Evgheni Prigojin, pe lista pasagerilor unui avion prăbușit în Rusia

Evgheni Prigojin, pe lista pasagerilor unui avion prăbușit în Rusia
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Evgheni Prigojin, liderul grupului de mercenari ruşi Wagner, se află pe lista pasagerilor unui avion prăbuşit în Rusia, a anunţat, miercuri, autoritatea aeronautică civilă rusă, conform agenţiei TASS, preluate de Reuters.

Agenția Associated Press scrie că un avion de afaceri care se deplasa de la Moscova la Sankt Petersburg s-a prăbușit miercuri, pierzându-şi viaţa toate cele zece persoane aflate la bord. Șeful mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin, se afla pe lista pasagerilor, au declarat oficialii, dar nu a fost imediat clar dacă acesta se afla la bord. Televiziunea de stat Rusia 24 a anunțat că Evgheni Prigojin a murit, după ce avionul său s-a prăbușit, miercuri, în regiunea rusă Tver, informează Nexta, preluată de Ştirile Pro Tv.

Informația este susținută și de reprezentantul rus la administrației regiunii Zaporojie, Vladimir Rogov, care este șeful mișcării "Suntem cu Rusia". La bordul avionului se pare că se afla și Dmitri Utkin, fondatorul grupului Wagner și mâna dreaptă a lui Prigojin.

Președintele american Joe Biden a comentat accidentul aviatic în care a fost implicat Prigojin, spunând că „nu este surprins”.
Citit 1011 ori Ultima modificare Joi, 24 August 2023 00:27

1 comentariu

  • postat de Contribuabil
    Joi, 24 August 2023 11:42
    81.12.150.***
    Si tu, mai, Eugeniu?!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.