Un mort și patru răniți, după două accidente rutiere în serie

Un mort și patru răniți, după două accidente rutiere în serie
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Pe DN 26 și pe Centura Galațiului, au avut loc două accidente grave de circulație. Cel mai grav dintre ele, în urma căruia un pieton și-a pierdut viața, a avut loc pe DN 26 și, cronologic, a fost al doilea accident al serii de sâmbătă, 11 noiembrie. Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, a traversat neregulamentar, iar șoferul nu a mai avut când să prevină impactul. Tragedia s-a petrecut la ieșirea din Galați, spre Vânători. Circulația a fost blocată până ce polițiștii au realizat cercetarea la fața locului. În urma impactului, pietonul a ajuns în portbagaj după ce intâi lovise capota și parbrizul.

,,La sosirea noastră, nu am mai putut face nimic deoarece decedase, prezentase leziuni incompatibile cu supraviețuirea. Spre surprinderea noastră, victima era în portbagajul mașinii“, a declarat dr. Emilia Gheorghievici, medic SMURD Spitalul de Urgență Galați.

Polițiștii au primele date ale anchetei. Șoferul nu ar fi fost băut. ,,Un bărbat în vârstă de 68 de ani care a traversat DN 26 prin loc nepermis și fără să se asigure a fost lovit de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 24 de ani. Pietonul a decedat. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă”,  a precizat inspector Marius Felea, IPJ Galați.

În primul accident al serii, petrecut pe Centură, s-au ciocnit două mașini de teren, una aparținând unei firme de intervenții. ,,Un bărbat în vârstă de 22 de ani care se afla la volanul unui autoturism și circula pe Centură spre Micro 40, odată ajuns în zona blocurilor ANL, a virat stânga pe linia dublă continuă și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care aparține unei societăți. În urma impactului, cei doi șoferi, dar și pasagerele din prima mașină, două tinere de 16 și 20 de ani, au fost transportați la spital“, a declarat Crina Dragu, IPJ Galați. Se fac cercetări pentru vătămare corpolară din culpă.

Citit 15156 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.