Aproape o sută de confirmați în 24 de ore

Aproape o sută de confirmați în 24 de ore

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
3 comentarii

Galațiul ține pasul cu trendul național la numărul de noi îmbolnăviri, menținându-se, la numărul de teste confirmate, la 90 plus. 91 de noi pacienți au intrat în ultimele 24 de ore în rândul infectaților oficial, făcând ca numărul total a gălățenilor declarați ca purtători ai virusului de luni până vineri să depășească 400. 

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, numărul testelor efectuate la în decurs de 24 de ore în județ au scos la iveală nu mai puțin de 91 de noi infectări în rândul populației care s-a prezentat la unitățile spitalicești fie cu diverse probleme medicale, fiind testată în baza analizei de caz, fie a dorit să știe dacă este purtătoare a noului coronavirus. În același interval de referință, 75 de pacienți au fost declarați vindecați, în timp ce unul a decedat. De la începutul pandemiei, în județul Galați au fost confirmate ca pozitive 6.199 de persoane, dintre care 211 au decedat. În prezent, ca măsură preventivă, se află în carantină la domiciliu 840 de persoane. Izolați la domiciliu sunt 79 de gălățeni, iar aflați în regim de izolare instituționalizată sunt alți 210. 

Peste 400 de bolnavi în cinci zile

În primele cinci zile ale acestei săptămâni, testările făcute la Galați au fost pozitive pentru 404 persoane, care au intrat astfel în rândul infectaților oficiali. Tot în intervalul 26-30 octombrie, au fost declarați vindecați 389 de pacienți aflați în evidențele autorităților sanitare. Din păcate, pentru opt pacienți diagnosticați ca infectați cu Sars-Cov2 tratamentele și asistența medicală nu au mai putut face nimic, aceștia adăugându-se pe lista victimelor pandemiei.

Citit 6907 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Noiembrie 2020 00:18

3 comentarii

 • postat de RADU Duminică, 01 Noiembrie 2020 12:01 82.79.132.*** Link la comentariu
  1
  0

  ceea ce inseamna ca poilitia doarme iar ~viteazului ~care spune ca sunt minciuni nu ii doresc decat sa treaca prin aceasta afectiune si ca multi altii o sa inteleaga ceva si o sa se roage de ceilalti sa-l salveze. nu este rautate este un act de dreptate.

  Raportează
 • postat de Iar(na) ne minte (din nou) Guvernul Sâmbătă, 31 Octombrie 2020 13:45 5.13.129.*** Link la comentariu
  2
  4

  Ia vedeți poate mai stoarceți porcării de cifre alarmiste și din piatră seacă. Să știți... că dacă unora le pute gura nu cumva o fi tot Covid? O fi tot din cauza Covidului.

  Iarna-i lungă, dar prostia unora dintre români e și mai lungă.

  Raportează
 • postat de Ion Sâmbătă, 31 Octombrie 2020 07:05 82.137.8.*** Link la comentariu
  7
  10

  Desi marea majoritate purtam masca, eu cel putin asa vad. La interior in magazine sau orice spatii inchise oricum e obligatoriu, vrei nu vrei trebuie sa o pui altfel nu ai acces acolo. Pe perioada verii covidul nu prea a fost afectat de razele UV, canicula, seceta.
  Asadar cum a venit toamna, covidul a revenit in forta tot mai amenintator, si cifrele nesimtite tot cresc fara sa tina cont de masca sau de distantare... ce sa intelegem din asta ca mastile si masurile de preventie nu ne protejeaza de covid, sau ce?!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.