Fructele goji îmbunătăţesc vederea

Fructele goji îmbunătăţesc vederea

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Fructele de pădure goji au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri în medicina tradiţională chineză pentru îmbunătăţirea vederii. În prezent, încă se crede că aceste fructe au efectul de a preveni degenerescenţa maculară şi cataracta. De aceea, este indicat să mănânci aceste fructe, mai ales dacă ai probleme cu vederea. Există chiar şi o serie de studii ştiinţifice care au demonstrat că aceste seminţe au un efect protector pentru ochi. Fructele goji sunt bogate în antioxidanţi cu rol benefic în menţinerea sănătăţii ochilor. Sucul obţinut din aceste fructe este recomandat persoanelor vârstnice care au probleme oftalmologice.

Citit 427 ori Ultima modificare Luni, 02 Septembrie 2019 01:17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro