Un medic militar din Galați va conduce Spitalul de Urgență de la Sibiu

Un medic militar din Galați va conduce Spitalul de Urgență de la Sibiu

Col. dr. Constantin Vlase
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
1 comentariu

Spitalul de Urgență din Sibiu a fost plasat sub comandă militară începând de astăzi, 20 noiembrie, a anunțat Ministerul Apărării Naționale, conform Mediafax. Cel desemnat să preia conducerea unității medicale este colonelul Constantin Vlase, medic infectionist la Spitalul Militar din Galați. Decizia vine ca urmare a demisiei fostului manager și pe fondul înregistrării unei rate de infectare cu Sars-cov2 foarte ridicată la Sibiu. Col. dr. Constantin Vlase s-a remarcat cu rezultate excelente în primăvara acestui an, când, în perioada stării de urgență, a comandat Spitalul de Urgență de la Deva.

Citit 4147 ori Ultima modificare Luni, 23 Noiembrie 2020 00:12

1 comentariu

  • postat de Tudor V Sâmbătă, 21 Noiembrie 2020 03:06 89.136.0.*** Link la comentariu
    2
    7

    Sa fie oare vorba despre competenta-organizare vs incompetenta politruca? De ce nu se transmite spre zona militara manageriatul ministerelor sanatatii, internelor, finantelor, economiei, transporturilor, educatiei (in aceasta perioada pandemica), daca se recunoaste incompetenta politicienilor (care pot pastra ministerul turismului, cu plecare spre Dubai, dar fara intoarcere)! Ori sa fie vorba de responsabilitate? Inclusiv sub controlul de legalitate al instantelor militare, unde nu prea este loc de intors pentru ”avocateli abrahamiste”?!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro