UPDATE | GRAV ACCIDENT rutier în Galați. Doi tineri au MURIT, iar alți trei sunt RĂNIȚI (VIDEO)
Foto: GSDG

UPDATE | GRAV ACCIDENT rutier în Galați. Doi tineri au MURIT, iar alți trei sunt RĂNIȚI (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

UPDATE, marți, 14 noiembrie | Șoferul care a provocat accidentul luni seară nu avea permis de conducere. Potrivit polițiștilor, tânărului în vârstă de 25 de ani, decedat în urma impactului, îi fusese suspendat, pe 20 octombrie, dreptul de a conduce, după ce fusese prins circulând cu viteză excesivă. Anchetatorii au stabilit circumstanțele în care a avut loc coliziunea soldată cu decesul a două persoane și rănirea gravă a altor trei. Șoferul BMW-ului a efectuat o depășire și a lovit pe contrasens căruța nesemnalizată în care se aflau doi bărbați, o femeie și un copil. Din impact, mașina s-a răsturnat și a lovit un Mercedes Vito. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Tragedia a avut loc în seara de luni, 13 noiembrie, între Barcea și Drăgănești, în coliziune fiind implicate trei vehicule, respectiv o căruță, un BMW și un Mercedes Vito. Din câte se pare, la baza impactului ar fi stat și faptul că șoferul BMW-ului ar fi vrut să depășească atelajul, dar și faptul că vehicolul cu tracțiune animală nu ar fi fost semnalizat.

Cert este că BMW-ul s-a ciocnit violent cu Mercedesul, iar în urma impactului, cinci persoane au fost rănite grav. O fată în vârstă de 19 ani și un tânăr în vârstă de 25, ambii din BMW, nu au răspuns la manevrele de resuscitare ale medicilor SMURD și ale celor de la Ambulanță. Alți trei tineri sunt în spitalul din Tecuci, cu fracturi deschise.

Polițiștii au deschis o anchetă.

ATENȚIE, imagini VIDEO cu impact emoțional!

Sursa video: ISU Galați

Citit 57708 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.