Tot mai mulţi gălăţeni testaţi sunt declaraţi bolnavi

Tot mai mulţi gălăţeni testaţi sunt declaraţi bolnavi
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Ultimele 24 de ore au adus o creştere a ratei de pozitivare în rândul gălăţenilor care au ajuns să fie testaţi pentru COVID-19 în unităţile spitaliceşti. Dintre cele 324 de teste efectuate, 272 au ieşit pozitive, susţin reprezentanţii autorităţilor sanitare, ceea ce înseamnă că mai mult de jumătate dintre persoanele testate sunt bolnave. Proporţional, pe cale de consecinţă, a crescut şi numărul persoanelor aflate în izolare la domiciliu, care ar trebui monitorizate de Direcţia de Sănătate Publică. Joi, 10 decembrie, cifrele oficiale arătau că numărul total al gălăţenilor infectaţi cu noul coronavirus de la debutul crizei sanitare a ajuns la 12.499. Tot ieri, era raportat un singur deces în rândul bolnavilor care au dezvoltat o formă gravă, ceea ce face ca numărul total al victimelor COVID-19 să ajungă la 318. 234 de pacienţi internaţi în spitale au fost declaraţi, joi, ca oficial ca vindecaţi. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 30 de persoane din judeţul Galaţi au fost reconfirmate pozitiv. Joi, la prânz, conform datelor furnizate de Prefectura Galaţi, se aflau în carantină la domiciliu 664 de persoane, în timp ce  2.028 erau în izolare la domiciliu, iar alte 341, în izolare instituţionalizată. Doar două persoane se mai aflau miercuri în regim de carantină instituţionalizată. De la începutul pandemiei, la noi au fost efectuate 65.696 de teste. 9.805 dintre persoanele depistate pozitiv şi internate în unităţile spitaliceşti din judeţ au fost declarate vindecate. Citit 2903 ori Ultima modificare Vineri, 11 Decembrie 2020 17:17

2 comentarii

 • postat de Highlander
  Marți, 15 Decembrie 2020 01:01
  86.35.203.***
  In spital ajung cazuri medii si grave, iar cei care mor de multe ori ajung la spital cand sunt intr-o stare foarte grava!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mario
  Joi, 10 Decembrie 2020 20:48
  89.137.138.***
  Toată lumea a înnebunit, un pic de febră, îți curge nasul,stranuti, etc,gata nu ești răcit, n ai gripă, te duci să ți faci testul și ești pozitiv în 90% din cazuri și ce iei,antitermice,un antibiotic,stai câteva zile în casă și...minune îți revii,dar nu, răcit sau grupat n ai fost,cu toate că tratamentul este la fel,ai avut corona,e la modă, dar nimeni nu spune de ce 99% din oamenii care au murit,au făcut o la spital și nu acasă, ce se ntâmplă acolo...un mister,toată lumea se sperie de a se interna,chiar dacă o faci ptr a te insanatosii, ce le fac doctorii și asistentele pacienților de se moare pe capete și totul este o secretomanie totală,e f grav ce se petrece în aceste instituții și cei vinovați și vinovate vor răspunde penal până la urmă,iar ptr a scăpa de pușcărie se vor turna unul pe altul și ne vom crucii când vom afla adevărul despre așa zișii,,eroi,,care culmea încearcă să convingă oamenii să se vaccineze,dar ei refuză să facă lucrul acesta....de ce oare????
  5
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.