Porumbul conţine substanţe antioxidante

Porumbul conţine substanţe antioxidante

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Porumbul conţine numeroase fibre benefice organismului. Acesta contribuie la menţinerea bacteriilor sănătoase în intestin şi ajută la formarea lanţului de acizi graşi din colon. Specialiştii susţin că porumbul, atunci când este mâncat cu moderaţie, fiert sau copt, ajută la prevenirea cancerului de colon. Dar asta nu este tot, deoarece porumbul conţine şi o serie de minerale, vitamine şi nutrienţi cu proprietăţi antioxidante. Toate aceste valori ale porumbului te protejează de anumite afecţiuni, dar nu îţi pun sănătatea în pericol.

Citit 439 ori Ultima modificare Marți, 06 August 2019 19:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro