Şi oamenii slabi pot face diabet

Şi oamenii slabi pot face diabet

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În ciuda faptului că majoritatea pacienţilor cu diabet zaharat de tip 2 sunt supraponderali sau obezi, boala apare şi la persoane cu o greutate normală. Această situaţie se explică prin predispoziţia genetică a acestor pacienţi, dar şi prin excesul de grăsimi acumulat în zona abdominală. De aceea, indiferent de greutatea corporală pe care o ai, după vârsta de 40 de ani este recomandat să îţi verifici anual glicemia. Astfel, diabetul poate fi depistat din timp, înainte de a duce la apariţia complicaţiilor grave.

Citit 536 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2019 15:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro