Noi resturi ale unor rachete rusești, descoperite în Republica Moldova

Noi resturi ale unor rachete rusești, descoperite în Republica Moldova
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Resturile unei rachete rusești au fost descoperite în nordul Republicii Moldova, la circa 10 kilometri de granița cu România, a anunțat joi Poliția de Frontieră din Republica Moldova. Incidentul s-a petrecut mult mai aproape de granițele României decât cel de săptămâna trecută, când o rachetă lansată de Rusia, care a zburat pe deasupra Republicii Moldova, a trecut la 35 de kilometri de frontiera cu țara noastră.

„O patrulă a Poliției de Frontieră a descoperit, în zona sectorului Poliției de Frontieră Larga (raionul Briceni), resturile unei rachete, provenite din atacurile aeriene ale Rusiei împotriva Ucrainei. Odată descoperite resturile presupusei rachete, imediat s-a luat măsura protejării zonei și a fost anunțat Serviciul de Urgență 112, echipele Bombteh ale IGP, precum și Procuratura raionului Briceni”, au anunțat Poliția de Frontieră și Ministerul de Interne din Republica Moldova.

Raionul Briceni se află în nordul Republicii Moldova, chiar la granița cu România, iar localitatea Larga este situată la circa 10 kilometri de frontiera țării noastre.

Acesta este cel de-al patrulea caz în care resturi ale unor rachete în urma bombardamentelor asupra Ucrainei cad pe teritoriul Republicii Moldova, mai precizează sursa citată.

Citit 773 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Februarie 2023 15:39

1 comentariu

  • postat de Zic și eu
    Duminică, 19 Februarie 2023 15:05
    109.166.137.***
    Acum, ce se vede în fotografie, pare un obiect așezat, decât un obiect căzut de la mare înălțime, după urmele lăsate de obiect, pe brazda proaspăt arată, afânată.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.