Zelenski: "Răul s-a întors"

Zelenski: "Răul s-a întors"
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat duminică  faptul că răul s-a întors în Ucraina, în timp ce a ținut un discurs emoționant cu ocazia Zilei Victoriei, când Europa comemorează capitularea oficială a Germaniei în fața Aliaților în cel de-Al Doilea Război Mondial, scrie Reuters.

Viața pentru care soldații au luptat în acel război s-a încheiat pe 24 februarie, când forțele rusești au invadat Ucraina, a spus el într-un mesaj video. „Răul s-a întors. Din nou!” a spus Zelenski. „Într-o formă diferită, sub sloganuri diferite, dar cu același scop”. Dar el a spus că Ucraina și aliații săi vor învinge. „Niciun rău nu poate scăpa de responsabilitate, nu se poate ascunde într-un buncăr”, a adăugat el.

„Sintagma «Niciodată din nou!» a rezistat doar 77 de ani. În ciuda noii măşti pe care o poartă bestia, restul ţărilor o recunosc, pentru că îşi amintesc pentru ce au luptat strămoşii lor. Vom depăşi iarna care a început pe 24 februarie şi care continuă şi pe 8 mai. Se va încheia, pentru că soarele ucrainean o va topi! Steagul nostru va flutura din nou deasupra oraşelor ocupate temporar. Vom fi din nou împreună şi va fi pace! În sfârşit, din nou! Nu vor mai fi vise alb-negru, ci unul singur, galben-albastru! În sfârşit, din nou!”, a spus Volodimir Zelenski în mesajul său video.

Citit 1152 ori Ultima modificare Duminică, 08 Mai 2022 16:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.