Comandă de armament de 300 de milioane de euro

Comandă de armament de 300 de milioane de euro
Evaluaţi acest articol
(45 voturi)

Producătorul german de armament Rheinmetall a anunţat vineri că a primit din partea unui stat membru al NATO o comandă de muniţii de artilerie în valoare de 300 de milioane de euro, a transmis dpa.

Sunt incluse zeci de mii de obuze şi sute de mii de module de încărcare cu combustibil pentru propulsie.

Livrările sunt prevăzute din 2024 până în 2028. Rheinmetall nu a precizat ţara implicată, dar afirmă că, la fel ca în cazul altor comenzi recente, se constată nevoia statelor de a-şi reface stocurile de muniţie care au fost folosite pentru a ajuta Ucraina să lupte cu forţele invadatoare ruse.

Citit 835 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2024 15:04

2 comentarii

  • postat de macarie banu
    Miercuri, 29 Mai 2024 15:09
    89.137.225.***
    nu e nevoie sa spuna ce tara,spun altii.Pai,tocmai ce a achizitionat Automecanica Medias nu?!...si pe ascuns celebrele fabrici de "biciclete" de la Zarnesti si Cugir si cea de pulberi de la Fagaras.Na!...dupa ultimile comenzi lu' Papenberger ala sau cum ii zice i-au crescut veniturile cu 1200%.Bum!
    29
    3
  • postat de Un roman….
    Vineri, 24 Mai 2024 17:59
    212.93.144.***
    Trista conducere, cand stiut este ca traim din imprumuturi si ne permitem sa ajutam consistent o tara care, ca si rusia, a ravnit si inca o fac la teritoriile noastre, chinuind milioane de romani, cei subjuga, fara a avea cele mai elementare drepturi, la limba, la educatie in limba materna, si la a
    57
    22

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro