Marcaj schimbat: liber la stânga, pe Coşbuc

Marcaj schimbat: liber la stânga, pe Coşbuc
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

La mai bine de un an de la trasarea liniilor duble continue pe bulevardul George Coşbuc, măsură prin care se instituia interdicţia şoferilor de a vira la stânga în dreptul blocului M1, şi respectiv M2 autorităţile abilitate să administreze infrastructura rutieră au revenit la vechea regulă. De câteva zile, una dintre dungile trasate în vara lui 2016 a fost întreruptă în dreptul aleilor pe care se face accesul către cele două imobile. Astfel, s-a revenit la posibilitatea pentru şoferii care circulă dinspre strada Brăilei către Mihail Kogălniceanu să vireze stânga pentru a intra pe aleea dintre blocuri, iar pentru cei care vin din sens opus, să facă stânga pentru a ajunge în parcarea de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

În continuare va fi menţinut indicatorul care obligă virarea la dreapta pentru şoferii care ies de pe aleile de la M-uri, aceştia neavând voie să vireze stânga pe Coşbuc, către intersecţia cu Mihail Kogălniceanu. Trasarea dungilor albe continue, vara trecută, a stârnit nemulţumirea şoferilor, mulţi încălcând încălcând intenţionat regula nou instituită pentru a evita parcurgerea unor distanţe mai mari pentru a ajunge în parcarea de la Sindicate sau la blocurile de peste drum. De asemenea, din cauza celor care au "călcat" dubla pentru a vira la stânga s-au produs, de multe ori, ambuteiaje ori accidente în trafic.

Citit 8662 ori Ultima modificare Joi, 14 Septembrie 2017 17:48

9 comentarii

 • postat de Violet
  Miercuri, 27 Septembrie 2017 13:43
  217.156.52.***
  Subscriu ptr sens giratoriu la intersectia bld G. Cosbuc cu bld. Brailei.
  Ba mai mult, pentru ca terenul ne permite, s-ar putea construi un pasaj auto subteran pe bld Brailei care sa treaca pe sub intersectia respectiva.
  Exact cum este in Iasi la interesctia bld Copou cu Independentei, unde se afla Biblioteca M.Eminescu, Casa de Cultura a Studentilor, palatul telefoanelor, rapa galbena ,etc - cunoscatorii stiu locatia..
  Dar nu, noi sustinem cluburi sportive falimentare care au cerut ajutor financiar de peste 9 milionate lei noi (adica 90 miliarde lei vechi). Dar ce medalii, rezultate nemaipomenite au aceste cluburi, domnilor.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Adrian
  Marți, 26 Septembrie 2017 11:28
  5.2.205.***
  Tot Bulevardul cosbuc trebuie brazdad de sensuri giratoriu. Sa vedeti fluidizare apoi. Nici vitezomanii/cocalarii nu mai au vreo sansa de "nefeseu".
  0
  1
  Raportează
 • postat de Florin
  Vineri, 15 Septembrie 2017 12:27
  Sensul giratoriu la păpădie este un lucru de mare bun simț. Se rezolvă în primul rând siguranța circulației ziua dar și noaptea la "liniuțe". Desigur e nevoie și de cel din Kogălniceanu și atunci liniile acela continue pot fi de folos.
  5
  8
  Raportează
 • postat de Nicu Ifrim
  Vineri, 15 Septembrie 2017 12:19
  Eu nu inteleg nimic.
  "s-a revenit la posibilitatea pentru şoferii care circulă dinspre strada Brăilei către Mihail Kogălniceanu să vireze stânga pentru a intra pe aleea dintre blocuri, iar pentru cei care vin din sens opus, să facă stânga pentru a ajunge în parcarea de la Casa de Cultură a Sindicatelor".
  In foto apare clar dunga discontinua pe sensul Moldova- Tribunal.
  Cum e corect?
  8
  0
  Raportează
 • postat de Adrian
  Vineri, 15 Septembrie 2017 10:59
  Solutia cea mai buna este sa se faca doua sensuri giratorii, unul pe Brailei la Tribunal si unul pe Cosbuc la fostul Hotel Moldova si astfel puteau intoarce cei care vroiau sa intre la Casa de Cultura precum si locatarii blocurilor M si ca sa nu mai spun ca astfel se fluidizeaza si traficul de la Tribunal si de la hotelul Moldova.
  5
  16
  Raportează
 • postat de Ana
  Vineri, 15 Septembrie 2017 09:46
  Se da urmatoarea problema de matematica:

  Daca primaria si politia galati sterge 2 metri de linia continua intr-un an de zile, de cati ani au nevoie ca sa construiasca drumuri, parcari, semnalizari, sensuri giratorii si marcaje pe sosea?

  Astept raspunsurile voastre.
  6
  21
  Raportează
 • postat de Vali
  Vineri, 15 Septembrie 2017 08:46
  Intr-un sfarsit, a dat Dumnezeu si le-a venit mintea la cap sa refaca banda discontinua. Ma duc in fiecare zi la posta de la M-uri si era imposibil sa ajung acolo.
  Hiii. Va dati seama ca le-a luat 1 an de zile ca sa realizeze faptul ca linia continua acolo mai mult incurca si nu isi avea rostul
  De restul orasului ce sa ma zic? Nu se va face nimica in timpul vietii noastre.
  5
  6
  Raportează
 • postat de Stefan
  Vineri, 15 Septembrie 2017 08:07
  Slava domnului!!!
  6
  7
  Raportează
 • postat de adi
  Vineri, 15 Septembrie 2017 06:11
  In sfarsit a avut cineva creier in orasul asta!!!
  6
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.