Contract pentru ambulatoriul Spitalului de Copii

Contract pentru ambulatoriul Spitalului de Copii
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cu o ofertă de 7.322.807 de lei fără TVA, asocierea Moviland Met - Submit - Consumcoop Galaţi a câştigat licitaţia organizată de Primăria Galaţi pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de "Modernizare, extindere şi dotare Ambulatoriu Integrat - Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii «Sf. Ioan»". Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, criteriul de atribuire a contractului a fost "preţul cel mai scăzut".

Primăria a câştigat şi semnat două finanţări europene pentru Spitalul de Copii. Prima vizează reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea compartimentului primiri de urgenţe, investiţie pentru proiectarea şi realizarea căreia contractul a fost adjudecat de asocierea Rovis Lider SRL - Proiect SA, cu o ofertă de 5.834.939 de lei fără TVA. Cel de-al doilea contract, în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, vizează modernizarea, extinderea şi dotarea ambulatoriului integrat, investiţie prin care Spitalul "Sf. Ioan" va deveni singura unitate medicală din regiune ce va putea oferi diagnosticare şi tratament în oncologie pediatrică.

Citit 4413 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2020 22:46

1 comentariu

 • postat de Mara
  Marți, 18 Februarie 2020 10:55
  5.13.232.***
  Și când efectiv încep lucrările? Sau mai trebuie să treacă 6 luni, un an până încep lucrările? Că am uitat că la noi ca la nimeni, la noi un rahat de realizare plan/proiect de către proiectanți durează jumatate de an să desenezi, să schițezi fișa de plan pe hârtie.

  Când defapt dacă ești serios, conștiincios un plan de proiect îl închegi, îl desenezi pe hârtie într-o singură zi... Dar la noi cu bună știință se prelungesc la infinit niște termene infime.
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.