Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Preşedintele Coaliţiei Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice (COPAC) din România, Radu Gănescu, a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al European Patient Forum (EPF).

Alegerile s-au desfăşurat în cursul săptămânii trecute, a anunţat COPAC, printr-un comunicat de presă, în care aminteşte că Gănescu a ocupat anterior funcţia de trezorier al organizaţiei europene, pentru două mandate succesive, începând din 2014.

Din boardul EPF fac parte, pentru prima dată în istoria acestei organizaţii, doi români. În funcţia de trezorier al EPF a fost aleasă Gabriela Tănăsan, din partea European Network for (ex)-Users and Survivors of Psychiatry. "Este o onoare şi pentru mine, şi pentru COPAC să fiu ales într-o astfel de funcţie. În ultimii ani, colaborarea COPAC cu organizaţii din alte ţări şi cu reţelele europene a fost tot mai strânsă. Sper ca toate proiectele şi colaborările la nivel european să susţină accesul pacienţilor la tratamente şi îngrijiri medicale de o calitate tot mai bună", a declarat Radu Gănescu, citat în comunicatul de presă. EPF reprezintă organizaţii ale pacienţilor cu boli cronice la nivel naţional şi european.

Citit 793 ori Ultima modificare Joi, 14 Iunie 2018 02:38

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro