Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
30 comentarii

UPDATE, 30 decembrie, ora 16,30: Este vorba despre DJ 253 Bălăni-Umbrăreşti, DJ 254 Călmăţui – Iveşti şi DJ 251H Valea Mărului – Corod. „Acestea nu sunt folosite mai deloc. Ne-am axat, în schimb, foarte mult pe drumurile principale”, ne-a declarat Costel Fotea, county managerul Consiliului Judeţului.

Potrivit reprezentantului CJ, acţiunile de deblocare a segmentelor de drum judeţean se desfăşoară cu dificultate din cauza dopurilor de zăpadă, care, în anumite zone, ajung şi la 2,5 metri.

La această oră, drumarii acţionează pe drumurile care fac legătura între Băneasa şi Roşcani, DN 26 – Suceveni – Băneasa, Crăieşti – Smulţi, Nicoreşti – Buciumeni, Nicoreşti – Poiana, Schela – Smârdan, în zonele Suceveni, Vârlezi, Corni şi nu numai.

Există, însă, sectoare de drum judeţean pe care se circulă doar pe un singur sens, precum DJ 255, pe sectorul cuprins între  DN 25 şi  Slobozia Conachi.


UPDATE, 30 decembrie, ora 10.00: DN 24D rămâne ÎNCHIS! Alte 11 drumuri judeţene sunt IMPRACTICABILE

La mai bine de 18 ore de la oprirea ninsorii şi viscolului, mai multe drumuri din judeţul Galaţi sunt, în continuare, impracticabile. DN 24D, pe sectorul cuprins între intersecţia cu DN 26 – Cuca – Vârlezi, rămâne închis „ca măsură preventivă”, a anunţat maior Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi. Totodată, pe DN 2B se menţin restricţiile accesului autovehiculelor cu masă proprie mai mare de 3,5 tone.

Prăpăd pe drumurile administrate de Consiliul Judeţului

Situaţia este mult mai gravă pe drumurile judeţene. Nu mai puţin de 11 căi de comunicaţii administrate de Consiliul Judeţului sunt închise. Este vorba despre

DJ 251H pe sectorul de drum Valea Mărului – Corod, DJ 242 D pe sectorul de drum  Suceveni – Băneasa, DJ 242E pe sectorul de drum Oancea Roşcani, DJ 251 pe sectorul de drum Smârdan  - Schela,  DJ 251G pe sectorul de drum Corni Vârlezi, DJ 253 pe sectorul de drum Umbrăreşti – Cudalbi – Băleni, DJ 254 pe sectorul de drum Iveşti – Călmăţui, DJ 261A pe sectorul de drum  DN 24 D – Scânteieşti, DJ 240A pe sectorul de drum Talpau – Gârbovat, DJ 251A pe sectorul de drum Corod – Drăguşeni.

În schimb, pe DJ 255, pe sectorul cuprins între  DN 25 şi  Slobozia Conachi se circulă pe un singur sens, din cauza sulurilor de zăpadă formate pe carosabil, a transmis reprezentantul ISU. (Corina Dobre)


UPDATE: Mai multe PERSOANE sunt BLOCATE în judeţ. Două DRUMURI naţionale şi alte opt judeţene sunt ÎNCHISE

DN 25 Galaţi – Tecuci a fost închis din cauza viscolului, la fel şi DN 24D, pe sectorul Bălăbăneşti – Cuca – intersecţia DN 26. Totodată, mai multe sectoare ale unor drumuri judeţene au fost blocate din cauza sulurilor de zăpadă, potrivit raportării ISU. Este vorba despre - DJ 242H pe sectorul de drum Valea Mărului –Corod, DJ 242 D pe sectorul de drum Suceveni – Băneasa, DJ 242E pe sectorul de drum Oancea – Roşcani, DJ 251G pe sectorul de drum Corni – Vârlezi, DJ 253 pe sectorul de drum Umbrăreşti - Cudalbi – Băleni, DJ 254 pe sectorul de drum Iveşti – Călmăţui, DJ 255 pe sectorul DN 25 - Slobozia Conachi, DJ 261A pe sectorul de drum DJ 261 - DN 24 D.

Nu mai puţin de 35 de persoane şi 20 de autoturisme sunt blocate în Şendreni, în timp ce alte 35 – într-un tren care a fost oprit din circulaţie pe ruta Galaţi – Bârlad, la km 5. (Corina Dobre)


UPDATE: Drumul Galați-Tecuci și digul spre Brăila, închise traficului rutier din cauza zăpezii!

Din cauza ninsorii abundente și a viscolului, începând cu ora 14,00 se va închide circulației rutiere DN 25 Galați – Tecuci. În continuare, se mențin filtrele rutiere instituite pe DE 581 la Cosmești spre Tișița, pe DN 25 A la Hanu Conachi spre Nănești și pe DN 2B la ieșirea din localitatea Șendreni către Brăila. De asemenea, vă informăm că s-a instituit un filtru rutier și la ieșirea din Galați către Brăila pe DN 2 B, drum care a fost închis circulației rutiere.


UPDATE: „Încercăm să meţinem drumurile practicabile pentru situaţii de urgenţă”

Potrivit county managerului Consiliului Judeţului Galaţi, Costel Fotea, 28 de utilaje acţionează, la această oră, pe drumurile administrate de CJ. Intervenţia utilajelor de deszăpezire este îngreunată, însă, de vizibilitatea redusă şi de viscolul puternic.

„Încercăm să le menţinem practicabile pentru situaţii de urgenţă. Se acţionează peste tot, însă viscolul face ca munca oamenilor să pară în zadar”, ne-a spus reprezentantul Consiliului Judeţului.

Pentru ca oamenii din Băleni să nu fie izolaţi, acum se acţionează cu o freză pe segmentul Viile-Băleni. Tot cu freze se lucrează şi pe tronsonul Smârdan – Slobozia Conachi, la Tecuci (spre Brăhăşeşti) şi nu numai. Mai multe autogredere acţionează în zona Poiana – Vişina şi nu numai. (Corina Dobre)


UPDATE: Pe sectorul de drum Călmăţui-Iveşti, o autoutilitară care transporta pâine a rămas înzăpezită. Cele două personae aflate în masină au fost evacuate şi adăpostite la Călmăţui.

ISU Galați recomandă ca cetăţenii să evite momentan deplăsările de la domiciliu, dacă acestea nu sunt strict necesare. Pentru rezolvarea unor eventuale urgenţe medicale, să apeleze numărul de urgenţă 112 şi să nu se aventureze cu autoturismul personal pentru că astfel pune în primejdie atât propria viaţă cât şi a celor transportaţi.

Potrivit Comandamentului de Iarnă constituit la nivelul Prefecturii Galați, sunt concentrate utilaje de la Secţia Drumuri Naţionale Galaţi şi S.C. Drumuri si Poduri S.A Galaţi pentru deblocarea celor șapte tronsoane de drumuri blocate în present de nămeți şi redarea acestora circulaţiei rutiere.


UPDATE: Şapte drumuri judeţene din Galaţi sunt închise la această oră din cauza viscolului și a depunerilor masive de zăpadă. Traficul rutier nu este posibil pe următoarele artere:

- DJ 251 G Corni – Vârlezi;
- DJ 242 E Oancea - Roșcani;
- DJ 261 A DN 24 – Scânteiești;
- DJ 254 Ivești – Călmățui;
- DJ 253 Umbrărești – Cudalbi – Băleni;
- DJ 242 D Suceveni – Băneasa;
- DJ 242 H Valea Mărului – Corod.

Polițiștii le recomandă participanţilor la traficul rutier să nu pornească la drum decât dacă este absolut necesar, pentru că orice deplasare, în astfel de condiţii meteorologice, implică mari riscuri.

„Recomandăm, în continuare, ca cetăţenii să evite, momentan, deplăsările de la domiciliu, dacă acestea nu sunt strict necesare. Pentru rezolvarea unor eventuale urgenţe medicale, să apeleze numărul de urgenţă 112 şi să nu se aventureze cu autoturismul personal pentru că astfel pune în primejdie atât propria viaţă cât şi a celor transportaţi”, a precizat maior Eugen Chiriţă. (Corina Dobre)


UPDATE: Ca urmare a instituirii Codului Roșu pentru județele Vrancea și Brăila, traficul pe drumurile naționale din aceste județe a fost închis. Drept urmare, circulația mașinilor din Galați către zonele respective este restricționată, pentru asigurarea măsurii, la toate ieșirile din județ fiind amplasate echipaje de poliție.

”Polițiștii rutieri gălățeni au instituit filtre pe drumurile care fac legătura cu aceste județe astfel: DE 581 la Cosmești spre Tișița, pe DN 25 A la Hanu Conachi spre Nănești și pe DN 2B la ieșirea din localitatea Șendreni către Brăila”, a explicat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.
Singura legătură între Galați și Brăila, respectiv sudul țării, se face
momentan dig, dar pe această șosea nu au voie să circule decât vehicule cu masa de cel mult 3,5 tone, care urmare a restricției impuse în cursul acestei dimineți. Pe raza județului Galați, circulația este închisă, deocamdată, doar pe DN 24 D Tulucești - Vârlezi.

Șoferii care trebuie să plece la drum, sunt sfătuiți să își ia toate măsurile pentru a evita să rămână înzăpeziți.

”Pentru prevenirea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, recomandăm conducătorilor auto ca, înainte de a porni la drum, să își echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă și să se intereseze cu privire la starea traseului pe care urmează să se deplaseze, iar în timpul deplasării, să adapteze viteza în funcţie de condițiile meteo-rutiere și să nu bruscheze comenzile autovehiculului. De asemenea, este necesar din partea conducătorilor auto să respecte indicaţiile şi recomandările poliţiştilor rutieri care acţionează permanent pe arterele pe care se circulă îngreunat din cauza condiţiilor meteorologice”, se arată într-un comunicat al IPJ Galați.


Drum inchis si copaci rupti

Drumul national DN24D a fost inchis. Pe celelalte drumuri se circula in conditii de iarna. Pe digul dintre Galati si Braila (DN2B) au fost impuse restrictii de tonaj, la cererea Brailei.

 

Pe Domnească (Sursa foto: Grupul şoferilor din Galaţi - Facebook)

 

In oras. cel putin doi copacii au fost rupti. Este vorba despre un copac din Micro 19, aflat la intersectia strazii Otelarilor cu strada Costache Conachi, iar un altul aflat pe Strada Domneasca (la Universitate), a căzut peste liniile de alimentare ale troleibuzului, afectându-le. La această oră se remedia defectiunea. Nu au fost inregistrate victime.

Vom reveni cu amanunte.

Citit 13742 ori Ultima modificare Marți, 30 Decembrie 2014 17:13

30 comentarii

 • postat de Marius Sâmbătă, 03 Ianuarie 2015 13:30 92.80.157.*** Link la comentariu
  1
  5

  stimate IC, iti inteleg nemultumirea, insa doar partial, pentru ca eu vad lucrurile un pic diferit de fumneata, in ceea ce priveste drumul dintre baleni si unbraresti, fiindca sunt direct afectat de situatie. Ca sa fiu mai clar, iti spun ca sunt in barcea de peste 12 ani de zile, si ca parintii mei, batrani, au ramas in baleni, in casa parinteasca. Si ca mai am un unchi, fratele al mic al lu tata, si verisori primari, in cahul, peste prut. In aceasta situatie, crede-ma ca eu vad altfel lucrurile. vara merg la parinti prin tecuci, cudalbi si ajung in baleni. Am incercat vara trecuta, dupa ce s-a mai pus ceva piatra pe bucata de drum dintre umbraresti si cudalbi, sa folosesc aceasta ruta, cu multi km mai scurta, dar din pacate am renuntat, piatra nu este deloc batuta cu utilajele si sare pe masina si pe sub masina, iti sparge farurile, iti gaureste tabla. Da, crede-ma ca ar fi fost tare bine sa se poata merge pe bucata asta de drum. acuma, iarna, cand nu se face nimic sa se curate drumul intre baleni si cudalbi, stii dumneata pe unde reusesc eu sa merg la batranii mei parinti? am 2 variante: barcea, tecuci, barlad, balabanesti, baleni sau barcea, galati, cuca, baleni. sigur stii si dumneata ca sunt multi km de parcurs in plus. Dar cand ne vin neamurile din cahul, stii dumneata pe ce drumuri vin? cahul, oancea, galati, barcea. daca d-l fotea ar fi fost destul de intelept ar fi continuat ce au inceput cei de dinanitea lui, ar fi terminat si bucata dintre cudalbi si umbraresti si atunci ar fi fost mult mai scurt drumul, cahul, oancea, viile, baleni, cudalbi, umbraresti, barcea. Eu, in naivitatea mea chiar m-am bucurat si am crezut ca asa va fi in curand, dar m-am pacalit caci oamenii care conduc acuma nu sunt interesati sa termine ce au inceput ai de dinainte. Pacat, sincer, ca sunt multi care gandesc ca dumneata si putini ca mine si ca cei din familia mea. si, credema, stimate IC, nu numai familia mea isi doreste asta.
  La Multi ani!

  Raportează
 • postat de IC Sâmbătă, 03 Ianuarie 2015 09:02 5.13.251.*** Link la comentariu
  5
  1

  "Este vorba despre DJ 253 Bălăni-Umbrăreşti, DJ 254 Călmăţui – Iveşti şi DJ 251H Valea Mărului – Corod. „Acestea nu sunt folosite mai deloc. Ne-am axat, în schimb, foarte mult pe drumurile principale”, ne-a declarat Costel Fotea, county managerul Consiliului Judeţului". Gura pacatosului adevar graieste ,daca nenea managerul Fotea ne spune ca drumul Baleni-Umbraresti nu prea este folosit ,este bine sa stie si UE pe ce a dat banii pentru modernizarea partiala a acestuia,poate-si ia banii inapoi.

  Raportează
 • postat de sic Miercuri, 31 Decembrie 2014 00:15 5.13.205.*** Link la comentariu
  3
  1

  Domnule FOtea, banuiesc ca nu aveti o relatie amicala cu dl Hamza din moment ce nu il ajutati cu ceva utilaje sa desfunde drumul Ivesti-Calmatui! pacat, pentru partidul dumneavoastra care va pierde cu siguranta comuna Grivita la alegerile locale pentru ca lasati oamenii in zapada!!! aa, pardon, inca nu e anul alegerilor...scuze

  Raportează
 • postat de suliman Marți, 30 Decembrie 2014 22:08 86.121.185.*** Link la comentariu
  2
  17

  Fotea si Otrocol au fost obligati sa-l acopere pe Bacalbasa care are dureri groaznice de basca fata de galateni! Asa va trebuie tovarasi daca n-ati stiut sa cereti socoteala asa cum trebuie suleimanului. Acum o sa va vedeti sanctionati, mustrati, anchetati pentru ca ati facut ceea ce de fapt trebuia sa faca un adevarat presedinte de CJ. Dar voi, in loc sa-l lasati sa-si (...), il acoperiti ca nuste slugoi ce sunteti si asta ca sa aratati ca la Galati cincinalul in patru ani jumate se poate realiza! Treziti-va fratilor pana nu e prea tarziu. Cereti socoteala (...), cereti demisia sau demiterea lui, faceti ceva si salvati Galatiul ca ne prabusim si ajungem in epoca de trista amintire, daca nu cumva am ajuns deja prin obiceiurile turnatoresti ale unora! Din 1990 pana acum Galatiul nu a cunoscut o perioada mai neagra ca cea pe care o parcurge din 2012 de cand suntem administrati de un anestezist de vieti! SALVATi GALATIUL cat mai e timp, (...)!

  Raportează
 • postat de florin Marți, 30 Decembrie 2014 19:38 79.116.110.*** Link la comentariu
  3
  15

  Aseara cind am scris comentariul ma gaseam undeva la 500 de km de Galati!Doream sa ajung acasa si ma uitam pe harti cum Galatiul era foarte rapid IZOLAT de tara!Am reusit astazi sa ajung in Galati !Ma asteptam sa gasesc o data cu intrarea in judetul Galati munti de zapada!Am intrat pe la Hanul Conachi dinspre Nanesti!Este absolut imposibil sa inteleg de ce drumul national DN 25 a fost inchis!NU AM INTILNIT MUNTI DE ZAPADA!AM INTILNIT DOAR UN DRUM DE LA HANUL CONACHI LA GALATI FOARTE PROST CURATAT!ESTE ABSOLUT INACCEPTABIL CA SA ACCEPTAM CA DN 25 SA FIE OPRIT FOARTE RAPID DAR PE MARGINEA DRUMULUI SA NU SE GASEASCA MUNTI DE ZAPADA CURATATI!BRAVO JUDETELOR BOTOSANI,SUCEAVA,NEAMT,BACAU,VRANCEA!DOMNULE IN ACESTE JUDETE AM GASIT DRUMURI LA NEGRU!UN CICAT DE DRUM NATIONAL AVEM SI NOI IN ACEST AMARIT DE JUDET CARE FACE LEGATURA CU MOLDOVA !ESTE INACCEPTABIL SA ACCEPTAM CA DUPA CITEVA ORE SA INCHIDEM ORASUL,JUDETUL!VA POT SPUNE SIGUR CA IN JUDETELE SUCEAVA,BOTOSANI,NEAMT TOATE CURSELE JUDETENE AU CIRCULAT IN CONDITII DE IARNA!NIMIC NU S-A OPRIT!SI BOTOSANIL SI SUCEAVA AU TRIMIS UTILAJE DE DEZAPEZIRE SPRE GALATI!SUNTEM CONDUSI DE INCOMPETENTI !POLITICIENII GALATENI AR TREBUI SA-SI DEA DEMISIA INDIFERENT DE CE FUNCTII OCUPA!SUNT SCIRBOS DE INCOMPETENTI!MARIUS STAN SI BACALBASA AR TREBUI SA DE-A FUGA IN JUDETUL SUCEAVA SI IN ORASELE SUCEAVA SI FALTICENI!GARANTEZ CA AR AVEA CE INVATA!GALATIUL CA ORAS ARATA DE NOTA 1 !UN ORAS CA VAI DE MAMA LUI !PACAT!!!!!!!

  Raportează
 • postat de barbu Marți, 30 Decembrie 2014 18:18 92.80.141.*** Link la comentariu
  3
  2

  BANEASA-ROSCANI NU ESTE DESFUNDAT NICI LA ACEASTA ORA,18.18

  Raportează
 • postat de cetatean Marți, 30 Decembrie 2014 18:11 82.137.11.*** Link la comentariu
  3
  7

  Da-ti bani la ARMATA, nu la firmele de casa ale PARTIDELOR POLITICE.
  RUSINE. RUSINE MARIUS STAN.

  Raportează
 • postat de costel Marți, 30 Decembrie 2014 14:10 5.13.201.*** Link la comentariu
  2
  1

  Dar cu druml blocat Jorasti-bujoru cum ramane

  Raportează
 • postat de Simona Marți, 30 Decembrie 2014 13:16 5.14.120.*** Link la comentariu
  2
  2

  Pe dig Braila-galati se circula?dar Tulcea-smardan?multumesc

  Raportează
 • postat de unul Marți, 30 Decembrie 2014 02:08 78.96.40.*** Link la comentariu
  2
  5

  Marius, crezi tu ca nu au cazut copaci in Tiglina 2. De pe la ora 15,00 este unul cazut peste 3 masini si asa a ramas si in noaptea asta.

  Raportează
 • postat de MARIUS Luni, 29 Decembrie 2014 22:29 79.116.98.*** Link la comentariu
  6
  3

  in tiglina 2 s-a dezapezit normal in conditii de viscol,nu au cazut copaci,copii isi freaca mainile pe la geamuri asteptand sa iasa la sanius,dar a cazut transmisia la cablu tv de dimineata -RUSINE DOMNU PRIMAR-DEMISIA :)))

  Raportează
 • postat de Stefan cel Mare Luni, 29 Decembrie 2014 21:30 5.13.148.*** Link la comentariu
  4
  8

  sa traiti domnule primar fotbalist!

  pe Bulevardul Dunarea utilajele de deszapezire se plimba cu lamele ridicate. probabil ca privelistea este prea romantica pentru a-i rezista contemplatiei.... cu romanacii soferi care-si dau la lopata sa-si scoate masinile de sub troieni.

  respect pentru banii nostri cheltuiti acolo unde trebuie! vrem gale de batai K1 si un concert pe faleza.

  Raportează
 • postat de doru Luni, 29 Decembrie 2014 19:37 89.136.2.*** Link la comentariu
  5
  31

  Eu astazi am iesit cu lopata si prima data am dezapezit scarile si in jurul blocului apoi am mers sa dezapesezc masina si in jurul ei dar alti oameni vecini si nu numai se uitau de la ferestre. Putori, lenesi,lasi, negospodari! Sunt mandru ca am ajutat comunitatea!

  Raportează
 • postat de standegeaba Luni, 29 Decembrie 2014 19:33 79.116.102.*** Link la comentariu
  2
  14

  Pe Basarabiei in zona General trec cel putin 20 de excavatoare pe ora dar cu cupele pe sus (vor sa le ciocneasca)!
  Nu stiu unde se duc sau de unde vin! Dar gazul platit de noi il ard !
  Si anul trecut am sezizat acelasi lucru!

  Raportează
 • postat de jan Luni, 29 Decembrie 2014 19:20 5.13.208.*** Link la comentariu
  3
  12

  BOCANEANU este arestat pentru incompetenta lui , Otrocol acum acopera incompetenta lui BACALBASA, ca niste comunisti, dand informatii eronate? dupa informatiile lui sunt oameni care pleaca in nameti, si raman blocati. cum sa spuui ca drumul SMARDAN - SCHELA - SLOBOZIA ESTE DESCHIS? anul trecut a fost dezapezit tot judetul , si la sfarsit si schela prin grija lui barceanu....puscariasul psd-ist. Facem reclamatie la DNA dlui prefect si apoi vedem cine pica pentru ca sunt declarate 7 drumuri, si din ce zice cineva mai jos, si slivna este inchis, deci sigur sunt multe alte drumuri blocate. Mai dle prefect, tu vrei sigur dupa bocaneanu ! esti pus acolo sa ti faci datoria, nu sa ne minti. deci facem la DNA...

  Raportează
 • postat de Marian Luni, 29 Decembrie 2014 19:01 5.13.134.*** Link la comentariu
  4
  9

  Mai leprelor care mancati banii statului degeaba!!!!!!!!!!!!Cu cat a-ti castigat mai oparitilor licitatiile de dezapezire???????????Primareeeeeeeeeeee sau tu prefectuleeeeeeeeeee la ce dracu sunteti mai pusi in functii???????????Mai minti luminate numai la ciordeala va ganditi,pai cu banii pe care voi vi-i duceti la buzunare ar trebui mai gandacilor sa vedem numai utilaje performante.In schimb voi mai cacaciosilor bagati toate harburile de tractoare, dar si alea cu intarziere.Cat de carund poate va ia si pe voi DNA in vizor, voi astia smecherii de la drumuri.Ma ma voastra de jigodii......................

  Raportează
 • postat de cir Luni, 29 Decembrie 2014 18:50 5.13.141.*** Link la comentariu
  10
  9

  Nu mi se pare corect sa fie cerut imposibilul pe timp de viscol. Dupa ce trece furtuna se pot desfunda drumurile.

  Raportează
 • postat de florin Luni, 29 Decembrie 2014 16:57 95.76.88.*** Link la comentariu
  4
  22

  La fiecare ninsoare mai puternica orasul Galati impreuna cu tot judetul ramine blocat de restul tarii.Ce ne facem daca va ninge 3-4 zile continuu?Nu ne mai putem permite ca sa stam si sa dam vina pe Dumnezeu pentru ca suntem condusi de oameni necalificati!Nu ne mai putem permite ca in anul 2014 singura masura sa fie BLOCAREA DRUMURILOR!Trebuie sa incepem si noi o data sa montam parazapezp sa plantam vegetatie pe marginea drumurilor sa reactionamsi altfel de cit sa dam o gramada de bani firmelor de partid care realizeaza o asa zisa dezapzire!Normal ca pe timpul unui viscol puternic dezapezirea sa nu se poata realiza!Dar se vorbeste de 20 de ani de harti de risc de prevenire!La fiecare zapada mai mare judetele Galati,Vrancea,Braila Buzau si autostrada la Drajna se blocheaza pe timpul ninsorilor puternice!Deci ramine intrebarea "ce dracul ne facem daca ninge in judetul Galati si imprejurimi toata iarna?Nu mai iesim din case?Nu mai mincam?Ne apucam sa hibernam ca ursii??????????

  Raportează
 • postat de un 2 si 3 de o Luni, 29 Decembrie 2014 16:44 92.82.184.*** Link la comentariu
  3
  8

  DJ 242 A Beresti - Slivna - Cavadinesti de ce nu este trecut pe lista unde traficul rutier nu este posibil
  desi acesta este blocat cel putin de la prima ora din 29.12.2014 ?!
  Asta seara 29.12.14 vreau sa ajung in zona la rude si din pacate o sa trebuiasca sa ma intorc din drum inapoi la Suceava. Cine ma despagubeste de combustibilul consumat aiurea datorita informatiilor incomplete, cumva autoritatile ?

  Raportează
 • postat de Cristineii Luni, 29 Decembrie 2014 16:00 5.13.184.*** Link la comentariu
  11
  9

  Demisia (...) Mariu Stan, un (...) care ieri facea pomeni electorale si azi lumea nu poate circula prin metropola Galati, ieri ne dardea asigurari ca totul este pus la punct si azi abia poate sa mearga pe strada un mijloc de transport in comun. STIMATE DOMNULE PRIMAR DACA NU TE DUCE MINTEA NU TE BAGA UNDE NU POTI ! orasul nu este un mic club de fotbal unde poti face ce vrei cand vrei si daca vrei, du-te da-ti demisia de onoare si nu o sa aiba nimeni nimic cu d-ta , parol moseur. Asta e daca nu poti LASA-NE, LASA-NE!!!!! esti un (...) in care si eu am crezut si te-am votat sperand intr-o revigorare a orasului, dar nu ai facut nimic nici macar cat predecesorul matale, asa (...) cum era.

  Raportează
 • postat de un cetatean Luni, 29 Decembrie 2014 15:49 79.116.101.*** Link la comentariu
  3
  1

  in mazepa 2 intre blocurile LC8 si LC7 avem un copac rupt ce blocheaza legatura cu cealalta parte de cartier artera fiind una foarte ingusta incapand o singura masina pe ea. poate se reuseste ceva in situatia prezentata. multumim

  Raportează
 • postat de un cetatean Luni, 29 Decembrie 2014 15:38 82.137.12.*** Link la comentariu
  10
  11

  DEMISIA PRIMARULUI MARIUS STAN si a tuturor incompetentolor de la primaria care sunt responsabili cu dezapezirea. RUSINE. ECOSALUL ESTE DE GUNOI SI TREBUIE SA MEARGA LA GUNOI. RUSINE.

  Raportează
 • postat de Adrian Luni, 29 Decembrie 2014 14:03 89.137.136.*** Link la comentariu
  2
  5

  in Tiglina in dreptul blocului M1 scara 2 a cazut un copac peste parcare si peste cablurile electrice.

  Raportează
 • postat de paul Luni, 29 Decembrie 2014 12:56 88.158.19.*** Link la comentariu
  4
  9

  pt tecu

  bine ca la 87 de ani ai net, presupun leptop daca nu ai curent....

  daca esti om da la tara asa cum spui si la varsta pe care o mentionezi stiu ca te descurci cum ma descurc si eu ca pe timpuri si nu este cazul sa ne plangem de la o mica zapada, nu se compara cu ce era acum 40-50 de zni cand erau alte zapezi si ne descurcam

  2014 12:13 postat de tecu luchian

  La tulucesti nu este energie electrica!!!sunt om batran la 87 de ani

  Raportează
 • postat de tecu luchian Luni, 29 Decembrie 2014 12:13 109.166.131.*** Link la comentariu
  12
  6

  La tulucesti nu este energie electrica!!!sunt om batran la 87 de ani

  Raportează
 • postat de crystal Luni, 29 Decembrie 2014 11:37 95.77.107.*** Link la comentariu
  9
  14

  Ninge spre bucuria copiilor si a graului semanat in camp.
  Ciuda maidanezilor ! Daca Ecosalul nu i-a anihilat pe toti, cu siguranta vremea va contribui la asta.

  Raportează
 • postat de bolnavu Luni, 29 Decembrie 2014 11:34 82.137.10.*** Link la comentariu
  6
  10

  Usor ! Nu fiti rai! E deajuns informatia oferita! Mai departe cautam si noi !
  Nu poti fi in o suta de locurii odata!
  Sau vrem totul "mura in gura"?

  Raportează
 • postat de roxana Luni, 29 Decembrie 2014 09:12 79.116.105.*** Link la comentariu
  1
  7

  si in tiglina 3 pe str gheorghe asachi in fata blocului B3 Scara 3 s-a aplecat un copac..risca sa cada pe trotuar

  Raportează
 • postat de Doar eu Luni, 29 Decembrie 2014 08:48 109.166.130.*** Link la comentariu
  1
  13

  DN24D este un drum național lung de 85 km, care face legătura între Bârlad și Tulucești, prin Bălăbănești și Cuca.

  Raportează
 • postat de Adriana Luni, 29 Decembrie 2014 08:35 78.97.245.*** Link la comentariu
  4
  16

  Stimata autoare, poate ne spuneti si ce localitati leaga "DN24 D" ? Sau ne-ati lasat si noua jumatate din documentare?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.