Speranţă pentru tatăl lovit de un cancer galopant
Foto: Facebook/pagina personală

Speranţă pentru tatăl lovit de un cancer galopant
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Daniel Gafton, gălăţeanul care la 35 de ani duce lupta vieţii lui cu o formă agresivă de cancer, a ajuns în Italia, la singura clinică unde i s-au dat şanse reale de tratament.

Tatăl a doi copii mici, implicat în zeci de cauze umanitare pentru salvarea micuţilor cu probleme de sănătate, gălăţeanul a plecat în Peninsulă, la clinica "Humanitas" din Milano, cu o rază de speranţă, după ce medicii italieni, care i-au analizat biopsia au stabilit că diagnosticul pus iniţial, de limfom Burkitt, nu se confirmă.

În urmă cu câteva zile, Daniel, care începuse deja o cură de citostatice la Bucureşti, a putut fi dus în clinica unde specialiştii trebuie să ia toate investigaţiile de la zero. "Medicii italieni ne-au transmis că tratamentul pe care Dan l-a primit la Colentina nu a fost cel mai "fericit", motiv pentru care ne-au chemat de urgență în Italia. Pentru că diagnosticul este infirmat de cei de la "Humanitas", toate analizele şi investigațiile necesare stabilirii diagnosticului corect şi a planului de tratament vor trebui refăcute. Acest lucru a implicat o primă factură în valoare de 16.000 de euro. Abia după aceste investigaţii vom ști exact ce tratament va primi şi ce costuri vor fi implicate", a transmis Roxana Gafton, soţia lui Daniel, la scurt timp după plecarea în Italia.

Costurile estimate iniţial pentru transplant şi tratament se ridicau la circa 240.000 de euro, o sumă enormă.

Peste 6.000 de oameni s-au mobilizat până acum cu donaţii pentru Daniel Gafton, o sumă considerabilă, de peste 20.000 de lei, fiind strânsă numai în urma evenimentului caritabil organizat pe 16 ianuarie de jandarmul Cristian Onofrei, în Grădina Publică.

Cei care vor să îl ajute pe Daniel Gafton să depăşească această grea cumpănă o pot face donând bani în conturile bancare deschise pe numele soţiei, Roxana Gafton, la ING:

RO93INGB0000999907411686 - Gafton Roxana - cont în lei

RO67INGB0000999911040924 - Swift: INGBROBU - cont în euro

PayPal: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Citit 23052 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Ianuarie 2021 02:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.