Aproape o sută de confirmați în 24 de ore

Aproape o sută de confirmați în 24 de ore
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Galațiul ține pasul cu trendul național la numărul de noi îmbolnăviri, menținându-se, la numărul de teste confirmate, la 90 plus. 91 de noi pacienți au intrat în ultimele 24 de ore în rândul infectaților oficial, făcând ca numărul total a gălățenilor declarați ca purtători ai virusului de luni până vineri să depășească 400. 

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, numărul testelor efectuate la în decurs de 24 de ore în județ au scos la iveală nu mai puțin de 91 de noi infectări în rândul populației care s-a prezentat la unitățile spitalicești fie cu diverse probleme medicale, fiind testată în baza analizei de caz, fie a dorit să știe dacă este purtătoare a noului coronavirus. În același interval de referință, 75 de pacienți au fost declarați vindecați, în timp ce unul a decedat. De la începutul pandemiei, în județul Galați au fost confirmate ca pozitive 6.199 de persoane, dintre care 211 au decedat. În prezent, ca măsură preventivă, se află în carantină la domiciliu 840 de persoane. Izolați la domiciliu sunt 79 de gălățeni, iar aflați în regim de izolare instituționalizată sunt alți 210. 

Peste 400 de bolnavi în cinci zile

În primele cinci zile ale acestei săptămâni, testările făcute la Galați au fost pozitive pentru 404 persoane, care au intrat astfel în rândul infectaților oficiali. Tot în intervalul 26-30 octombrie, au fost declarați vindecați 389 de pacienți aflați în evidențele autorităților sanitare. Din păcate, pentru opt pacienți diagnosticați ca infectați cu Sars-Cov2 tratamentele și asistența medicală nu au mai putut face nimic, aceștia adăugându-se pe lista victimelor pandemiei.

Citit 7330 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Noiembrie 2020 00:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.