Gălățean decedat din cauza meningitei și a noului coronavirus

Gălățean decedat din cauza meningitei și a noului coronavirus
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, un bărbat din Galaţi, în vârstă de 49 de ani, a murit având infecţie cu coronavirus, dar şi meningită cu virus West Nile. 

Bărbatul fost adus la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, cu suspiciune de encefalită. El a fost testat şi diagnosticat cu meningoencefalită cu virus West Nile. Ulterior, i s-a făcut test şi pentru coronavirus, care de asemenea a ieşit pozitiv.

Starea pacientului s-a agravat, astfel că medicii au decis să îl transfere la Spitalul "Victor Babeş" din Bucureşti, unde ulterior acesta a decedat.

Citit 3349 ori Ultima modificare Vineri, 11 Septembrie 2020 13:23

2 comentarii

 • postat de Cosmin
  Miercuri, 09 Septembrie 2020 17:52
  82.76.110.***
  "Ulterior, i s-a făcut test şi pentru coronavirus, care de asemenea a ieşit pozitiv." ..... cunosc bine povestea si nu "ulterior" ci initial i s-a facut testul pentru coronavirus, test care a iesit negativ. Dupa internare la Spitalul Judetean din Buzau i s-au mai facut doua teste care, deasemenea au iesit negative. Dupa aproximativ trei saptamani in spitalul judetean din Buzau, un al treilea test a iesit pozitiv si a fost mutat de urgenta la Victor Babes din Bucuresti, unde a si decedat.
  0
  10
  Raportează
 • postat de Nicoleta
  Miercuri, 09 Septembrie 2020 13:24
  82.76.110.***
  Pacientul nu a fost testat ulterior pentru coronavirus, a venit cu un test exudat negativ, la internare s-a efectuat un test din sange care a iesit negativ si dupa 10 zile de ATI s-a repetat testul si abia atunci a fost pozitiv . Pacient deja in stare grava , a luat Covid din spital , abia cand a fost pozitiv Covid s-au gandit sa il transfere la Bucuresti .......
  0
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.