Aerul poluat scurtează viața

Aerul poluat scurtează viața

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Un nou studiu major a găsit o legătură între expunerea la aerul poluat și creșterea riscului de mortalitate prematură. Cercetarea, efectuată în SUA, a ajuns la concluzia că particulele fine de poluare din aer scurtează durata normală a vieții. Autorii studiului au analizat date provenite de la peste 68 de milioane de persoane, pe o durată de 16 ani. Concluzia a fost că particulele fine din aer, rezultate din activitățile industriale și din gazele de eșapament, pot provoca diverse boli care duc la scurtarea speranței de viață și la scăderea calității vieții.

Citit 820 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iulie 2020 18:18

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro