Măghiranul are proprietăţi antibacteriene

Măghiranul are proprietăţi antibacteriene

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Încă din cele mai vechi timpuri, anumite plante au fost folosite atât pentru a da aromă mâncărurilor, cât şi pentru tratamentul a numeroase afecţiuni. Măghiranul este un astfel de exemplu. Aromata plantă este foarte des utilizată datorită proprietăţilor medicinale, a gustului bun pe care îl dă mâncării şi pentru mirosul său plăcut. Este un bun digestiv, fiind folosit totodată şi pentru calităţile sale antifungice, antibacteriene şi dezinfectante.

Citit 886 ori Ultima modificare Luni, 02 Septembrie 2019 01:17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro