Răspunsul unui medic pentru o femeie care nu voia să-și vaccineze copilul

Răspunsul unui medic pentru o femeie care nu voia să-și vaccineze copilul
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Curentul antivaccinare a luat proporţii în toată lumea, iar în Statele Unite celebrităţi care nu au cunoştinţe relevante pentru a oferi sfaturi pertinente privind vaccinurile au o influenţă din ce în ce mai mare în ceea ce priveşte acest subiect.

Un doctor a explicat de ce oamenii nu ar trebui să asculte sfaturile şi opiniile care nu sunt calificate pentru a îndruma o persoană din punct de vedere medical. După ce cineva a întrebat comunitatea medicală pe "Reddit" despre experienţele şocante cu pacienţii, un medic şi-a exprimat frustrarea provocată de oamenii care aleg să caute sfaturi în locurile nepotrivite, scrie "Bored Panda".

Ce spune o mamă: "Nu vreau ca fiul meu să primească vaccin pentru că Jenny McCarthy a spus în cartea ei că fiul său a făcut autism de la thimerosalul din vaccinul ROR". "Jenny McCarthy este un model playboy care vrea să vă vândă cărţile sale. ROR este un vaccin viu şi nu conţine thimerosal. Thimerosal conţine etilmercur, care este eliminat din corp în aproximativ zece zile, spre deosebire de metilmercur, care rămâne în organism timp de luni de zile şi are efecte negative".

Citit 1889 ori Ultima modificare Luni, 10 Decembrie 2018 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.