisme, iar unele locuri de parcare alocate/arondate vor fi goale, vor ramane libere fiindca altii NU POT SAU MAI BINE ZIS NU AU VOIE SA PARCHEZE ACOLO FIINDCA PRIMARIA BEATA SAU CU MINTEA CREATA A NASCOCIT ACEASTA BAZACONIE DE LOCURI DE PARCARE CU PLATA, CAND TU PRIMARIE NU AI LOCURI SUFICIENTE PENTRU TOTI.

  E simplu ca "Buna ziua" logica, dar Primaria Galati cu mintea creata nu intelege ca doar e neuron chinuit.

  Mai Primarieo de 2 lei logica si minte creata, iti dau un exemplu simplu poate intelegi si tu Primarieo: De exemplu doamna Anca Melinte nu are autoturism, deci conform logicii tale Primarieo de rahat, doamnei Anca Melinte nu-i va fi arondat un loc de parcare... De aici rezulta problema:

  "Doamna Anca Melinte nu are autoturism, deci nici loc de parcare arondat/inchiriat...uNDE DRAQ VOR PARCA PRIETENII, RUDELE DOAMNEI MELINTE CARE VIN IN VIZITA LA DANSA CU AUTOTURISMUL LOR?

  PRIMARIEO daca nu ai locuri suficiente create pentru toate apartamentele din Galati, pentru fiecare apartament din acest oras (indiferent daca apartamentul respectiv are/detine sau nu autoturism) NU AI CUM SA INCHIRIEZI/ARONDEZI locuri de parcare unora sau altora fiindca sunt insuficiente pentru toti, iar RUDELE, PRIETENII doamnei Anca Melinte (a carui exemplu l-am dat) nu vor avea unde sa-si parcheze autoturismul decat pe trotuar fiindca nu-i va da voie PRIMARIA BEATA sa parcheze pe locul de parcare al altuia fiindca e inchiriat de ala. Ce e asa de greu de inteles?

  Eu nu am autoturism desi stau la bloc, deci daca nu am autoturism nu voi primi nici loc de parcare...asa ca intreb si eu pe aceasta PRIMARIE BEATA unde vor parca rudele, prietenii mei cand vor veni in vizita la mine. Asta e doar un exemplu, dar sunt o multime de persoane in Galatiul asta care nu au autoturisme, dar au prieteni, rude ce au autoturisme...

  Vai de mintea creata a acestei primarii...cica ei vor sa rezolve o problema, dar defapt vor crea altele si asta doar de gragul maruntisului pe care-l chipurile il vor sa-l ia din chiriile de la unii pe locurile de parcare existente.

  Noi nu avem nici macar strazi moderne, normale, civilizate (nu mai spun de trotuare) dar ei vor sa scoata bani din piatra seaca. Dar PRIMARIA GALATI e si chioara si surda si cred ca e si putin dereglata/dezaxata de la realitate (ca sa nu folosesc alte cuvinte mai dure) de nu intelege asta.

  Raportează
 • postat de Geanina Luni, 04 Septembrie 2017 11:49 Link la comentariu
  8
  47

  1. Unde vor putea parca maşinile acei cetăţeni care nu vor participa la licitaţia publică din zonă? Există amenajate cumva parcări la marginea oraşului pentru aceştia?
  2. Care din cetăţeni credeţi că vor să participe la licitaţii pentru locurile de parcare aflate sub copacii care lasă mizerii, precum pomii fructiferi, unde găseşti a doua zi maşina pătată toată de la agude negre, corcoduşe, zarzăre, caise, etc..? Galaţiul e plin de corcoduşi sau duzi, plantaţi de ţăranii care s-au mutat la bloc şi au vrut fructe la nasul balconului, dar pe care nici măcar nu le culeg!

  Raportează
 • postat de Revoltat Luni, 04 Septembrie 2017 11:25 Link la comentariu
  6
  56

  Nu mai stiti cum sa ne luati banii idiotilor!!!!

  Raportează
 • postat de Marola Luni, 04 Septembrie 2017 10:38 Link la comentariu
  5
  58

  Scandal între vecini, cauciucuri tăiate, mașini zgâriate. Asta înseamnă licitația pe care o propune un om ”ales” de 25.000 de oameni. Păi din ce credeați că se vor scoate banii pentru măririle de salarii pe care și le-au votat singuri. Felicitări domnule Pucheanu, ți-ai însușit bine regula de aur a partidului care te-a susținut. Niște firmituri pentru fraieri în anul electoral și alți trei ani luat pielea de pe ei. Cum e zicala? Parcă zice ”fiecare popor are conducătorii pe care îi merită”.

  Raportează
 • postat de macovei Luni, 04 Septembrie 2017 10:23 Link la comentariu
  8
  57

  E cea mai mare greseala ce se doreste si acest primar nu va mai lua alt mandat datorita acestui lucru. Locurile de parcare trebuie lasate libere ca e cel mai bine asa si are loc toata lumea. Cine vine primul parcheaza unde vrea si toata lumea e multumita. Daca se vor face locuri cu plata lumea nu va mai avea unde parca si va fi un haos. Primarul daca vrea bani la buget sa dezvolte orasul aducand investitori si pe principii economice sanatoase nu punand taxe si gata hop banii de la noi care platim atatea taxe la masini. Multe locuri vor fi licitate si castigate de cei cu bani care au 2-3 masini si restul ce fac?! Dar daca vine o ruda la cineva si sta o luna sau vine familia din Italia o luna cu bagaje...unde parcheaza?!!! O duce la marginea orasului pe un camp si cand vrea sa plece ia un taxi pana la masina? Nimeni nu va parca in alt cartier asa aiurea ca doar nu stau in tiglina si parchez in micro 39. Sau daca cei cei care au licitat si au loc pleaca la munca sau la cumparaturi sau in concediu lasa liber alul nu va putea parca acolo si ramane liber in timp ce altii nu au loc sa parcheze. E cea mai mare prostie daca se aplica sistemul asta. Trebuie lasat la liber si toti au loc cum au avut si pana acum. Se pun taxe peste taxe dar nu s-au creat locuri de parcare si nici parcari etajate sau decupari din trotuar ca sa incapa masinile acolo unde permite. Daca s-ar face aceste decupari ar avea loc mii de masini in tot orasul. Sunt si soferi care nu au bani sau au masina de serviciu...aia unde parcheaza?! Vor licita si cei care inca nu si-au cumparat masina si vor loc?! Sunt care au mai multe apartamente in oras si au bani....vor ocupa ei tot?!! Aceste locuri cu plata s-au facut de exemplu la Bucuresti dar doar in anumite cartiere cu blocuri turn unde sunt foarye multe masini si nu ai loc sa arunci un ac dar nu peste tot. Trebuie gandita treaba nu hai taxe si sa ne luati banii. V-am votat sa aduceti bani in oras nu sa ne luati banii din buzunar. Oricine poate conduce o primarie punand taxe dar nu oricibe poate veni cu proiecte ca sa dezvolte orasul si sa aduca bani din exterior. Va fi un haos in tot orasul daca se implementa parcarea cu taxa. Rog cetatenii sa nu se duca sa cumpere sau sa liciteze. Sa nu le dati bani. Sa fie la liber. Eu cand vin si nu gasesc loc chiar la bloc parchez putin mai incolo si nu se supara nimeni si toti au loc. Se putea implementa asta doar daca exista loc de parcare pentru fiecare masina in zona lui dar nu exista asa ceva. Treaba asta e facuta ca primaria sa ia un ban nemuncit si politia locala sa dea amenzi celor care nu au unde parca si parcheaza pe loc cumparat. Va fi un haos si se va lasa cu batai si certuri intre vecini si soferi. Opuneti-va cu toata forta acestui proiect stimati cetateni!!!

  Raportează
 • postat de Cand si unde se vor respecta drepturile pietonilor ?! Luni, 04 Septembrie 2017 10:12 Link la comentariu
  17
  29

  Toata lumea se da de ceasul mortii in legatura cu reglementarea (cica !) situatiei locurilor de parcare.
  Nu s-a vazut insa atata preocupare si pentru reglementarea situatiei masinilor care au devastat tot orasul, au distrus spatiile verzi, au carat pe roti tot noroiul din spatiul verde, pe carosabil si, apoi, in casele si in plamanii nostri, au sfaramat bordurile trotuarelor, au deformat trotuarele, blocheaza accesul pietonilor in blocuri, in magazine, pe trotuare, blocheaza toate acele planuri inclinate destinate urcarii-coborarii de pe trotuare a scaunelor persoanelor cu deficiente, blocheaza vizibilitatea in zona intersectiilor si a trecerilor de pietoni, punandu-ne viata in pericol, in zonele respective !

  Raportează
 • postat de VasiLica Luni, 04 Septembrie 2017 09:34 Link la comentariu
  9
  43

  Da' impozitul pe masina de ce se plateste, dom' primar? Nu pentru faptul ca am masina si ocup domeniul public cu ea, poluez si stric strazile cand o conduc? Eu credeam ca asta e motivul pentru care platesc anual impozit la primarie... Acum vrea primaria sa mai stoarca niste bani? Eu consider ca e civilizat, daca tot tine sa ne civilizeze dom' primar, sa avem cel putin atatea locuri de parcare cate apartamente sunt intr-un bloc, pentru a nu iesi scandal. Daca nu se poate, sa o lase balta cu locurile de parcare. Daca se ajunge la licitatie, primaria va incasa si de 4-5 ori pretul pe un loc de parcare, ceea ce nu mi se pare normal.
  Oricum, dl primar impusca doi iepuri dintr-un foc: ia si bani pe locurile de parcare si incaseaza la buget si amenzile care vor fi aplicate atunci cand se vor certa si bate vecinii intre ei. Buna treaba! Asta e Noul Galati? Sau asta era sloganul vechi, al lui Stan?

  Raportează
 • postat de Geo V Luni, 04 Septembrie 2017 09:27 Link la comentariu
  7
  27

  NUMAI DE ABSORBIT, DAR DE DAT, NU SE INTREZARESTE NIMIC. SA FACA DIN ORICE BANI.... FEREASCA DUMNEZEU SA NE TAXEZE SI PE M CUB DE AER INSPIRAT, CA PE APA DE PLOAIE SE INCASEAZA DEJA.... NERUSINATILOR!! INTAI FACETI PARCARI CIVILIZATE SI INSTAURATI O EDUCATIE ELEMENTARA, APOI VA SCOATETI UN OARECARE PROFIT!

  Raportează
 • postat de florin Luni, 04 Septembrie 2017 09:13 Link la comentariu
  5
  29

  Trebuie luat in considerare si faptul ca sunt foarte multe masini de serviciu care nu au ce cauta in parcarea unui bloc de locuinte. Aici trebuie sa parcheze doar cei care sunt proprietari in acel imobil. De asemeni cei care au cate 2 sau 3 masini de familie au dreptul la cate un loc de parcare iar daca mai raman neatribuite sa liciteze pentru ele.

  Raportează
 • postat de Dan Luni, 04 Septembrie 2017 08:57 Link la comentariu
  9
  34

  Și cei ce nu au licitat pe un loc de parcare își duc mașina în afara orașului? Cei cu bani își țin mașina în parcare ceilalți fugari.. Nu este normal acest lucru..

  Raportează
 • postat de Leonard Luni, 04 Septembrie 2017 08:47 Link la comentariu
  5
  33

  O initiativa destul de proasta ,,locuri putine,,,arterele circulate se vor umple de masinile celor care nu vor prinde loc ...vor fi scandaluri intre vecini ,,si in niciun caz nu vor fi locuri la 120 ron / luna ,,se va licita pe sume mai mari ,,,asta fiind si scopul primariei ,

  Raportează
 • postat de una Luni, 04 Septembrie 2017 08:08 Link la comentariu
  8
  34

  bravo! in sfarsit v-ati dat arama pe fata....dragi galateni, sa va fie de bine ceea ce ati votat! bine ca am plecat din galati, sa nu apuc mizeria asta....VOTATI LINISTITI, GALATENI (in special aia cu doua clase mai mult ca trenu' si coeficient de inteligenta negativ), CLASA POLITICA VEGHEAZA....SI O SA VA VEGHEZE PANA O SA NE IA PE TOTI NAIBA.....

  Raportează
 • postat de Costea Luni, 04 Septembrie 2017 06:49 Link la comentariu
  36
  5

  Io v-oi licita ca a-m banii!

  Raportează
 • postat de Paul Luni, 04 Septembrie 2017 06:35 Link la comentariu
  7
  34

  Noua primărie necesită bani pentru întreținere. Primăria trage două dungi pe asfalt iar cetățeanuk sare cu banul. Dacă până cum se înțelegeau locatarii, să vezi scandal după ce se scot așceste locuri de parcare la licitație. O să dăm și banii și o să avem parte și de scandal...pe banii noștri.

  Raportează
 • postat de Ion Ionascu Luni, 04 Septembrie 2017 05:36 Link la comentariu
  7
  46

  Pe cei din Primăria Galaţi nu îi interesează cetăţenii acestui oraş !!!

  Închirierea locurilor de parcare este cea mai proastă măsură, cu rezultate dezastruoase pentru cetăţenii Galaţiului !

  Dacă azi, avem un bloc unde sunt 20 locuri de parcare, şi folosite la maxim de toată lumea (gratis)

  cu această măsură idioată, aruncăm la gunoi pensionarii mai săraci, care nu au bani de licitaţie faţă de unul venit de afară care îşi va cumpăra locul, dar nu îl va folosi, de exemplu.

  şi vor exista multe locuri goale dar nefolosite !!

  Este clar că este o măsură proastă pentru noi, cetăţenii, în ansamblu dar cine credeţi că se bucură de măsură????

  Primăria care PRIMEŞTE BANI FĂRĂ SĂ FI CREAT UN LOC DE PARCARE nou, în plus !!!

  Ciocu mic la fraieri, ăsta e principiu primăriei Galaţi, oraşul unde "demnitarii" şi interlopii contează.

  Mai bine aţi vedea că este ocupată banda autobuzelor de maşini parcate neregulamentar de ANI DE ZILE !!
  INCOMPETENŢILOR !!

  Oriunde autobuzele circulă pe banda 2 înseamnă că Primăria (şi poliţia locală) sunt INCOMPETENTE !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.