Două luni de măcel la Bahmut, soldate cu o înfrângere usturătoare a ruşilor

Două luni de măcel la Bahmut, soldate cu o înfrângere usturătoare a ruşilor
Evaluaţi acest articol
(38 voturi)

Igor Ghirkin, fostul comandant al separatiștilor din Donbas, unul dintre criticii comandamentului militar de la Moscova pentru cum conduce războiul, ia în derâdere succesul anunțat de forțele ruse, afirmând că marea ofensivă de iarnă s-a limitat la „lovituri frontale împotriva pozițiilor puternic fortificate ale Forțele Armate Ucrainene și s-a soldat cu un eșec”, chiar dacă șeful Wagner, Evgheni Prigojin, și ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, proclamă o victorie prin cucerirea a jumătate din Bahmut.

Ghirkin ridiculizează rezultatul anunțat de Prigojin, care susține că are sub control partea estică a orașului Bahmut. Ghirkin susține că în „tocătorul de carne” de la Bahmut și-au pierdut viața mulți soldați ucraineni, însă acest lucru nu compensează faptul că marea ofensivă de iarnă anunțată de armata roșie s-a soldat totuși cu o înfrângere usturătoare.

„Mă văd nevoit să afirm că ofensiva de iarnă a Forțelor Armate Ruse s-a limitat la lovituri frontale împotriva pozițiilor puternic fortificate ale AFU și, în ansamblu, s-a soldat cu un eșec”, conchide fostul lider al separatiștilor din Donbas.

Citit 2866 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Martie 2023 19:00

21 comentarii

  • postat de RuieMusia
    Marți, 14 Martie 2023 13:56
    163.244.62.***
    Nea Aliosa Slaba z, ia fii atent cum aleg unii ucraineni sa intoarca binele primit: https://www.mediafax.ro/sport/marele-maestru-ucrainean-kirill-shevchenko-a-ales-sa-joace-sah-sub-steagul-romaniei-21523096

    A iesit vicecampion european cu steagul Romaniei pe masa. Ce zici, o fi facut bine?
    0
    0
  • postat de RuieMusia
    Marți, 14 Martie 2023 09:52
    213.233.108.***
    Slaba Z s-a intors, mai vrea, nu ii ajunge cat si-a luat :))
    - fii sincer cu tine si recunoaste ca nu poti sa te opresti. Pai daca opresc rusii platile tu cum mai traiesti?
    -"Asta inseamna sa fi" - ti-am zis ca te invat si gramatica, daca vrei. Gratis.
    - Asange (ca asa e corect) si Snowden sunt vinovati de furt de documente clasificate. Asta e o infractiune de la pedeapsa careia se sustrag
    - Compari un bob de nisip cu desertul Sahara. Politkovskaia impuscata in lift de ziua lui putler. Nemtsov asasinat langa Kremlin, Litvinenko iradiat, Navalnii otravit. Vrei sa iti zic si lista de oligarhi "sinucisi" de cand a inceput razboiul? In lumea libera dreptul la opinie e garantat - si e ceva ce faci si tu. In rusia platesti cu viata pt pareri divergente. Zi-mi, ce preferi?
    -confiscarile sunt parte a sanctiunilor. Confiscarea lor e cat se paote de legala, prevazuta in dreptul international. Ceea ce nu se aplica avioanelor FURATE de Aeroflot

    Nu vreau sa te conving ca adevarul meu e ala suprem. CI doar iti arat de ce nu ai dreptate. Iar apoi sa te las sa te faci de ras exprimandu-ti opinia liber (din nou, ceva ce nu exista in rusia). De curiozitate, de ce "uiti" sa raspunzi la argumentele care ti se aduc? Ai gasit cand a semnat putler recunoasterea granitelor Ucrainei? Nimic despre fondatorii Kyivan Rus, nordici, nu rusi (asta e cea mai mare tampenie pe care ai zis-o vreodata). Sau de ce au doborat"omuletii verzi" MH17? Sau de ce au bombardat rusii acel teatru din Mariupol? Sau cati etnici rusi au murit din 24 feb si pana acum, de cand ii tot elibereaza orcii?

    RuieMusia!
    0
    0
  • postat de Slava
    Luni, 13 Martie 2023 21:58
    5.13.148.***
    @RuieMusia-Kruger
    "Babaiatule", Kruger inseamna sa fii exact asa cum esti: un repetent cu aere de academician.
    Renunt a mai da argumente unui repetent. Repetentii au intotdeauna mintea odihnita si pentru cateva copeici occidentale sunt in stare de orice.
    Tu intelegi "lumea libera" numai atunci cand toti au dreptul la opinia ta. Asta inseamna sa fi bolsevic-democrat.
    "Lumea libera" este atat de "libera" cat este si Rusia, incat Snowden sau Asagne sunt declarati criminali si dusmani ai poporului "liber" si sunt vanati pe toata "planeta libera". Sa nu-ti mai aduc aminte si de "Panama Papers" care a murit intr-un regretabil accident de masina in "lumea libera" sau de terorismul de stat american cu nenumarate invazii si asasinate "libere si democrate".
    Slava Z !
    P.S.
    Comunismul exista in China si chiar in America, care a dat ordin in "lumea libera" ca toti "capitalistii" sa-si "paraseasca" profitul din Rusia... ca sa nu mai amintesc de confiscarea proprietatilor particulare si a capitalului rusesc din "lumea libera" fara proces, fara judecata.
    0
    0
  • postat de RuieMusia
    Luni, 13 Martie 2023 19:00
    5.12.34.***
    Barbule, singurii care latra sunt cei incapabili sa poarte o discutie argumentata. Nu inteleg de ce va agitati atat, chiar asa prost reactionati la argumente? I-am raspuns lui Slaba z, argumentat, vad ca el a facut liniste, si-a asumat ca e pe langa si, cine stie, poate chiar a invatat ceva cu ocazia asta. Caz in care, bravo lui, sincer, exista speranta. :)

    Cat despre dreptul la libera opinie, absolut, spune-mi unde am zis ca nu are cineva dreptul asta? Asta e frumusetea democratiei, fiecare are dreptul la o opinie, buna sau proasta. E un drept la care cei din rusia doar viseaza. Sau pleaca din tara, sa si-l mainfeste. Ma bucur de disparitia comunismului, as sterge perioada aia din istorie. Dar, si mai bine, sper sa nu revina vreodata, caz in care am o problema cu cei care idolatrizeaza rusii, vezi Slaba Z. I-am avut pe cap 50 de ani, nu ii mai vrem. Si cred ca nici tu nu ii mai vrei, aparent tii la libertatea ta de opinie :)

    - tara nu este in prag de colaps, dimpotriva, Doar un indicator, desi sunt multi, PIB-ul este mai sus de nivel pre-pandemic, iar PIB-ul a crescut de 4 ori vs 2004, cand am inceput procesul de aderare la UE. Sursa (ca mie imi place sa discut argumentat si calm, ca datele nu mint): https://data.worldbank.org/country/romania?locale=ro
    - razboiul lor poate fi foarte bine si razboiul nostru, doamne fereste. Ti-am spus, prefer Ucraina ca tampon intre noi si rusia. De dragul nostru, nu al lor.
    - Zelenski nu e nici pe departe idolul meu. Dar la greu, in primele zile, cand putea sa fie fugit din tara a ales sa ramana si sa lupte cu invadatorii. Timp in care putler statea bine la cativa metri sub pamant (de data asta doar in bunker)
    - nu, nu am ce sa caut pe frontul lor, aleg in schimb sa sustin refugiatii rezultati. Nu e vina lor ca un dement i-a invadat si e ceva uman de facut. Asta dupa ani bun de ajutat sarmanii nostri - si asta fara sa ma laud, doar sper sa va dau alte idei de investit timpul extra.
    0
    0
  • postat de Barbu
    Luni, 13 Martie 2023 17:05
    109.166.134.***
    ruie musia, bă trol aservit și spălat pe creier! Tu nu vezi cât ești de ridicol? Latri venin la oricine își exprimă propriile opinii. Băă trol progresist! A trecut vremea dictaturii comuniste, bagă la cap: dreptul la liberă exprimare este consfințit in Constitutie. Pentru tine, cei de teapa ta și unii politruci ce se fac și vă faceți preș în fața ordinelor din afară, nu mai există interes național, țara este in prag de colaps. Sunteți în stare să vindeți și pe mamele voastre dacă vi se ordonă. Pentru ăștia spălați pe creier, un măscărici de actor a ajuns idol. Dacă tot le plângi atât de milă și îi ridici în slăvi ia cară-te tu pe frontul lor, în războiul lor (nu al nostru) și al intereselor americane și, ca să te răcorești, luptă cu rușii, dacă te ține, sau dacă ai ținut în viata ta o armă în mână. Nu ai nici măcar curajul să postezi sub numele tău real, lașule!
    0
    0
  • postat de RuieMusia
    Luni, 13 Martie 2023 15:08
    5.12.34.***
    @Cosma, ia frumos cu liniuta ce am zis si spune-mi unde gresesc :) Asta e diferenta intre trolling-ul ala grosolan, rusesc, si o opinie argumentata. Argumentele sunt irefutabile, asta e motivul pentru care slaba z e pe langa, fentand discutia pe argumente de zici ca e Neo din Matrix. Sau tu, cand zici nimic, dar cu mai multe cuvinte.

    Nu vorbi de comentarii platite, ca iti scot lista de trolli inclusiv de aici, de la ziar :) Sau crezi ca Richard Morrison a disparut de aici? Nah, e doar cu alta eticheta, vezi slaba z. :) Pai nu are el 15 domenii de IP diferite? Normal ca are :) Deruleaza, daca nu ma crezi.

    si e "idinahui", sa nu te afle astia la sediu in St Petersburg ca nici in rusa nu stii sa vorbesti corect, ca te taie de la alocatie.
    0
    0
  • postat de Cosma V.
    Luni, 13 Martie 2023 11:18
    5.2.209.***
    pt ruie musia: cu cât te platește propaganta progresisită 'babaiatule"? Din tot ce debitezi dai dovadă nu numai de o formă gravă de fanatism, paranoia ci și de prostie crasă. În mintea ta, toți care au alte opinii decât ale tale sunt pro ruși, putiniști sau ce ți se mai năzare ție.
    Aviz celor ce citesc postările inepte ale ăstuia: acest individ, numai în ultima lună si jumatate a postat de pe 8 IP-uri diferite. Acum este "ruie musia", alta data era "idinahni richard", alta data "killer orcs". Derulați înapoi pe articolele publicate și vă veți convinge.
    0
    0
  • postat de RuieMusia
    Luni, 13 Martie 2023 09:43
    5.12.34.***
    Esti amuzant, bre Slaba z.

    1. Am zis eu ca fondatorii Kyivan rus sunt ucrainenii? Nu, acel Kyivan rus este format de un lider cu origine nordice (dinastia RURIK, care da denumirea acelui Kyivan, nu RUSII). Fapt ce e probat istoric :) Nu stii tu cu istoria, de unde atat. El a inglobat si natiile fin-ilor (finlandezii de azi) si a slavilor de rasarit, care, ulterior, au acaparat regiunea. Totul in jurul fundamentului geografic reprezentat de Ucraina de astazi, ulterior extinsa spre est. Dar na, e in obiceiul tau sa unesti doua idei diferite pentru a combate...numai tu stii ce :) Iar doar ca o mentionezi cu litere mari nu inseamna ca acel RUS e echivaleaza cu RUSIA. E ca si cum ai spune ca RROM si ROMANI sunt acelasi lucru, daca iti plac analogiile astea, ceva la fel de aberant cu a numi rusii fondatorii Kyivan rus. O prostie fara margini, de altfel.
    - vezi punctul 1. Si mai e ceva, faptul ca o natie a ucrainenilor a rezistat ca natie aparte din secolul 12 pana in prezent iti arata fix fundamentul aparte, in ciuda unui punct similar de plecare. Acela al slavilor. Dar nu ma crede pe mine, intreaba-i pe ucraineni daca se vad rusi. Intamplator sau nu, lucrez si cu ucraineni dar si cu multi rusi. Si le stiu punctele de vedere mai bine decat poti visa vreodata.
    3. http://en.kremlin.ru/events/president/news/28060 vezi ca te ajuta google cu traducere in rusa.
    4. alta prostie fara margini. rusia invadeaza din 4 (PATRU) directii diferite, Kyiv, linia Sumy, Donbas si Kherson, bombardeaza fara discriminare (sa imi zici daca e ok ca au facut campie din Mariupol, spre exemplu, bombardand inclusiv un teatru cu inscriptia COPII" in fata iar ulterior vii si ne zici ca i-au eliberat? I-au eliberat din lumea asta, de tot. Si, din nou, imi mai zici ce au cautat "omuletii verzi" in Donbas in 2014? aia slab dotati, inclusiv cu BUK-uri (si in Malayisian MH17 erau rusi, de eliberat?)
    E siNdrom - te invat si gramatica daca vrei. :) Gratis. Stiu ca nu intelegi, cum tu facturezi la cuvant.
    0
    0
  • postat de Slava
    Sâmbătă, 11 Martie 2023 16:10
    5.13.148.***
    @RuieMusia
    Insiruirea cuvintelor fara nicio logica inseamna diaree verbala spontana la ordin, pentru catvea copeici occidentale.
    Te bati singur cu idioteniile tale in speranta ca vei fi platit la nr. de cuvinte, chiar daca la final ies niste tampenii:
    1. Codexul la care faci referire se refera la sec. XII, iar prima atestare documentara a RUSIEI Kieveana a fost in 879 ! Sari intentionat sau "spontan la ordin" peste 3 secole de istorie RUSEASCA a teritoriilor actualei Ucraine ca sa pronunti niste cuvinte despre care habar nu ai ce reprezinta dar ai primi ordin de zi pe unitate sa le mentionezi (Codex...)
    2. Trebuie sa-ti dau dreptate asupra fondatorilor Ucrainei: erau o natie aparte a slavilor din est- erau RUSI !
    3. Noroc de tine ca m-ai "luminat" in privinta granitelor Ucrainei stabilite in 2003 si ratificate in 2004. Internetul nu face nicio referire la asta, dar bine ca mi-ai spus tu... "te cred pe cuvant"... de fapt asta e argumentul tau suprem.
    4. Rusia e singura care a eliberat rusii din Donbas de teroarea neonazistilor ucrainieni si occidentali. Chiar daca propaganda libera numeste asta "invazie", Rusia a oprit Ucraina la a mai bombarda teritorii UCRAINIENE si a OMORÎ rusii din aceste teritorii.
    Slava Z !
    P.S.
    Am si eu o curiozitate: esti platit suplimentar daca mentionezi cuvinte deosebite, pentru a mima inteligenta ? gen Codex, Whataboutism, sidroame, etc
    Pentru ca la nivelul istoriei ai ramas tot un repetent cu aere de "academician progresist"
    0
    0
  • postat de RuieMusia
    Sâmbătă, 11 Martie 2023 08:09
    86.126.24.***
    Bre Slaba Z, nu mai claxona aiurea, ți-am zis ca vorbești de funie în casa spânzuratului aiurea, arătând cam cât de mare e vidul dintre urechi. Ucraina ca nație este menționată prima data în Codexul Hypatian. În secolul 12, așa cum iei spuneam mai devreme. Dincolo de asta, chiar și Kyivan Rus, la origine, are ca formatori o nație diferită de slavii de răsărit. De altfel sigur sigur știi ca Oleg era Viking și ca pe fundamentul Norse s-au suprapus ulterior Slavii de răsărit, ca scuipatul pe perete. Offf......

    Iar despre granița, poate pui naibii mana pe internet și vezi ca granița Ucrainei este ratificata și semnată cu mânuță idolului tău, actualul dement planetar Butler, în 2003, act intrat în vigoare un an mai târziu. Acum ca am stabilit cum e și cu independența și cu granitile Ucrainei cu ce tâmpenie mai vii?

    Cât despre rușii nu au voie, asta e definiția whataboutism-ului. Doar pentru ca alții fac nu iei legitimează faptele. Asta unu la mana. În al doilea, singura țară care a invadat Ucraina este Rusia. Deci despre ce vorbim?

    cât despre discuția despre cenți, Alioșa, stai potol, cât încă mai merg transferurile de ruble către vest, după va trebui sa iei găsești alt loc de munca. Trotuarele nu se matura singure, iar la cum merge războiul nu ar fi rău sa ai alternative. Te învăț de bine, gratis.

    Cât despre ultima parte, cu Ouie, dacă tot faci pe papagalul, măcar mai citește o data înainte sa dai send :)) În rest, despre Occident, mai vezi cam de câte ori a crescut economia noastră de când ne-am alăturat lumii civilizate (fugind de Rusia, în același timp), alături de restul beneficiilor și trage-ti singur concluziile - de fapt de unde concluzii proprii, ca pe VKontakte primiți direct ideile pe care sa le gândiți :))
    0
    0
  • postat de RuieMusia
    Vineri, 10 Martie 2023 17:31
    86.121.27.***
    Akbar, pune 6000 de obuze trase de rusi alaturi de 60 de mii de obuze pe care le trageau rusii, conform declaratiilor lor, in vara, ca sa intelegi cam cat de jos sunt cu stocurile. Iar stocurile trebuie sa asigure securitatea unui monstru cu picioare de lut, asa cum e rasia de azi.
    Cat despre Kinjal, au tras 6 (SASE) rachete in atacul de ieri, la cateva saptamani dupa ce le-au mai folosit. Sunt scumpe si nu au rata de succes de 100%. rusia in momentul de fata isi permite doar sa faca stocuri care sa le permita atacuri la intervale tot mai mari (de ordinul saptamanilor) care sa mai pastreze aparenta unui voleu de foc sustinut. Si sa mai dea apa la moara trollilor cu "pai ziceati ca nu mai au arme".
    Bahmut este asaltat de NOUA luni. Daca asta se numeste victorie, sa cuceresti (poate) un oras de 70 de mii de locuitori, cu mii, daca nu zeci de mii de soldati pierduti, asta dupa ce te-ai retras glorios de langa Kyiv sau Kharkov si sa te retragi din Herson, ei bine asta e echivalentul invelirii unui rahat in foita de aur si sa ii spui lingou de aur :) Iar in curand va trece Rasputita, cand armata ucraineana va avea tehnica de lupta noua. Pentru ca atunci cand Ivan si Aliosa vor ataca fara sustinere mecanizata, ucrainenii vor riposta cu Leopard, Stryker, Challenger si alte asemenea.
    Cat despre "are balta peste", nici macar o tiranie cum e rusia nu isi permite sa isi trimita cetatenii la moarte pentru timp indelungat. Intamplarea face ca urmaresc si media sovietica. Ai fi surprins de schimbarea de atitudine din iunie pana acum.
    0
    0
  • postat de gheorghe
    Vineri, 10 Martie 2023 17:10
    24.84.229.***
    Igor Ghirkin - baiatu' lu' tata...
    0
    0
  • postat de Slava
    Vineri, 10 Martie 2023 16:47
    5.13.148.***
    @RuieMusia
    Repetentule, ti-am mai zis de cateva ori sa pui mana pe carte... Ucraina apare in inregistrarile istorice din sec. IX-XII sub denumirea de RUSIA KIEVEANA !!!
    Romania a ratificat tot ceea ce i s-a spus, fiind declarata tara invinsa dupa WWII ! Oricum, a fost vanduta de prietenii tai "aliati" pe un servetel de bodega, la masa celor 2 betivi care au impartit Europa de est.
    Si atentie, Rusia nu a ratificat GRANITELE actuale ale Ucrainei, ci a semnat pentru garantarea independentei acesteia, ceea ce este cu totul altceva... dar repetentii progresisti citesc si nu inteleg nimic. Ti-am mai zis, dar vad ca pierd timpul cu tine, pentru ca insisti sa ramai repetent la istorie, probabil pentru cativa centi aruncati in scarba de stapanii tai "liberi si democrati": TOATE partile semnatare ale memorandumurilor de la Budapesta si celor de la Minsk AU INCALCAT aceste acorduri... dar tu insisti ca nazistii occidentali liberi #AU VOIE# si Rusia #NU ARE#. Asta inseamna sa fii spalat pe creier !
    In afara de cele cateva copeici/centi adusi de tine ca "argumente" restul "sacului de inteligenta" e GOL ! ... adica esti in continuare REPETENTUL ISTORIEI !
    In final, SLAVA Z ! ... si ca sa fie si pe limba ta ceva ce intelegi, "Ouie Muccident"
    0
    0
  • postat de Akbar
    Vineri, 10 Martie 2023 15:09
    5.13.199.***
    Din pacate, infrangerea usturatoare a rusilor, se concretizeaza in teren prin retragerea sistematica a armatei ucrainiene. Orasul Bahmut e aproape incercuit. Cand Rusia utilizeaza rachete hipesonice Kinjal ce nu pot fi interceptate de antiaeriana ucraineana, iat intreaga Ucraina e sub alerta de atac aerian, iti cam dai seama cat de disproportionat e acest razboi. UE si NATO fac eforturi disperate in a asigura armatei ucrainiene necesarul de obuze. Media e de circa 6000 de obuze trase zilnic. SUA nu vor antrena piloti ucrainieni pentru F16 si nu va livra aceste avioane. Serviciile secrete occidentale estimeaza ca Rusia poate mentine acest razboi inca 2 ani. Pentru rusi, numarul de morti nu prea conteaza, ca are balta peste, iar infrastructura energetica a Ucrainei e demolata sistematic.
    0
    0
  • postat de RuieMusia
    Vineri, 10 Martie 2023 13:48
    86.121.27.***
    Ah, a descoperit Slaba z von-ul :))
    Ce amuzanti sunteti voi, mah, si uniform dezinformati, incapabili de a aduce argumente. De unde atata, e greseala mea de fapt ca ma astept la logica venind de la pupatorii de moaste slave.
    Cosma (slaba z, adica, dar cu alta palarie), pai zi care sunt ineptiile de care zici. Dar frumos, argumentat, nu asa pe povesti :) Cat despre tara creata artificial, hai sa iti zic numa ca Ucraina, ca denumire, apare prima data inm secolul 11. Cam pe cand Moscova era o adunatura de copaci. Cat despre granite, oricat de putin v-ar placea, granitele lor sunt ratificate atat de Romania cat si de rusia. Sa negi istoria lor nu face decat sa va dea de gol ca trolli rusi. Sunt curios cati stati loco si cati tastati din St Petersburg, la sediul central
    @Blade (tot Slaba Z, dar americanizat), e trist ca nu poti mai mult decat jigniri. Iar exprimarea e atat de particular rusa ca e imposibil sa negi de unde iti vin copeicile, slavule. Mai ia 50 de copeici si mergi sa iti iei niste salata de macrou, sa te simti ca acasa.
    0
    0
  • postat de Cosma V
    Vineri, 10 Martie 2023 08:11
    5.2.209.***
    Lătrău ! Adică trolul ce se ascunde sub numele de ruie musia...ia mergi tu in ucraina si luptă pentru cei pe care îi tot pupi in dos. Daca tot suferi de paranoia, numai părerile și opiniile tale sunt corecte, dacă debitezi atâtea inepții și le plângi de milă ăstora, care de când sunt ei, au fost și sunt cea mai coruptă nație, o țară creată artificial, prin furt de teritorii străine (chiar dacă li s-a facut acest cadou de criminalul Stalin si Hrușciov), teritorii și populații care nu le aparțin. Ca sa nu mai vorbim de cât de mizerabil s-au purtat și se poartă cu absolut toate minoritățile. Că samsarii americani au cumparat 17 milioane de hectare acolo, că le-au cumparat datoria țării (asta îi doare), interesele uriașe pentru bani și resurse, propaganda gras plătită și tu lătrăule o vorbă nu suflați.
    0
    0
  • postat de Blade
    Joi, 09 Martie 2023 21:45
    89.137.229.***
    Pt anagramatul agramat : cred ca bati campii, iar rezultatele se vad...Este ca ai sange de hahol?
    0
    0
  • postat de Ruie Musia
    Joi, 09 Martie 2023 18:33
    86.121.27.***
    @Slaba Z si Marcone,(sunteti frati? ca pareti la fel de destepti)
    - La Bakhmut rusii se lupta de NOUA luni si nu sunt in stare sa cucereasca un oras de 70 de mii de locuitori. Cam cate mii (daca nu chiar zeci de mii) de morti crezi ca au lasat in urma? Pentru ucraineni Bakhmut e un calcul greu, dar corect. Macina la orci. Ca au pierderi? Cu siguranta. Comparabil cu ale rusilor, probabil de minim 5 ori mai mari, sunt acceptabile, in calculul total al razboiului. Cinic, dar asa e. Si zic de minim 5 ori mai mari cum calculul razboiului presupune pierderi 3 la 1 pentru atacator in conditiile unor atacuri sustinute de unitati mecanizate, artilerie si aviatie. Or rusii prefera atacurile cu pieptul gol, ca artileria au mancat-o in vara iar aviatia nu indrazneste sa se apropie de front la nivelul la care sa faca o diferenta la nivelul solului.
    Slaba, tu si cu frate-tu Marcu....sutneti putini, ti-0am mai zis... Si numeric si la mansarda. Doare, nu? :)
    0
    0
  • postat de Marcu D
    Joi, 09 Martie 2023 13:32
    109.166.128.***
    #propaganda libera si democrata# este precum ai noștri conducatori: preș în fața celor care întrețin acest război. Trebuie sa servească publicului numai ce li se ordonă. Așa și toți "moderatorii" care cenzurează toate comenturile care nu sunt în linie cu ce li se ordonă.
    Am așa o cutiozitate: dacă mâine ar ajunge președinte Trump și în 24 de ore ar suci la 180 de grade atitudinea pro război, voi "modaratorii" care acum nu acceptați că oamenii au dreptul liber la opinii proprii, la o informare corecta și impartiala, ce veți mai scrie? Cum veți justifica manipularea și minciunile actuale pe care le emiteți?
    0
    0
  • postat de Slava
    Joi, 09 Martie 2023 08:37
    89.121.200.***
    @br.valentin00
    Asta-i "romania-educata-#progresista"... analfabeti functionali, dar cu hashtagul infipt in frunte !
    Ziarul oricum face propaganda #liberasidemocrata# si cenzureaza opiniile diferite de cele ale "moderatorului". Dar #propaganda libera si democrata# este acceptata de trotinetisti, iar alte opinii sunt "toxice".
    Oricum, articolul se referea la un fost lider separatist care spune ca "rusii au fost infranti"... deci e "propaganda buna"...
    Daca aduci argumente contrare, esti cenzurat de presa #liberasidemocrata# si de catre "moderatorii progresisti", dupa principiul bolsevic binecunoscut "cine nu-i cu noi e impotriva noastra"
    Vedeti ca neonazistii ucrainieni "au infrant" in Artimovsk/Bahmut
    Slava Z !
    0
    0
  • postat de br.valentin00
    Miercuri, 08 Martie 2023 22:53
    86.127.208.***
    Interesanta sursa : "Igor Ghirkin, fostul comandant al separatiștilor din Donbas" ( deci fostul)... acum viata libera face mai nou propaganda ??? Fiti obiectivi
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.