Primarul Galațiului a fost confirmat cu coronavirus

Primarul Galațiului a fost confirmat cu coronavirus
În imagine, Ionuț Pucheanu, primarul reales al Galațiului (Foto Marian Calestru)
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

UPDATE. Primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Primăriei Galați, Petrica Pațilea, care a dat asigurări că edilul se simte bine și că acesta s-a izolat imediat ce a avut primele simptome. "Domnul primar s-a izolat la domiciliu imediat ce au apărut primele simptome, ușoare, la sfârșitul săptămânii trecute, iar rezultatul testului a fost unul pozitiv. Întrucât starea sa de sănătate este una bună, domnia sa gestionează în continuare activitățile curente ale instituției, păstrând permanent legătura cu colegii din zona administrativă", ne-a declarat Petrica Pațilea.

Aceleași asigurări le-a dat și Ionuț Pucheanu, într-un mesaj postat astăzi la prânz pe pagina sa de socializare, mesaj care a fost șters ulterior.

Conform purtătorului de cuvânt al Primăriei, activitatea instituției se desfășoară în condiții normale, cu păstrarea tuturor măsurilor sanitare, ”întrucât domnul primar nu a avut contact direct cu alți salariați în ultimele trei zile”.


Coronavirusul a lovit, din nou, în Primăria Galați. Primarul, confirmat pozitiv. Conform surselor noastre, Ionuț Pucheanu, primarul reales al Galațiului, a primit rezultat pozitiv la testarea pentru depistarea coronavirusului. Direcția de Sănătate Publică va face o anchetă epidemiologică pentru a stabili care sunt contacții direcți.

Vom reveni cu mai multe amănunte.

Citit 7311 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Octombrie 2020 23:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.