Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
3 comentarii

Curentul antivaccinare a luat proporţii în toată lumea, iar în Statele Unite celebrităţi care nu au cunoştinţe relevante pentru a oferi sfaturi pertinente privind vaccinurile au o influenţă din ce în ce mai mare în ceea ce priveşte acest subiect.

Un doctor a explicat de ce oamenii nu ar trebui să asculte sfaturile şi opiniile care nu sunt calificate pentru a îndruma o persoană din punct de vedere medical. După ce cineva a întrebat comunitatea medicală pe "Reddit" despre experienţele şocante cu pacienţii, un medic şi-a exprimat frustrarea provocată de oamenii care aleg să caute sfaturi în locurile nepotrivite, scrie "Bored Panda".

Ce spune o mamă: "Nu vreau ca fiul meu să primească vaccin pentru că Jenny McCarthy a spus în cartea ei că fiul său a făcut autism de la thimerosalul din vaccinul ROR". "Jenny McCarthy este un model playboy care vrea să vă vândă cărţile sale. ROR este un vaccin viu şi nu conţine thimerosal. Thimerosal conţine etilmercur, care este eliminat din corp în aproximativ zece zile, spre deosebire de metilmercur, care rămâne în organism timp de luni de zile şi are efecte negative".

Citit 1219 ori Ultima modificare Luni, 10 Decembrie 2018 17:30

3 comentarii

 • postat de Alb Miercuri, 12 Decembrie 2018 05:11 82.137.14.*** Link la comentariu
  0
  1

  Pinguinele, si ce mai conteaza sanctiunile pt parintele al carui copil a fost nenorocit? Dar pt acel copil?

  Raportează
 • postat de George Marți, 11 Decembrie 2018 09:03 89.136.76.*** Link la comentariu
  6
  3

  Deci se autoconrazice singur doctorul. Pai daca vaccinul ala viu nu contine Thimerosal (care contine etilmercur ce se elimina in 10 zile) Inseamana ca logic acel vaccin ROR contine metilmercur cu efecte grave asupra sanatatii) Ganditi logic fratilor si nu mai ascultati la toti medicii care se autocontrazic in afirmatii mintitnd frumos ca si politicienii

  Raportează
 • postat de pinguinu Marți, 11 Decembrie 2018 08:43 109.102.62.*** Link la comentariu
  5
  6

  Nu merge sa intimdezi pacientul pentru a fi obligat sa se vaccineze. Exista posibilitatea sa apara efecte adverse pentru unii pacienti. Legea trebuie sa indice cine va fi sanctionat in caz ca vaccinul are efecte adverse pentru unii pacienti. Producatorul vaccinului, intermediarul (care nu a pastrat vaccinul conform indicatiilor) sau doctorul care trebuia sa testeze pacientul inainte de a-i face vaccinul?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.