Terra Clinique a deschis la Galați un complex modern de recuperare medicală

Terra Clinique a deschis la Galați un complex modern de recuperare medicală
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

* Centru dedicat pacienților din toată țara


Clinica medicală Terra Clinique continuă investițiile în dezvoltarea serviciilor medicale private din Galați. Recent, în fosta clădire a complexului VIVA, din zona Traian, strada Aleea Meteo nr. 4, s-a deschis cel mai mare și mai modern Centru Regional de balneofizioterapie și recuperare medicală din această zonă a țării. Prin diversitatea și calitatea ireproșabilă a serviciilor oferite, noul complex medical se adresează pacienților din toată țara.

Complexul de Recuperare Medicală Terra Clinique cuprinde trei zone: cea de balneofizioterapie și cabinetele medicale, o alta, care include un centru de îngrijiri medicale cu 21 de locuri, și o zonă de cazare și restaurant, cu 40 de locuri, pentru pacienții care vin aici la tratament din alte regiuni și localități. În prima zonă, se află cabinete medicale de neurologie, reumatologie, pneumologie, ozonoterapie, ortopedie-traumatologie, radioterapie și oncologie.

Noua investiție a clinicii Terra Clinique în complexul de recuperare medicală cu același nume este una  destul de importantă. Vorbim de un hotel de patru stele care dispune de o suprafață de peste 6.000 de metri pătrați, dezvoltat pe un teren de aproximativ 9.000 de metri pătrați. Centrul dispune și de o parcare generoasă cu 70 de locuri.

Noul Complex de Recuperare Medicală Terra Clinique oferă servicii medicale atât în regim ambulatoriu (pentru pacienții care nu au nevoie de cazare), cât și în regim hotelier. ”Avem disponibile 40 de locuri de cazare în regim hotelier de patru stele, cu pensiune completă. Pacienții se pot prezenta cu bilet de trimitere pentru a beneficia de decontarea serviciilor de recuperare medicală prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) și contracost, în privința cazării. De asemenea, pacienții se pot prezenta și cu vouchere de vacanță pentru cazare”, explică Gabriela Ciulei, directorul general și fondatoarea clinicii Terra Clinique.

Pe lângă serviciile medicale deja amintite, în salină funcționează și o salină utilă atât pacienților de toate vârstele, cu boli respiratorii, cât și persoanelor fără afecțiuni, dar care vor să profite de beneficiile salinoterapiei.

De asemenea, centrul dispune și de o piscină interioară. Deocamdată, piscina este deschisă doar pentru înot sportiv de performanță, sub îndrumarea prof. antrenor Mihaela Hodină, cu respectarea tuturor normelor de prevenire și combatere a COVID-19.

Programul Complexului Terra Clinique este de luni până vineri, între orele 8,00 și 21,00, și sâmbătă și duminică, între 8,00 și 16,00.  

Pentru detalii, puteți accesa site-ul www.terraclinique.ro sau pagina de Facebook. Programările pot fi făcute la numărul 0336 911.

(P)

Citit 21095 ori Ultima modificare Joi, 10 Decembrie 2020 09:40