Vaccinarea persoanelor sub 65 de ani se amână cu 17 zile

Vaccinarea persoanelor sub 65 de ani se amână cu 17 zile
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Toate persoanele sub 65 de ani, atât pacienți cu boli cronice, cât și persoane care fac parte din categoriile esențiale, programate pentru prima doză de vaccin între 30 ianuarie și 11 februarie, vor fi amânate pentru după 16 februarie 2021, anunță Comitetul Național de Coordonare a Campaniei de Vaccinare. Decizia este luată din cauza lipsei de vaccinuri. Cei care au primit deja prima doză nu vor fi amânați de la rapel.

Persoanele cu vârsta peste 65 ani rămân la programarea inițială. Totodată, se va continua vaccinarea persoanelor din centrele rezidențiale și medico-sociale, a persoanelor dializate, imobilizate sau nedeplasabile și a celor fără adăpost.

„Fiecare persoană va fi înștiințată prin SMS cu privire la data și intervalul orar la care a fost reprogramată pentru vaccinare, va primi prin e-mail o nouă recipisă și va regăsi informațiile în secțiunea „Programările mele” din contul realizat în platforma de programare. Totodată, noile date vor fi comunicate și telefonic”, se arată într-un comunicat de presă. Înainte de această decizie a mai fost anunțată o altă amânare cu zece zile, pentru persoanele din categoriile esențiale.

Citit 2776 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Ianuarie 2021 18:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.