Dotări noi la Spitalul din Târgu Bujor

Dotări noi la Spitalul din Târgu Bujor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un nou lot de echipamente medicale a ajuns la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor. Este vorba de o masă de operație, două monitoare de funcții vitale și un pat hidraulic performant pentru urgențe.

"Continuăm achiziția de aparatură medicală pentru spitalele gălățene pe care le avem în subordine (Spitalul Clinic Județean de Urgență, Spitalul Orășenesc Târgu Bujor, Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul de Pneumoftiziologie). La unitatea medicală din Târgu Bujor au fost puse deja în funcțiune o masă electro-hidraulică pentru intervenții chirurgicale și două monitoare de funcții vitale pentru nou-născuți. De asemenea, la camera de gardă pentru primirea urgențelor a fost instalat un pat hidraulic modern, care prin faptul că poate fi reglat pe mai multe direcții îi ajută pe medici în timpul intervențiilor de urgență. În plus, în zilele următoare vor fi montate încă două paturi medicale special concepute pentru urgențe", a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Masa de operație a costat 87.000 de lei (fonduri CJ Galați), cele două monitoare au o valoare de 25.000 de lei (fonduri de la Ministerul Sănătății și CJ Galați), patul hidraulic pentru urgențe a fost achiziționat cu 14.000 de lei (fonduri CJ Galați), iar cele două paturi pentru urgențe costă 32.000 de lei (fonduri de la CJ Galați).

Citit 1344 ori Ultima modificare Joi, 21 Noiembrie 2019 17:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.